Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejne błędy w grze - brak reakcji GF na pushe - w przypadku dalszego braku reakcji - To konto zostanie skasowane 11.Feb.2019 03:00:00 - POWODZENIA
Art - - DiD Taurus
PostTo ja tylko opiszę jak to wygląda po naszej stronie: - autor wątku założył, że zostały mu jeszcze darmowe przenosiny (niestety zużył je w styczniu) - zlecił przenosiny w promocji nie uwzględniając faktu, że Antymateria jest pobierana NA KONIEC procesu przenosin, czyli po 24h od zlecenia. - co najważniejsze, ZUŻYŁ sporą część Antymaterii zaraz po dokonaniu zlecenia przenosin i nie uzupełnił salda Antymaterii, przez co oba procesy przenosin uległy przerwaniu. A już wisienką na torcie jest aktywacj…
-
Kolejne błędy w grze - brak reakcji GF na pushe - w przypadku dalszego braku reakcji - To konto zostanie skasowane 11.Feb.2019 03:00:00 - POWODZENIA
Art - - DiD Taurus
PostPrzyznaję, że nawet nie wiem jak się do tego tematu odnieść. Faktycznie, cały ten wątek wygląda tak jakby był miejscem na wykrzyczenie się, pokazanie środkowego palca, tupnięcie nóżką i odwrócenie się na pięcie. Jeśli tak, to okej, nic tu po mnie. Na pytanie o konkrety przez Ciap, odpowiadasz chaotycznie, pomijając chyba wszystkie wartościowe informacje, które mogłyby Ci pomóc. Z tego co udało mi się jedynie zrozumieć, to chodzi o nieprzeprowadzoną przeprowadzkę planety. Zatem powtórzę jeszcze r…
-
Bye, bye uni x1
PostPróbowaliśmy kilkukrotnie domyślnych konfiguracji, które po czasie wskakują na wyższą konfigurację. Takie są obecne preferencje użytkowników. O ile flota x1 jeszcze jakoś się trzyma, to eco x1 już popada w zapomnienie...
-
Szanowni Gracze, w związku z pożarem hali sąsiadującej z centrum danych operatora sieci T-Mobile na warszawskim Żeraniu, klienci mogą odczuć przejściowe problemy w dostępności usług. Może to być związane z utrudnieniami przy dokonywaniu płatności poprzez SMS czy rozmowę telefoniczną. Wasz Zespół
-
Drodzy gracze, od stycznia2019 r. obowiązują nowe ograniczenia w płatnościach za pomocą SMS na tereniePolski. Te ograniczenia wynikają z rozporządzenia polskiego rządu i dotycząwiększości dostawców telefonii komórkowej w Polsce. Jeśli napotkacie problemy zzakupem według Waszej preferowanej taryfy lub wielokrotnym dokonaniem zakupu,skontaktujcie się z Waszym dostawcą telefonii komórkowej w celu zniesieniaograniczeń. Bardzoprzepraszamy za tę niedogodność. W razie dalszych pytań skontaktujcie się z…
-
Szanowni Gracze, mam przyjemność poinformować, że przegłosowane przez Was konfiguracje Universów zostaną wprowadzone 29 stycznia ok. godziny 10:00. - Nekkar - Zmiana prędkości ekonomii z x1 na x7 - Zmiana zużycia deuteru z 1 na 0.5 - Virgo - Zmiana prędkości ekonomii z x6 na x7 Pozdrawiamy, Wasz Zespół OGame
-
Głosów coś strasznie mało Tylko ok 200 odnotowanych, jednak miażdżąca przewaga za x7 - 93% Zmianę przekażę do realizacji. Jak tylko będę wiedział kiedy się dokona, dam znać.
-
Cytat od Luther: „wybór w ankiecie jest poprostu......to juz nie mozna było dac te x8 ????? ” Może od razu x10 ? Właśnie dlatego ta ankieta była tak opóźniana. Ktoś już wcześniej Wam uwypuklił, że to tylko zmiana będzie o jedno oczko. Wyższej prędkości nie mogę obecnie zaproponować.
-
Cytat od LittleBoy: „a co z virgo. Zainteresujesz się w końcu tym serwerem? ” Jest ankieta. Cytat od morloc: „Drogi Art czemu na tym uni idzie wszystko tak koślawo? na 68 była ankieta, wyniki i szybka zmiana konfiguracji a tutaj? chowasz głowe w piasek i udajesz że cie nie ma. ” Koślawo? Masz rację, mogłem w ogóle nie robić ankiety w grudniu, bo i tak by nie została zrealizowana do końca roku ze względu na okres świąteczno-noworoczny. Jednak dałem ankiecie mnóstwo czasu, ba rozesłałem ponownie l…
-
Ankieta rozesłana, głosowanie do 14.01 12:00
-
Serio, za niektórymi graczami ciężko nadążyć. Wspomniałem o problematycznym rozkładzie głosów i jakkolwiek bym nie zrobił, byłby płacz osób, którym się ten wybór nie spodobał. Nie moja wina, że gracze oddali głos zgodnie ze swoimi przekonaniami. Jeśli komuś zależało na uzyskanie satysfakcjonujących go wyników, trzeba było lobbować za odpowiednimi opcjami w grze. Ale łatwiej jest narzekać i nic nie robić. W/w wygrane opcje zdobyły największą ilość głosów, ankieta nie miała żadnych obostrzeń ani i…
-
Wyniki ankiety nie są takie oczywiste. O ile za x7 poszlo 57% reszta zagłosowała na x1, więc można by przyjąć zmianę parametru. O tyle za paliwem 0.5 zagłosowało już tylko 52% a za utrzymaniem DF 30% - 46%, pozostałe głosy rozbiły się na 40/50%. Przeanalizuję wyniki, przedyskutuję sytuację i dam znać.
-
youtube.com/watch?v=hlv672jqbtE
-
Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od smoki: „Na chwilę obecną nie ma możliwości zmiany tego parametru na starych serwerach, ale będziemy o tym pamiętać. ” Zgodnie z wczorajszym newsletterem, taka możliwość się pojawiła: Cytat: „Zapewni to większe urozmaicenie w nowych uniwersach i skróci czas niezbędny do rozbudowy badania podczas gry. Tę opcję można dostosowywać na życzenie również dla starszych rund gry. ” Także gracze róbcie tematy w DiDach i podnoście sobie prędkość badań ” Takie zdanie zostało przek…
-
informuję Was tak szybko jak tylko sam mam jakiekolwiek informacje. Dopytałem o skrypt ponownie, czekam na informacje. Edit: Kolejna próba na UK została przeprowadzona prawidłowo. Czekamy na ostatnie informacje z UK czy wszystko poszło gładko, dlatego myślę, że w przyszłym tygodniu wszystko powinno już hulać.