Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Starrk: „ale wciąż trzeba pamiętać, aby wybrać Sztab jako nagrodę za 1szy poziom, jeśli chcemy odblokować "gratysy" z poziomów 2,3 ” Pytanie czy można odebrać sztab później w inny dzień i odebrać nagrody z 3 i 4 rangi?
Cytat od Muniek: „adanie z falanga nie dziala - zlapalem kogos na fale i nic ktos tu pisal jak to zrobic ? ” Kilka razy próbuj do skutku, mnie się udało kogoś złapać na stacjonuj misja Cytat od Freon: „edno mnie zastanawia nie zrobię 1 zadania i czy później wystarczy tych CEBULIONÓW do końca a po drodze pewnie GF znów zaskoczy i trzeba będzie anty mieć na koncie ????? Da radę bez pln to ogarnąć ?Wychodzi na to. Chyba, że masz sztab od początku. ” Wychodzi na to, że tak bo event ma trwać 14 dni.
Cytat od skorek: „Bardziej chodziło mi o to kiedy warto sztab uaktywnić. ” To zależy od ciebie i od tego jakie nagrody są w jakiej kolejności i czy się opłaci. W tej chwili przy tych nagrodach nie opłacalne jest uruchamiać sztab. Bo pierwsza nagroda za wykonanie zadania może być sztab na 4 dni a reszta nagród nie jest zbyt cenna jak na uruchamianie sztabu za anty.
Cytat od cokolwiek: „duża wartość budynku czy badania - ale efekt rzeczywisty - niewielki / pomijalnie mały). ” Jakie ty byś chciał nagrody, jak dla ciebie poziom budynku czy badania to słaby efekt? Moim zdaniem podniesienie badania jest super nagrodą. Podniesienie budynku również a reszta to takie dodatki jak dodatkowe sloty flot itp. no może tutaj te nagrody nie są zbyt aż tak cenne.
Nie trzeba też wykonywać wszystkich zadań. Cytat od I am back: „Ale czy mechanika wplywa na decyzje gracza, ze ten musi miec odpalone badanie na kilka tygodni czy miesiecy? Jeden zapusci badanie ”
Jeśli ja mam robić po kilkadziesiąt razy jedno zadanie licząc, że za którymś razem zaliczy to mam to w dupie Za 4 razem pole zaliczone Ale nie wiem ile razy trzeba tej falangi użyć acha.
Cytat od Avinashi: „skrót myślowy, wiem że o urlopowiczów chodzi... kto miał wiedzieć to się zorientował o co chodzi.... ” Ale nie każdy kto tu wchodzi wie o co chodzi.
Cytat od Avinashi: „skasowano/zbanowano jakiegos idlaka ” Idlaki nie idą na cmentarz a jedynie konta na urlopie. Jeśli z dwóch krajów będą przenoszone to trochę zejdzie.
Rozwój grawitonów na 2 czy 3 lvl mogło by coś dawać w grze i jeszcze ma to sens ale wyżej to raczej nie. Ale 7 lvl szacun, faktycznie teraz można i więcej. Szacun za obliczenia i muza zajebista Gratulacje za efekt i cierpliwość.
Cytat od Calipso: „Dzienny limit jaki się da zebrać 1.000 tritium. poziom 1: 2.500 tritium ” Na testowym było inaczej co dzień 1000 można było zdobyć i co dzień nagroda bo 1000 tier
Ja tam nie panikuje hehe tylko ciekawy jestem, nic więcej. Najlepsi będą się przenosić czy tam inne konta, nie istotne hehe jak się komuś znudzi jedno uni pójdą na inne i tyle. GF samo umożliwi to poprzez item za anty do przenoszenia. Wiec norma to będzie, tylko trzeba się będzie przyzwyczaić, że obudzisz się rano a tu niespodzianka cię czeka w postaci nowego kolegi, który tu przeniósł się żeby coś upolować hehe.
Cytat od Aurora Borealis: „Trzeba z tego robić dyskusję? ” Z ciekawości, no to jest temat interesujący z punktu widzenia fuzji, nie sądzisz tak? Gdzie można wrócić z cmentarza? na jakie uni? itd. To ma związek z fuzją. Niektórzy już czekają na taką relokacje darmową na inne uni z cmentarza.