Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 674.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratki ladnie pukniecie kilka zyczonek dla Ciebie Pozdro Cytat od Majs: „no gratuluje Abi rośni odbudujesz się szybko obrońcy ” Wkoncu chlopczyku skonczylo sie dla ciebie sielankowanie i handelkowanie :)hehe nawet nie chce mi sie w stosunku twojej osoby uzywac shiftu

• Cytat od Majs: „Osz kurde graty niezly farming oby tak dalej:) ” HEHEHE Majsie zapomniales powiedziec sojusznikowi ze to twoje konto Nowiq 0 przyrostow,o kurla Halyna zapomnialem jakis czas temu jak sie Cieplo robilo to nowiqu mial kilka kk przyrostow w obronie hehehe Nie zapominaj ze jestesmy z Eridanusa i swoje wiemy Nie ogarnoles ze tam wraca fsy?? za duzo kontow? Januszu? Cytat od .Smyk.: „Graty! Nie ma to jak trafić coś po dłuższej przerwie Zysk mega, zwłaszcza ten dex ” Mial isc do Kolegi …

• Cytat od (Cannabis): „Gratulacje! Ładne trafienie zwłaszcza, że lot na kogoś z większą flota... Obrońcom SzO ” Znajac Zycie ktos farmil zasoby Chemikosa wylogowujac sie z konta gratki kitana masz jajka by polatac sobie po takich Ludziach, jak by Chemikos gral to bys napewno nie wystartowal nawet jak by nigdzie akty nie bylo ale +5 dla Ciebie za Twoje wyczucie

• A tutaj to musial cos w tym byc heheh pozdrawiam Ps. Kto mial to kontowac? ktos z paczki czy ekipa pl1? Przecierz ja sam swoimi marnymi ow i panckami co mam to bym to zrobil z takim samym zyskiem co TY widac Majsik kombinuje jakos pozdrawiam Cie

• Gratki za hat tricka ale na moje skromne oko troszke duzo stateczkow wyslales na to wszystko czyzby duzo dexu zostalo spalone?? kto Taki byl bez urlopu ze czailes sie ze bedzie kontra??

• #2 Pozdro dla soja i buddy 2x mi uciekal w nocy za 3 juz byl w reckach Dnia 07-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11 Krążownik 92 Okręt wojenny 23 _________________________________________ Obrońca Shocku [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 9 Lekki myśliwiec 87 Ciężki myśliwiec 157 Krążownik 17 Wyrzutnia rakiet 59 ___________________…

• Pozdro dla soja i znajomych Dnia 07-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Krążownik 92 _________________________________________ Obrońca Valar Morghulis [DELETE] ________________________________________________ Mały transporter 217 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 64 Recykler 7 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Krąż…

• Cytat od Big Papa: „dzieki za zapro przyjemny locik ” a Ja(w wojsku dupa) nie dziekuje za takie info:) Gratki za akcje

• nawet sam sie odezwe po pierwsze graty a po 2 to zescie zlamili lamy jedne anty jest dla kazdego a tym bardziej na tym etapie zjebaliscie kontre gdzie Chlop mogl wykorzystac surke w ll plujcie sami sobie w brody zycze odbudowy w nastepnym etapie Wam to nie grozi aula tyle owieczkow w baraninke poszlo

• Gratki. A ty Hirin co ty odwalasz? Nie po to sie buduje flote by latala w czyis reckach:) odbudowy i wiecej bym nie widzial takich zeczy ;/

• Pozdrawiam Buddy i znajomych. Jak i Grzesznikow z Fenrir i Galatea Dnia 26-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Pancernik 40.010 _________________________________________ Obrońca asasin [CHAOS_1] ________________________________________________ Duży transporter 32.390 Recykler 4 Bombowiec 1.078 Niszczyciel 94 Gwiazda Śmierci 30 Pancernik 454 Lekkie działo laserowe 222 Mała powłoka ochronna 1 _______________…

• Dnia 26-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 26.000 Krążownik 11.111 Okręt wojenny 1.111 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 6.417 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 8.894 Ciężkie działo laserowe 1 Działo Gaussa 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sm…

• Widze ze dzis Niedziela dla co niektorych malo sympatyczna duze % dzis powstaly oczywiscie gratuluje wszytskim. a teraz tak Gram w Ogame od 2006 roku i to co przedstawie tutaj zdazylo mi sie przez ten czas tylko 3razy a najlepsze jest to ze wlasnie na tym Universum jakim jest Quantum Kiedys dawno temu za lasami itd. przylecial Sir Gorlique to bylo moje 1st w obronie na tym wolasnie serverze,3miesiace temu lecial asasin st z tego nie bylo bo zaledwie 700% z hakiem bylo. Dzis wyszedlem sobie kultu…

• Jak to kiedys spiewal Rychu Peja z Slums Atack Ciemno juz zgasly wszystkie swiatla.......... itd. Dnia 24-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 400.000 Krążownik 10.000 Bombowiec 6.011 Niszczyciel 1.494 _________________________________________ Obrońca chev [D-L] ________________________________________________ Recykler 3 Sonda szpiegowska 208 Satelita słoneczny 10.087 Wyrzut…

• Cytat od edes: „Widać które konta zlazły z urlopu, teraz zapewne odbywa się regulaminowy handelek Może i dobrze że silent to wchłonie bo to miernota a nazz potrafił latać ” Bys sie przedstawil bo Silent mnie wyzywa od miernot na priv

• Rekordy Uniwersum Fenrir

Pan S - - DiD Fenrir

Obrona na Ksierzycu dzialo Jonowe 100 budynki na ksiezycu stacja poziom 7 wczesniej tego nie dopisalem a moglem

• No to Ktory z wieliej Topki zakupil konto Nazz-a? Zapewne dowiemy sie nie bawem po przyrostach, wczorajszy dzien szybko uplynnial flote na tym koncie Buce cyferkowe

• hmm czyj to wafel

Pan S - - DiD Fenrir

Dziekuje

• hmm czyj to wafel

Pan S - - DiD Fenrir

A zadam sobie to pytanie. Jezeli na uni x1 predkosci wysle sie gs na niszcz przez 100us to tez bedzie za to ban?? przeciez to tez bedzie atak dlugotrwaly i co wtedy mam zrobic screena i wyslac ticketa? prosze o wyjasnienie pozdrawiam

• Rekordy Uniwersum Fenrir

Pan S - - DiD Fenrir

Smigol SnS (SinnerS) [ Obrona Na Ksiezycu ] Wyrzutnia rakiet:20000 Lekkie działo laserowe:3000 Ciężkie działo laserowe:500 Działo Gaussa:100 Wyrzutnia plazmy:120 Budynki na Ksierzycu Stocznia:8 Najwiecej zabudowanych pol na Ksiezycu:21