Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od BlackLatteCoffee: „vent jest dokładnie taki sam, te same zadania ,te same nagrody ” Bardzo możliwe. hm zobaczymy w następnym evencie, kiedy będzie na święta?

• Cytat od BlackLatteCoffee: „zyli wystarczy poczekać do końca aktywować sztab, z nagrody na 4 dni i mamy wszyst ” No właśnie się nad tym zastanawiałem. Czy to sprawdzone?

• U mnie nagroda slot flot +2 działa potem wybiorę chyba flot +4

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Są jeszcze uni gdzie jest ładowność sond i można atakować? to nie fair kur.. hehe Dlaczego na każdym tak nie ma, heheh

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

strona ucieka w dół za każdym razem i trzeba myszka kilka w pole bo inaczej nie wyśle się misji, co za baran za to popsuł

• Cytat od bobro: „No i upupiony... mam rozpocząć budowę laboratorium jak mam jeszcze tydzień badania... wiszą mi 200 trytytek za to ” Dasz radę to tylko 200, do końca jeszcze sporo trytrk zgarniesz i odbierzesz wszystkie nagrody główne.

• Cytat od babyyoda: „Działa wszystko ale trzeba odczekać chwilę zanim rakiety znikną. Raz trwa to 10s a raz trochę dłużej.. Wiem bo też tak mam. ” Bez żadnych dodatków tez się tak dzieje. Trzeba odczekać. Cytat od Das140: „Skracałem noworozpoczęty silios na drugi poziom (za pierwszy razem, potem skracałem trzeci poziom). Może to być też zwykły błąd gry i po prostu gra nie ” Cytat od Das140: „Mam podejrzenie, że jeżeli chodzi o budynki, to trzeba skrócić oba etapy aby zaliczyło. Mi za zakończenie …

• Cytat od Qnick: „BTW. Dostał już ktoś punkty za MSBN? Dostaje się po restarcie serwera? ” Ja dostałem pkt od razu.

• Cytat od zefir: „9 * 18 poziom + 2 * 19 poziom, co razem daje równy 200 poziom laboratorii. Niestety wzór na czas badań jest tak skonstruowany, że nawet przy takich laboratoriach, czas oczekiwania na następne poziomy moich badań to kilkan ” Chwila masz 11 planet ? to po co ci MSBN aż na 17 poziomie ? powinieneś mieć 16 planet po 18 lvl Dodatkowo można poczekać na 25 % eventu zdarzenie plus technokrata 25% i masz połowę szybciej.

• Cytat od Muniek: „20 to juz mam a gdzie tam do konca eventu ” haha to trafiłem z tym 20 lvl hehe no lubisz widzę wysokie budynki hehe A można odebrać nagrodę na koniec eventu?

• Co wybieracie jako kolejną nagrodę? Munka to nie pytam bo on fabrykę robotów weźmie bo pewnie zrobi na 20 i dostanie 21 gratis hehe Ale jak ktoś ma normlaną ilość lvl gdzieś z 10 to co wybieracie? Sloty flot plus 2, to chyba mój wybór będzie.

• Cytat od magneto_one: „No cóż niestety tak nie jest. Pozdrawiam MAgneto ” Tak było również na testowym.

• Cytat od powyginany drucik: „Czasem surowców za mało... ( : ” Ja się z surowcami przygotowałem na event wcześniej ehhe Jak bym się uparł to bym ukończył szybciej badanie i zrobił ale myślę, że styknie pkt

• Cytat od ^BrzydaI^: „robie wszystkie zeby na koniec nie braklo 100pkt ” Czasem się nie da jak badanie trwa a trzeba zacząć inne ehh Powinno być tak, że jak ktoś ma rozpoczęte badanie to powinni zaliczać. Trochę protekcjonalne podejście, potraktowanie graczy nie początkujących infantylnie.

• Cytat od ^BrzydaI^: „akze misja przyspożyła sporo problemów, w dodatku gram sam bez soja to nie tak łatwo kogoś znaleźć do takiej akcji. ” A to sporo pkt jest w ciągu całego eventu. Bo największą ilość pkt za to zadanie dają.

• Cytat od Muniek: „Wniosek jest wiec jeden - wybierzecie nagrode która da wecej pkt lub mniej pkt. To 1razowa szansa. ” Nie zawsze chodzi o ilość pkt. Bo nie każdy chce ładować pkt w w dok, który mu nie przyniesie korzyści oprócz ilości pkt. Ja np. wolałem antymaterii dostać więcej a za to mogę zrobić coś tam np. paczki surowców, które wole zainwestować we flotę, która tez mi da pkt. Liczy się jaką masz flotę hehe czym możesz polecieć na kogoś a nie ile masz pkt w budynku, który nic nie daje. Eve…

• Cytat od Muniek: „po co komu sztab 4 dni jak dokj est za grube miliardy do wziecia ” Jak masz na wysokim poziomie to i owszem, tylko to nie jest aż tak opłacalne budowanie na ;wyższe lvl Za sztab też masz wiele rzeczy większe eko, więcej slotów do ataku i zdobycie więcej darmowej antymaterii i np. kupienie surowców za ta darmową anty. Darmowa anty zaważyła. Ale każdy bierze co chce. Cytat od Muniek: „ch nagrod za sztab i sam sztab na 4 dni to groszowe drobniaki ” kilkadziesiąt tysięcy anty nie s…

• Cytat od Muniek: „po co komu sztab 4 dni jak dokj est za grube miliardy do wziecia ” Jak masz na wysokim poziomie to i owszem, tylko to nie jest aż tak opłacalne budowanie na ;wyższe lvl Za sztab też masz wiele rzeczy większe eko, więcej slotów do ataku i zdobycie więcej darmowej antymaterii i np. kupienie surowców za ta darmową anty. Darmowa anty zaważyła. Ale każdy bierze co chce.

• Cytat od Freon: „bulionów ??? póki co mam jakieś badanie już 2 raz ” Bez sztabu można zdobyć łącznie 14000 trytu Żeby wziąć wszystkie nagrody 5 ranga potrzebne jest 12500 trytu każde zadanie to od 100 do 300 pkt więc zależy zadanie za ile pkt. Jeśli każde za 300 to braknie cebuli. Jeśli za 100 to powinno starczyć. Jak ci braknie to będziesz musiał iść do warzywniaka ale jak sztab ci 4 dni da 20 % trytu więcej to masz 800 dodatkowego trytu ze sztabu.

• Cytat od Void: „anie, które trwa 3 tygodni ” 3 tygodnie to nie jest długo można anulować, ale chyba niezbyt się opłaca lepiej pominąć jedno zadanie to mała strata.