Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Hahohe: „Naprawdę wg ciebie tu anomalii nie ma? ” To jest za duży przyrost. Ale to jest nagminnie. Tydzień w tydzień takie mają. Gdyby złom z piratów był to bym się nie zdziwił ale teraz to nie wiem skąd oni mają takie przyrosty co tydzień. 13 grudnia 500 mln 20 grudnia 700 mln 27 -\- 970 mln 3 stycznia 600 mln ---------------------------------- 10 stycznia 700 mln * * * * * * +704 323 888 + 509 301 686 + 824 155 795 + 433 073 465 1 dzień 16 stycznia + 159 471 788 + 103 302 185 + 90 621…
-
Cytat od edes: „zy te dzienne przyrosty na virgo to normalna rzecz? Na pewno to nie jest z paczek bo by musiały iść na to tysiące a to tylko w sojuszu push takie rzeczy np przyrosty z wczoraj i dziś ” Zależy o jakich mówisz? bo ktoś sure kisił i nagle coś zrobił. Czy to 1 dzień czy się powtarza? Masz jakiś przykład dane konkretne? Ta czołówka top5 tam widzę co tydzień mają olbrzymie przyrosty. Więc to nie jest kwestia dnia czy tygodnia.
-
Aktywności na całym koncie
Apofis - - Błędy w grze
PostCytat od Avinashi: „nagminnie korzystają ” Jak ktoś siedzi co trochę na licytatorze to będzie się świecił. Mnie to osobiście wkurza i nie lubię się świecić. Jak komuś nie przeszkadza to niech się świeci. Wystarczy wejść i nie trzeba nic licytować, żeby zrobić aktywność. Przynajmniej wiadomo, że jak ktoś się świeci to jest.
-
Cytat od powyginany drucik: „Czasem zastanawiam się czy Ty czytasz swoje posty i innych. Nie podałeś przykładu w liczbach bo podałeś je z kosmosu. Pisałeś o tym wyżej. Przykład w liczbach to dokładnie wyliczony argument. Taka z Tobą dyskusja na argumenty. ” Napisałem przykład poglądowy na jakichś tam liczbach, ale nie konkretnym przykładzie ( kopalń), równie dobrze mógłbym to przedstawić na kwiatkach. sadzę 100 ziaren a dostaje 2 kwiatki. Myślę, że nie ma co się dalej spierać, bo rezultat z dysk…
-
Cytat od powyginany drucik: „o 1 - Jak Ci zwróciłam uwagę ze głupotki piszesz to nie przeprosiłeś. Jeżeli coś bierzesz z kosmosu czyli jawnie mnie kłamiesz pisząc głupotę jako swój argument to chyba wypadałoby przeprosić. ” Ja nigdzie nie pisałem o konkretnym poziomie kopalni, tylko podałem przykład w liczbach. Więc nie rozumiem za co przeprosiny a tym bardziej nie sadzę, że to głupota bo to był tylko przykład poglądowy dla wyjaśnienia sensu zwrotu z inwestycji. Cytat od powyginany drucik: „Po 2…
-
[ciach] Cytat od powyginany drucik: „Napisałeś o kopalni wartej 2 mld. Jak chodziło o większy lvl to po co piszesz o takiej kopalni? ” Chodziło jedynie o sens, że wysokie poziomy zwracają się po latach, więc nie robi się ich dla zysku, o którym tak niektórzy mówią. Nie pamiętałem o jaki lvl chodziło przy tych 100 latach. Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętego postu ciach
-
Cytat od powyginany drucik: „Dobowy zysk to 4,4kk metalu. Po 470 dniach koszt się zwróci i zacznie przynosić zysk. Ty piszesz 50k (dobowy bo 2kkk / 50k = 40k / 365 = ~100 lat) czyli 87 razy mniej niż faktycznie daje. Nie ma jak to rzeczowe liczenie... Nie twierdzę że 470 to mało ale uważam że rzucanie z powietrza liczb i przedstawiania ich jako swoje argumenty jest tak słabe... ” Cytat od powyginany drucik: „Policzmy... metal 58. Koszt 653kkk + 163kkk, wzrost eko 24kk... Zysk po 103 latach ” No …
-
Cytat od Aurora Borealis: „Przy takim eko na 14 planetach, kupując 82 pakiety metalu za 3,9kk anty, masz 100 miliardów sury. ” Przy odpowiednim eko, które ma garstka ludzi na uni. Eko przeważnie jest x7 ale ok można jak się ma takie dobre eko, Pytanie ile razy ktoś kupi tyle pakietów bo chyba nikt nie wydaje tle kasy na grę non stop.
-
Cytat od Assasin1131: „co to ma niby znaczyć antymateria jest dla klasy zbieracza aby dostać się do top , a bez anty generał i odkrywca za darmo skillem ma wymiatać ? ” Flociarz np. generał może bez anty być top1 we flotach i eko i w pkt , dobrze złomując proste i za darmo tylko trzeba być najlepszym złomiarzem na uni. Odkrywca dostał już swoje aż za dużo, wystarczy na lata. A dla ruska na całe dekady hehe.
-
Cytat od nowynick: „Zapytałeś to dostałeś odpowiedź. Garstka na uni pomnóż przez ilość uni to się robi juz nieco więcej. Na resztę pytań raczej ciężko konkretnie odpowiedzieć. ” Tak zapytałem i ok mam dopowiedz jak najbardziej. Ale my tu mówimy o jednym danym uni i gonieniu czołówki. Więc zbędne jest mnożenie tego razy ilość uni. Cytat od nowynick: „Tak. Jeśli. Jest to możliwe. ” Przeważnie jest to możliwe. Jedynie ilość może być różna. Cytat od Muniek: „boosterami, pelzaczani, dodatkami ze zbie…
-
Cytat od starcraft: „przy moim wydobyciu mety 900mln na dobe kupujesz anty za 500zl w promocji 30% ” Ale kto ma takie wydobycia to po pierwsze. Raczej garstka ludzi na uni. Czyli i tak czołówka. Po drugie zobacz ile musisz wydać 500 zł. Kto normlany wydaje tyle kasy na grę? Jaki to jest koszt? Komu się to opłaca? Ile osób tak robi? Nawet jeśli tak zrobi to jakim kosztem. Ile razy w roku ktoś cos takiego jest w stanie zrobić? Raz? Jeśli raz to mając podobne lub lepsze eko da się tę stratę odrobić…