Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od CzarnyPan: „ale najbardziej cieszyłyby mnie takie hmm kreatywne nagrody, jak np. kupon na lot flotą za darmo 3x, albo zwiększenie średnicy moona o 500, po prostu coś czego nie można zdobyć w żaden inny sposób. Albo możliwość postawienia tzw planety lotki - 1 dodatkowej planety ponad poziom astro, na której jednak nie będzie można nic wybudować (moze oprócz doku) - żeby mogła służyć wyłącznie jako lotka. Możliwośc jest mnóstwo. ” ciekawe pomysły Cytat od Muniek: „Jeszcze z doki i jestem …
Cytat od I am back: „Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. ” Dokładnie tak i pisałem o tym przed wprowadzeniem już. Dla graczy do 500 tyś. pkt inne zadanie i nagrody oraz powyżej tej pkt inne trudniejsze zadania i lepsze nagrody. Ponieważ te zdania są trudne dla osób, które dopiero zaczynają grać i nagrody są świetne dla graczy poczatkujących.
Cytat od ackra: „nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne. ” No to jedynie z 1 rundy. Sztab kosztuje 42 tyś. nie ważne czy masz geologa, piszę ci bo widzę dla ciebie nie ma znacznie to, że się nie opłaca coś. I nie widziałeś, że można odebrać na koniec.
Cytat od ackra: „w ogóle nie wystarczyłoby na wszystkie rundy aktywnego sztabu wię w ostatniej też by się nie otrzymało dodatkowych nagród. ” Wystarczyło by na wszystkie bo nagrody odbierasz na koniec i zbierasz z każdego poziomu wszystko, ewentualnie z 1 nie. Nagród nie trzeba odbierać od razu. Można kontynuować kolejne poziomy i odebrać nagrody później (w trakcie trwania eventu)Wersja 7.6.0
Cytat od UKM-2: „Tak ale ja brałem wszystkie dodatkowe nagrody te ” Wychodzi na to, że można było na tym darmowym zebrać wszystkie dodatkowe nagrody jakie były.
Nagród nie trzeba odbierać od razu. Można kontynuować kolejne poziomy i odebrać nagrody później (w trakcie trwania eventu) Tak ale z nimi nigdy nie wiadomo jak im wyjdzie. Może następnym razem się tak zrobi hehe no chyba, że ktoś tak zrobił teraz.
Też korzystam z tej sieci i czasem nie mogę się zalogować to wtedy loguje się na fonie i zaczyna o dziwo działać również na kopmie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Cytat od Qnick: „Proponuję dla zbieraczy 5 poziomów kopalni + 4 lvl plazmowej + 2 lvl astro. Dla generałów po 3 lvl napedów + 10 000 GS, 1 000 000 pancerników, a dla odkrywców nic - przecież przez ostatni rok nachapali się na piratach i obcych jak nikt inny... ” Bez przesady hehe może coś pomiędzy, Cytat od Qnick: „Następnym razem proponuje zdefiniować nagrody do taktyki i spytać szanownych graczy czy takie nagrody są wystarczające. ” Ale może tu jest jakiś sens w tym. Cytat od Aurora Borealis: …
Cytat od magneto_one: „az bardziej podoba mi się ten event mam nadzieje że jego częstotliwość będzie wysoka. a nie że będziemy czekać rok i pojawi się znów przed świętami. ” Mogliby dać na święta plus nowy rok i z lepszymi nagrodami.
Cytat od Muniek: „który nie potrzebowalem poł dnia na to. ” To ja nie wiem o co ci chodzi. Jakiś automat za ciebie wysyłał przez cały dzień czy co. To chyba nie dozwolone jest. A szybkość flot jaka masz?
Cytat od Kuciapski8: „A ty dlaczego grasz? ” Z sentymentu, z przyzwyczajenia dla rozrywki i sprawdzenia się trochę. Po trochu z różnych przyczyn. Kosmos statki i takie tam intersujące rzeczy mnie. hehe Cytat od Muniek: „nie da sie farmic idlaków ” Da się ja latam.
Cytat od Kuciapski8: „3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300 ” To może czas zakończyć grę w ogame albo przenieść się na kartę zagraniczną?
Cytat od Kuciapski8: „ak korzystasz z roamingu to tak. Każd ” To wyłącz roaming. Możesz zapodać urlop jak jesteś za granicą i wyłączyć jak wrócisz. Korzystaj z karty zagranicznej ewentualnie jak jesteś tam dłużej.