Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Starrk: „ale wciąż trzeba pamiętać, aby wybrać Sztab jako nagrodę za 1szy poziom, jeśli chcemy odblokować "gratysy" z poziomów 2,3 ” Pytanie czy można odebrać sztab później w inny dzień i odebrać nagrody z 3 i 4 rangi?

• Cytat od Muniek: „adanie z falanga nie dziala - zlapalem kogos na fale i nic ktos tu pisal jak to zrobic ? ” Kilka razy próbuj do skutku, mnie się udało kogoś złapać na stacjonuj misja Cytat od Freon: „edno mnie zastanawia nie zrobię 1 zadania i czy później wystarczy tych CEBULIONÓW do końca a po drodze pewnie GF znów zaskoczy i trzeba będzie anty mieć na koncie ????? Da radę bez pln to ogarnąć ?Wychodzi na to. Chyba, że masz sztab od początku. ” Wychodzi na to, że tak bo event ma trwać 14 dni.

• Moje kosztuje 108 000 a nie miałem takich zadań jeszcze. Ale może kto wie hehe

• No właśnie czy nagrodę można odebrać jutro? hehe

• Cytat od skorek: „Bardziej chodziło mi o to kiedy warto sztab uaktywnić. ” To zależy od ciebie i od tego jakie nagrody są w jakiej kolejności i czy się opłaci. W tej chwili przy tych nagrodach nie opłacalne jest uruchamiać sztab. Bo pierwsza nagroda za wykonanie zadania może być sztab na 4 dni a reszta nagród nie jest zbyt cenna jak na uruchamianie sztabu za anty.

• Cytat od cokolwiek: „duża wartość budynku czy badania - ale efekt rzeczywisty - niewielki / pomijalnie mały). ” Jakie ty byś chciał nagrody, jak dla ciebie poziom budynku czy badania to słaby efekt? Moim zdaniem podniesienie badania jest super nagrodą. Podniesienie budynku również a reszta to takie dodatki jak dodatkowe sloty flot itp. no może tutaj te nagrody nie są zbyt aż tak cenne.

• Nie trzeba też wykonywać wszystkich zadań. Cytat od I am back: „Ale czy mechanika wplywa na decyzje gracza, ze ten musi miec odpalone badanie na kilka tygodni czy miesiecy? Jeden zapusci badanie ”

• Ja takich zadań nie mam na razie o jakich mówicie.

• A czy jak się weźmie nagrodę fabrykę robotów to zabierze miejsce na planecie? Wie ktoś coś

• Jeśli ja mam robić po kilkadziesiąt razy jedno zadanie licząc, że za którymś razem zaliczy to mam to w dupie Za 4 razem pole zaliczone Ale nie wiem ile razy trzeba tej falangi użyć acha.

• Czyli lipa jakaś jeśli zadań nie zalicza to kto kupi sztab a nagrody nie za ciekawe. Lipa @Art nie działa

• Pola zniszczeń własnego nie zalicza.

• Słabe te nagrody ze sztabem. Powinni dać lepsze żeby się opłacało go wykupić.

• Cytat od Avinashi: „skrót myślowy, wiem że o urlopowiczów chodzi... kto miał wiedzieć to się zorientował o co chodzi.... ” Ale nie każdy kto tu wchodzi wie o co chodzi.

• Cytat od Avinashi: „skasowano/zbanowano jakiegos idlaka ” Idlaki nie idą na cmentarz a jedynie konta na urlopie. Jeśli z dwóch krajów będą przenoszone to trochę zejdzie.

• Rozwój grawitonów na 2 czy 3 lvl mogło by coś dawać w grze i jeszcze ma to sens ale wyżej to raczej nie. Ale 7 lvl szacun, faktycznie teraz można i więcej. Szacun za obliczenia i muza zajebista Gratulacje za efekt i cierpliwość.

• Cytat od Calipso: „Dzienny limit jaki się da zebrać 1.000 tritium. poziom 1: 2.500 tritium ” Na testowym było inaczej co dzień 1000 można było zdobyć i co dzień nagroda bo 1000 tier

• Ale teraz chyba 2500 za pierwszy poziom powinno być? bo inaczej nie osiągnie się wszystkich poziomów.

• Ja tam nie panikuje hehe tylko ciekawy jestem, nic więcej. Najlepsi będą się przenosić czy tam inne konta, nie istotne hehe jak się komuś znudzi jedno uni pójdą na inne i tyle. GF samo umożliwi to poprzez item za anty do przenoszenia. Wiec norma to będzie, tylko trzeba się będzie przyzwyczaić, że obudzisz się rano a tu niespodzianka cię czeka w postaci nowego kolegi, który tu przeniósł się żeby coś upolować hehe.

• Cytat od Aurora Borealis: „Trzeba z tego robić dyskusję? ” Z ciekawości, no to jest temat interesujący z punktu widzenia fuzji, nie sądzisz tak? Gdzie można wrócić z cmentarza? na jakie uni? itd. To ma związek z fuzją. Niektórzy już czekają na taką relokacje darmową na inne uni z cmentarza.