Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla soja i znajomych Kolega zalogowal mi sie na 8min przed wlotem teraz juz mu sie nie udalo Dnia 05-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 800 Okręt wojenny 600 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca Ursa [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 22 Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 347 Ciężki myśliwiec 1 Kr…
-
Pozdro da soja i znajomych. Dnia 05-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 800 Lekki myśliwiec 8.935 Krążownik 900 Okręt wojenny 600 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca VaZZoN [UNITED] ________________________________________________ Duży transporter 592 Lekki myśliwiec 13 Okręt wojenny 200 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 6 _________________________________________ P…
-
Witam prezentuje taka mala Konterke na kilka stateczkow pozdro dla znajomych i Sojuszu AFERA i SnS z Fenrir Dnia 05-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 600 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca PochwaLony ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Bombowiec 10 Pancernik 15 _________________________________________ Po b…
-
Cytat od kaper1: „Cytat od cks: „Obrońca jakiś czas temu zrakietował mi obronę oraz zjechał drobnicę - trzeba było się odgryźć:) ” Rache ist süß i cierpliwa Ładny procencik, zgrabne stadko pancków, detki puste nie stały, dofarm dokonany, śrubki pewnie wyzbierane, zatem przetapiaj wedle uznania i rośnij, bo gdy rośniesz Ty, rośnie i WHISKY, leżakuje, dojrzewa a potem degustowana rozlewa się ciepłem ku serc pokrzepieniu i radosnym toastom takim właśnie podgryzkom Kupolu chwały (podkręcić dźwięk :D…
-
magic [DRACARYS] vs. Smigol [AFERA] & Tomee [AFERA] ~ 1326.32% OBRONA
Pan S - - Starcia Himalia
PostCytat od Winter: „@magic straty tyle co nic myślę że szybko straty zostaną odebrane obrońcom graty , I powodzenia w odbudowie ” Straty juz odrobione nawet zostalem zmuszony do pewnego kroku ktory wykonalem. Magic szo dzieki Pudel za mile slowa
-
Top 2 ACS Uhtred of Bebbanburg [DRACARYS] & DeeFJot [DRACARYS] & oddam_oddam vel Lubie_Piwo [DRACARYS] & magic [DRACARYS] vs. Edek Kisiel [REC] ~ 5956.52%
PostCytat od Viserion: „a Tobie Magic szczególe graty bo pięknie wykorzystujesz moje stare konto ” bardzo dobrze korzysta graty panowie Edziu a nazywales mnie oferma i farma pisalem ze ty jestes po lewej zawsze a mnie tam nie widziales pozdro pokaz jajka i odrob sie
-
magic [DRACARYS] vs. Smigol [AFERA] & Tomee [AFERA] ~ 1326.32% OBRONA
PostWyszlo calkiem przednie tyle czasu klikania az cos sie urodzilo nie do konca jak powinno Ja wyprostuje net zamulil strasznire z poderwaniem reckow dlatego wziely udzial w bitwie a nie powinny taki urok x6 1akcja taka nasza na uni magic sie nabral niech ma dla niego szo cos zebral my stratni nie jestesmy a ilosc pc uszczuplona Brawo MY
-
m0jzesz [LHiP] & Mogul Orbit [LHiP] & MICHAS [LHiP] & dobry macharadza [LHiP] vs. Ponury Kobziarz [BLDR] ~ 395.4%
PostGratki poeknej akcji przetapiajcie na nowe lataje. obroncy szo/k
-
Witam wszystkich Pozdro dla znajomych,buddy,soja Dnia 05-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Admiral Holmes [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 300 Lekki myśliwiec 1.290 Krążownik 240 Okręt wojenny 50 _________________________________________ Obrońca Piotrlotr ________________________________________________ Duży transporter 32 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 50 Okręt wojenny 20 Recykler 15 Sonda szpiegowska 28 Bomb…