Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• propozycja zwiększenia złomu

Art - - DiD Yildun

Doskonale rozumiem Twoje wątpliwości. Problem w tym, że przedstawiasz sytuację z ankietami jednostronnie. Wg Ciebie są one po to, aby tworzyć fasadę do przeprowadzenia zmian, aby nie były one autorytarne (wprowadzane przez Support), tylko dawały ułudę wpływania na losy Universum. W 95% ankiet użytkowników zdecydowanych na zmiany jest zdecydowana większość, tym samym wytrącane są argumenty przeciwnikom zmian. W przypadkach takich jak ten, negatywny wynik ankiety spycha zwolenników do obrony i wal…

Art - - DiD Yildun

Cytat od Zola_25: „@Art sam wiesz że większy złom to szybszy rozwój uni. Wiesz też z którym uni połączy sie Yildun po fuzji i że różnica sił stale się powiększa. ” Mogę mieć swoje zdanie na temat konfiguracji, ale czy mam działać autorytarnie i decydować za wszystkich? Po to była przecież ta ankieta. Od dyskusji do przeprowadzenia ankiety minęło 23 dni. A mimo tego wzięło w niej udział 1/3 graczy. Cytat od gardze wami: „Sam pisałeś, że w ankiecie uczestniczyła zaledwie garstka skąd zatem podstaw…

Art - - DiD Yildun

Cytat od gardze wami: „W jakim celu zatem przedłużać Yildun czas oczekiwania na zmianę, która mogłaby nastąpić w przeciągu najbliższych tygodni? ” Po pierwsze nie tygodni a miesięcy, po drugie nie uważasz, że należałoby uszanować decyzję osób, które mają odmienne zdanie od zwolenników zmian? Przykro mi, ale kilka dni od ostatniej ankiety to za mało, aby jednoznacznie stwierdzić, że Universum jest gotowe na kolejną ankietę.

Art - - DiD Yildun

Tylko, że tym samym tworzycie precedens. Na forum widzę głosy zwolenników i te głosy próbują forsować ankietę ponownie, bo uprzednia była dla nich niepomyślna. Wasz argument na niską aktywność odparłem, że to nie jest wina długiego weekendu czy świąt. Stosowanie przez Was argumentów "wielu graczy" nie ma pokrycia w cyfrach, do których sam mam wgląd. Robienie ankiet nikogo nie kosztuje i można je robić tak długo, aż osiągnie się pożądany rezultat? To może od razu pójdę i zgłoszę zmianę konfigurac…

Art - - DiD Yildun

Głosów w ankiecie padło niewiele. Nie wiem czy wnika to z niechęci do wyrażania opinii czy może problem leży w innym miejscu. Jednak długi weekend nie był przyczyną słabeh ilości głosów. Aktywność na serwerze w okresie ankiety była stała i nie odbiegała w żaden sposób od dni przed jak i po ankiecie.

Art - - DiD Yildun

Cytat od Zola_25: „@Art można prosić o frekwencję osób głosujących? 51% było za pozostawieniem parametrów bez zmian, czyli praktycznie niewielka różnica w głosach i na dodatek przy długim weekendzie gdzie nie każdy logował... różnica wynosiła 1?2? głosy? ” Ankietę wysłałem w takim terminie, aby móc zdążyć z przekazaniem wyników (pozytywnych) do majowej serii zmian w konfiguracjach (w Niemczech wolne wypada tylko 1 maja). Możliwe, że termin wypadł niefortunnie, ale czy jest to podstawa dla zwolen…

• Pragnę zaznaczyć, że podobnych przypadków własnoręcznych kasacji nakładających się z blokadami kont mieliśmy już kilka. Rozpatrzyliśmy je w sposób pozytywny. Czy to byłby gracz majs czy ktokolwiek inny, moja decyzja byłaby taka sama. Jestem za utrzymywaniem aktywnych kont na naszym OGame

• Zmiana konfiguracji uniwersum

Art - - DiD Dorado

konfiguracja zlecona do realizacji. Zmiany są dokonywane hurtowo ze wszystkich krajów. Należy się spodziewać ich przeprowadzenia jeszcze w maju.

Art - - DiD Yildun

Ankieta pokazała, że jest minimalna ilość zwolenników obecnej ilości złomu z flot 51% za utrzymaniem. Zatem nie będzie zmian w konfiguracji.

• Szanowni Gracze, Z powodu problemów technicznych Lobby około godziny 16, na Universach została aktywowana blokada ataków do godziny 22:00. Wszelkie przypadki utraty flot z powodu niedostępności prosimy zgłaszać poprzez System Support. Przepraszamy za powstałe niedogodności. Wasz Zespół OGame.pl

• Eco x7 jest maksimum. DF przy zmianie konfiguracji w Waszym przypadku to maks 70-80%, ładowność sond odpada na starych Universach. Przy obecnej konfiguracji Universum, szanse na ankietę są mizerne.

