Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja też do przodu bo szpiega podwyższyłem potem zgarnąłem poziom ehhe nie dużo ale jest

• Myślę, że dok może być bo był już 2 razy. Albo dadzą inny budynek mało znaczący. Ale kiedyś pewnie znów dadzą dok.

• Cytat od Last Samurai: „Ja floty juz od dawna nie mam, od2 lat nie mam nic wiesz co, Ty to nawet w jednej akcji mojej bys nie uczestniczyl ” Nie masz floty a ja mam i tym się różnimy, ty dałeś się zezłomować a ja nie nie więc kto lepszy? Ja uważam, że ja. A ty sobie myśl co chcesz z twoimi setkami kont. Ty się zastanów bo to ty się chwalisz a nic nie pokazałeś żadnego twojego st. Ty nie możesz pokazać swojego bo nie wiadomo, które jest twoje z wieloma kontami. Ja nie musze nic pokazywać bo ja ni…

• Powinni połączyć w fuzji wszystkie uni prędkość flot x1 razem. Powiększyć prędkość badań do x16 i eko x8.

• Cytat od Last Samurai: „Tobie moze juz puszzcaja zwieraccze ,ze nawet 50 nie miales ” Jak liczysz każdy rozwalony okręt jako st to może masz tyle hehe nie no serio jak mówisz, że masz to może masz ok. Ja nie gram typowo flotowo jako flociarz więc nie mam za dużo ST fakt. Ale patrząc na twoją flotę hm.. ja twoją flotę to bym rozniósł w pył swoją, chociaż ja flociarzem nie jestem. Także nie wiem jakim cudem miałbyś tak skromną flotą zrobić taki wynik ale ok nie sprzeczam się bo u was nie obrażając…

• Cytat od PacSzaman: „wyjdzie jeszcze większe gówno w OGam ” Może faktycznie nie ma co się spieszyć. Cytat od buleon: „szybciej z tym cmentarzyskiem? ” Lepiej może z tym cmentarzyskiem przyspieszyć.

• Cytat od Last Samurai: „Apofis skoro nie znasz historii tego swetra, nie wypowiadaj sie, to jest rada, bo ludzie zapominaja na jakich glupkow wychodza Tak dla skromnoscii, by Twoje slabe cos tam zrozumialo, mam ponad 600st na zwyklym uni, ja nie musze sie chwalic,ani klamac, nigdy mi to nie sprawialo przyjemnosci, tak ty ” Właśnie będę się wypowiadał bo mogę. To ty się nie chwal czymś czego nie możesz udowodnić. Widzę, że nie możesz zrozumieć tego, to już twój problem. Chcesz się chwalić to się …

• Cytat od Last Samurai: „Najwazniejze,ze ja wiem Nickow mialem co tydzien inny, wszycy mnie znaja z Angelo Di Livio i z gry nawet tutaj mam jakie konto , chyba elnietoperz tez ” No to nie ma też sensu pokazywać czegoś co tylko ty wiesz a inni nie są w stanie tego zweryfikować. Jak zmieniasz tak często niki to ciężko się połapać kto gra i zdobywa te ST. Jeśli masz jakieś ST super, tylko ciężko ogarnąć też tyle kont na forum. Dość skromne konta na forum jak na gracza z wieloma st. Pozdrawiam.

• Cytat od Last Samurai: „podpowiem 2 lata temu namlodszym uni od nekkar ” Ciężko wyczuć czy to twoje czy kolegi bo to zbanowane konto widzę podałeś i różne nicki w grze podajesz więc 4 różne wersje, która prawdziwa heehe może żadna. Tu eminencja tam nietoperz tu samurai tam Guenhwy. Mało wiarygodne to ST. Pozdrawiam. Równie dobrze mogę powiedzieć, że to moje rw albo mojego kolegi.

• Cytat od Last Samurai: „NoName ma w swojej karierze takie,ze moze mu kazdy zazdrosci ” Gość jest bez floty tylko eko trzepie, to czyją flotą ma te osiągnięcia, bo chyba nie swoją. Daj sobie gościu spokój nie broń go. Co ma w karierze chyba złoma dostał i takie osiągnięcia ma hehe.

• Dead

Apofis - - DiD Nekkar

Cytat od skar: „obstawiam ze to ten co jakis czas tem ” możliwe, też bym obstawiał ego kosmitę

• Dead

Apofis - - DiD Nekkar

Tak floty pozbywają się tylko lamusy

• Dead

Apofis - - DiD Nekkar

A co to sie stało z graczem Death of OGame całą flote po cichu stracił hm

• Cytat od edes: „Zastanawiam się co trzeba mieć w bani żeby zdemontować flote i kupić za to dok ” no to lepiej lepej dla flotowców

• Cytat od nowynick: „Tak szczerze to z tym 2021 to uwierzę jak zobaczę. ” Asteroida przywali i będzie rok dopiero

• Cytat od cichah2o: „tylko z samym ekspedycji cywilnych, ” To też zależy ile się wysyła expów, a to z kolei zależne jest też od czasu ile poświęcasz na grę. Więc to również jest ważne skoro czasu nie masz. Skoro masz czas wysłać expy to i czas na idlaki się znajdzie. tyle wywodu. Każdy ma swoją strategie oczywiście. Ale główny schemat działania jest podobny.

• Cytat od cokolwiek: „Nie - bo to nie ma znaczenia. Zasada jest t ” Prędkość flot ma ogromne znaczenia jeśli chodzi o farmienie idlaków. Inny będzie zysk na poziomie flot x1 a inny x6 czy większej. A expy musza trwać zawsze minimum godzinę czy na szybkim uni czy wolnym. Kto lata to wie.

• Cytat od Why so Serious: „u mnie dały ” Na jakim uni? no super graty

• Cytat od Muniek: „klasa zbieracz ” item do ekwipunku ci wszedł?

• Cytat od Ardnas: „Tak, ja jeszcze nie odebrałem 2 i 3 nagrody, bo szpiegowsk ” U mnie też szpiegowska leci , muszę przyspieszyć dopalaczami, które mam.