Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od CzarnyPan: „ale najbardziej cieszyłyby mnie takie hmm kreatywne nagrody, jak np. kupon na lot flotą za darmo 3x, albo zwiększenie średnicy moona o 500, po prostu coś czego nie można zdobyć w żaden inny sposób. Albo możliwość postawienia tzw planety lotki - 1 dodatkowej planety ponad poziom astro, na której jednak nie będzie można nic wybudować (moze oprócz doku) - żeby mogła służyć wyłącznie jako lotka. Możliwośc jest mnóstwo. ” ciekawe pomysły Cytat od Muniek: „Jeszcze z doki i jestem …

• Cytat od I am back: „Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. ” Dokładnie tak i pisałem o tym przed wprowadzeniem już. Dla graczy do 500 tyś. pkt inne zadanie i nagrody oraz powyżej tej pkt inne trudniejsze zadania i lepsze nagrody. Ponieważ te zdania są trudne dla osób, które dopiero zaczynają grać i nagrody są świetne dla graczy poczatkujących.

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od NowyLolek: „Nie da się. Lista możliwych uniwersów nie chce się załadować ” Czyli tak osoba na razie nie może wrócić do gry hehe

• Cytat od ackra: „nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne. ” No to jedynie z 1 rundy. Sztab kosztuje 42 tyś. nie ważne czy masz geologa, piszę ci bo widzę dla ciebie nie ma znacznie to, że się nie opłaca coś. I nie widziałeś, że można odebrać na koniec.

• Cytat od ackra: „w ogóle nie wystarczyłoby na wszystkie rundy aktywnego sztabu wię w ostatniej też by się nie otrzymało dodatkowych nagród. ” Wystarczyło by na wszystkie bo nagrody odbierasz na koniec i zbierasz z każdego poziomu wszystko, ewentualnie z 1 nie. Nagród nie trzeba odbierać od razu. Można kontynuować kolejne poziomy i odebrać nagrody później (w trakcie trwania eventu)Wersja 7.6.0

• Cytat od UKM-2: „Tak ale ja brałem wszystkie dodatkowe nagrody te ” Wychodzi na to, że można było na tym darmowym zebrać wszystkie dodatkowe nagrody jakie były.

• Cytat od UKM-2: „o i ewent zakończony sztab 42,500 anty ” Przecież nie trzeba było kupować sztabu bo był w nagrodach.

• Nagród nie trzeba odbierać od razu. Można kontynuować kolejne poziomy i odebrać nagrody później (w trakcie trwania eventu) Tak ale z nimi nigdy nie wiadomo jak im wyjdzie. Może następnym razem się tak zrobi hehe no chyba, że ktoś tak zrobił teraz.

• Też korzystam z tej sieci i czasem nie mogę się zalogować to wtedy loguje się na fonie i zaczyna o dziwo działać również na kopmie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje.

• Cytat od Qnick: „Proponuję dla zbieraczy 5 poziomów kopalni + 4 lvl plazmowej + 2 lvl astro. Dla generałów po 3 lvl napedów + 10 000 GS, 1 000 000 pancerników, a dla odkrywców nic - przecież przez ostatni rok nachapali się na piratach i obcych jak nikt inny... ” Bez przesady hehe może coś pomiędzy, Cytat od Qnick: „Następnym razem proponuje zdefiniować nagrody do taktyki i spytać szanownych graczy czy takie nagrody są wystarczające. ” Ale może tu jest jakiś sens w tym. Cytat od Aurora Borealis: …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Muniek: „czemu tak powoli ? ” Bo nasze i z Włoch z serwerów usuwają łącznie 100 dziennie, a nie tylko z Polski.

• Mogło by być następnym razem kilka zadań trudniejszych i lepsze nagrody.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Muniek: „gram x7 ” To nie było odpowiedzi nie ten szał prędkości.

• Cytat od magneto_one: „az bardziej podoba mi się ten event mam nadzieje że jego częstotliwość będzie wysoka. a nie że będziemy czekać rok i pojawi się znów przed świętami. ” Mogliby dać na święta plus nowy rok i z lepszymi nagrodami.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Muniek: „który nie potrzebowalem poł dnia na to. ” To ja nie wiem o co ci chodzi. Jakiś automat za ciebie wysyłał przez cały dzień czy co. To chyba nie dozwolone jest. A szybkość flot jaka masz?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Kuciapski8: „A ty dlaczego grasz? ” Z sentymentu, z przyzwyczajenia dla rozrywki i sprawdzenia się trochę. Po trochu z różnych przyczyn. Kosmos statki i takie tam intersujące rzeczy mnie. hehe Cytat od Muniek: „nie da sie farmic idlaków ” Da się ja latam.

• Wersja 7.x - dyskusja

To świecenie się powtarza, haha no to nieźle, co oni znowu popsuli.

• Wersja 7.x - dyskusja

Powie mi ktoś dlaczego świecą się planety i mony chociaż nie było skanów i nie wchodziłem na nie? wtf

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Kuciapski8: „3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300 ” To może czas zakończyć grę w ogame albo przenieść się na kartę zagraniczną?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Kuciapski8: „ak korzystasz z roamingu to tak. Każd ” To wyłącz roaming. Możesz zapodać urlop jak jesteś za granicą i wyłączyć jak wrócisz. Korzystaj z karty zagranicznej ewentualnie jak jesteś tam dłużej.