Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ale cios antynazista: „@Art zostaw na namiary na swoich szefów bo jak znaowu cos nie uda wam sie pozytywnie zalatwic. to bedzie czas na wymiane calego teamu popierajacego taki handel jak @ciap inni sobie uskuteczniaja.... ” To będzie trudne, bo moje decyzje będą wiążące. A 'wymiana teamu' to nie konkurs na popularność. Cytat od ale cios antynazista: „wasza dyskusja trwa rok @Art raczliwie sie odewales wieC pojmij nie macie zadnych argumentow ze to handel i zostawic mi 2 1 1 bym mial jak…
-
Cytat od Strzelec84: „a to mam rozumieć że reszta przymyka oczy (w końcu tylko jeden wybiegł przed szereg) ” Chodzi o to, że prowadzimy wewnętrzne rozmowy od jakiegoś już czasu, a Shade wpierw zadaje pytania, a potem bez konsultacji wybiega przed szereg. Taki, podjazdowy sposób szkodzi przeprowadzaniu zmian. Cytat od buleon: „Jeśli społeczność niemiecka miała zasady choćby nieznacznie odmienne od naszych, to dlaczego o naszych zasadach decydują Niemcy, a nie polski Team, czyli Ty konkretnie jako…
-
Witajcie! Pragnę Was zapewnić, że wewnętrzne prace nad przynajmniej częściowym rozwiązaniem problemu paliwówek trwają. Śledzimy niniejszą dyskusję i Wasze pomysły. Proszę jednak pamiętać, że to co chcemy osiągnąć, musimy skorelować z tym co sami możemy po stronie kontroli. Shade wybiegł przed szereg bo mu zależy na rozwiązaniu problemu, to czego nie wiedział, to, że jeszcze w zeszłym roku rozmawiałem na temat tych rozwiązań w społeczności DE - limity surowców i inne biurokratyczne ustalenia, któ…
-
Zmiana konfiguracji uniwersum
Art - - DiD Dorado
PostCytat od DUDEUSZ: „W takim wypadku możnaby ankietę i tak przeprowadzić, a zmiany wprowadzić powiedzmy za te kilka miesięcy ( o ile oczywiście gracze wyrażą takie chęci - no ale to akurat dość oczywisty warunek :p) ” Wolałbym jeszcze wstrzymać się ze zmianami. Jest to Uni dość młode, a i proponowane zmiany nie zrobiłyby tu rewolucji. Zmiana eko o jedno oczko to niewiele. DF już prędzej, sondy odpadaja - o tym pisałem już przy okazji zmian na innych Universach. Proponuję zrobienie ankiety w okolic…
-
Za chwilę pojawi się ankieta w sprawie prędkości Eco. Tutaj zapewne będzie większa chęć uzyskania eco x7, dlatego też nie mogę zaproponować zwiększenia prędkości badań przy eco x7, gdyż jest ona uzależniona od prędkości ekonomii, jej maks to 12. Zatem ekonomia nie może być większa niż 6. Proszę mieć to na uwadze przy oddawaniu głosu.
-
Doskonale to rozumiem, tylko miej na uwadze, że ciężar udowodnienia takiego procederu (wszelkiego kupna/sprzedaży) spoczywa na nas. Nie zawsze udaje się osiągnąć oczekiwany rezultat. Wystawianie flot za kasę istnieje odkąd pamiętam...
-
Funkcje płatne po coś istnieją w tej grze nie możemy ich w żaden sposób ograniczać ¯\_(ツ)_/¯
-
Cytat od buleon: „Która jest po angielsku. Na ile rozumiem ten język, niczego o pushu tam na wierzchu nie było. ” Może warto uruchomić taką dyskusję także tam? Cytat od gardze wami: „Co tu dodawać, dla @Art problem nie istnieje. ” Nie napisałem tak, rozumiem istotę problemu jednak na chwilę obecną zaznaczyłem potencjalne problemy legislacyjne. Cytat od gardze wami: „Nie ma sensu proponować zmian ryzykując, że komuś się to może nie spodobać. ” Widzisz, nie zrozumiałeś mnie kompletnie. Ja mogę zmi…
-
Cytat od gardze wami: „Chodzi o jasną deklarację. Zasady gry w obecnym stanie wymagają pilnej zmiany. Takie wymiany w świetle obecnych zasad gry łamią zasadę pushu i są tylko akceptowalne ze względu na przestarzałą jego konstrukcję. Prosta rzecz. Ucieszy wszystkich. ” Jedyną jasną deklaracją jest ta, o której wspomniałem wcześniej. Na chwilę obecną, biorąc pod uwagę sygnały pochodzące od Was, staram się małymi krokami zmienić minimalny przelicznik. Oczekujecie ode mnie wywrócenia Zasad Gry, któr…
-
Cytat od gardze wami: „W zasadzie tylko o to chodziło. Nie da się prowadzić wspólnych rozmów przy stole jeśli ktoś nie ma ochoty do niego podejść mimo, że gracze zapewniają do tego warunki. ” Sprawa jest dość złożona ze względu na swój charakter. Stąd też rozmowy na ten temat uważam, że powinny toczyć się na forum Origin, bo tego typu patologie są globalne i nie tylko na PL panują takie nastroje. Z mojej strony zasygnalizuję dodatkowo problem, aby móc to popchnąć dalej.
-
Kolejne błędy w grze - brak reakcji GF na pushe - w przypadku dalszego braku reakcji - To konto zostanie skasowane 11.Feb.2019 03:00:00 - POWODZENIA
Art - - DiD Taurus
PostCytat od gardze wami: „W zasadzie jest tylko jeden problem @Art . Brak komunikacji z graczami, że prowadzone są jakiekolwiek namiastki rozmowy na ten temat. Jest to dosyć frustrujące biorąc pod uwagę minimum 4 tematy o pushu w miesiącu oraz brak Twojej odpowiedzi w takich tematach mimo, że nie tylko ja zapraszam Cię pod tablicę. Mam nadzieje, że rozumiesz różnicę ” Nie mam się czym chwalić, jeśli nie będzie rezultatów Aczkolwiek tutaj w tej sprawie naciska mnie dość często kruszynka, dlatego dla…
-
Kolejne błędy w grze - brak reakcji GF na pushe - w przypadku dalszego braku reakcji - To konto zostanie skasowane 11.Feb.2019 03:00:00 - POWODZENIA
Art - - DiD Taurus
PostCytat od gardze wami: „Brak Twojej reakcji przez rok na jeden z najważniejszych i bardziej narastających problemów na ogame jest tylko tego przykładem. Gdybyś zmienił zdanie. Polecam przeczytać. Posty są merytoryczne. Nie stracisz swojego czasu. ” Problem nie jest nowy i jest mi doskonale znany. Omawialiśmy go także w zespole OGame.pl. Sprawę opisałem i przekazałem wyżej w celu opinii, bo niestety ale nie mogę wprowadzać zmian w ZG i wpływać na przeliczniki handlowe, gdyż taka zmiana musi zostać…
-
Art - - DiD Taurus
PostCytat od Pinkie Pie: „A nie łatwiej zamiast pytać czy napisałem zgłoszenie - sprawdzić? ” Drogi Graczu, nie jesteś jedyny i podanie tejże jak ważnej informacji w momencie pisania swojego tematu byłoby miłym dodatkiem, który usprawnia naszą pracę. Bez obaw, poradziliśmy sobie do tego czasu