Art - - DiD Dorado

O ile liczba zwolenników x7 była dwukrotnie większa od tych co chcą utrzymać x5. To przy DF 70% przesądziła przewaga tylko 20 głosów...

Art - - DiD Dorado

Ankieta rozesłana

• Cytat od buleon: „Miałoby to nawet pewien sens, gdyby nie to, że wymagasz ode mnie teraz, żebym wyrównywał nawet to, co jest legalne w tym momencie. Bo deuter nie pochodził wyłącznie ze źródeł, które od północy miały być niezgodne z zasadami. ” No zaraz. Jeśli surka pochodzi ze zwykłego handlu, a nie przetopu to przecież jest jak najbardziej w porządku. Mówimy tu o zrywie nagłych spadków w rankingach i przetopach i przerzuceniu surki na konta silniejsze. Czy może nie rozumiem czegoś w tej chwili…

• Cytat od buleon: „- czy muszę odsyłać surowce graczowi, który stracił czy mam do wyboru jego i konto GO - czy przeliczniki muszą być wyrównane wszędzie, tzn. na konta, gdzie słałem 1:1,85:2,85 też? ” Możesz odesłać na konto Supportu, zgłoś tylko ten fakt w Systemie Support. Aby cały ten zabieg miał sens, trzeba wyrównać wszędzie do maksymalnego. Zabawa w rozróżnianie spowoduje tylko jeszcze większe zamieszanie od tego, które mamy teraz.

• Nie zmuszamy graczy do podjęcia działań. Aczkolwiek zastrzegamy, że taki niedopełniony handel zostanie opracowany przez Obsługę gry. Cytat od Starrk: „Jeśli te konta wyżej w statach nie spłacą handlu w terminie, jaki art da, to zostaną wtedy ukarane po prostu za push. Jak nie będą miały czym spłacić, to i blokada za push i odpisanie punktów z konta ” Informowałem, że nie będzie kar w postaci blokad z racji wcześniejszego zastosowania zasad. W treści napisałem, że gracze zostaną "skontrolowani i …

• Cytat od ETL: „Mianowicie, że kontrahent A i kontrahent B to jedna i ta sama osoba. Nawet jeśli w przypadku buleona nie fizycznie, to kontrahent A, gra tylko po to by kontrahent B czerpał z tego korzyści. Wymieniając sobie na wzajem bunkry, deuter, flotę etc. Grając na innym uni. ” Tylko, że ZG obejmują swoim zasięgiem dane Universum, a serwery są traktowane odrębnie. Tutaj się przecież nic nie zmieniło. Cytat od buleon: „Jako gracz silniejszy również korzystałem z antymaterii, żeby wymienić otr…

• Cytat od buleon: „Dokładnie. Wprowadziłeś mnie w błąd, ponieważ nie użyłbym antymaterii, gdybym nie mógł zdecydować o surowcach, które dostanę w sposób, który chciałem. Nie kupiłbym antymaterii, gdybym wiedział, że użycie surowców, które otrzymałem dzięki niej, do handlu, jest zabronione. ” To wciąż pozostaje bez znaczenia. Wykorzystując AM uzyskujesz surowce, które przeznaczasz na handel. Na tym wykorzystanie funkcji premium się kończy. Ba, wykorzystane surowce wyprowadzone w handlu nie są zabr…

• Cytat od gardze wami: „Tylko wiesz co @Art nikt o tym nie wiedział oprócz Ciebie i Twoich kolegów. ” Już się gubię w Twoich wywodach. Wpierw twierdzisz, że członkowie zespołu skorzystali na tym procederze, teraz twierdzisz, że te same osoby wiedziały o moim "planie" i teraz śmieją się w twarz tym, którzy go wykorzystali. Zdecyduj się w końcu. Cytat od gardze wami: „Ciesze się, że w końcu publicznie przyznałeś coś o czym już od dawien dawna wiedziałeś. Z tym również nic nie zrobiłeś. ” Przecież c…

• Cytat od buleon: „Antymaterię kupiłem, gdyż chciałem zgodnie z Zasadami Gry pomóc graczowi silniejszemu - jest to dozwolone. Jeśli zmieniasz tą zasadę wstecz, to ja straciłem pieniądze. Nie kupowałbym antymaterii, gdybym wiedział, że nie będę mógł handlować. Twój post na forum i wiadomości wysłane w grze wprowadziły mnie jako klienta w błąd. ” Twoim argumentem jest zależność, że Antymaterię wydałeś po to, by pomóc graczowi silniejszemu. Tylko, że faktyczna zależność jest inna. Funkcja Antymateri…