Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.1

Art - - Nowości

aktualizacja oznaczona jako 7.1.0-rc3 trafiła na serwer Leda.

• Wersja 7.1

Art - - Nowości

Lista zmian Poprawki błędów: - Powrót brakujących statusów aktywności na liście sojuszy i znajomych - W trybie urlopu licznik surowców pozostaje na 0. - Przycisk zakańczający budowę za pomocą Antymaterii nie jest aktywny w trakcie urlopu. - Podczas zmiany nicku nie następuje wylogowanie z konta. - Gdy fabryka robotów znajduje się w kolejce, ulepszenie zastosuje się dla kolejnego budynku w kolejce. - Dok kosmiczny / grawitony są możliwe wyłącznie przy dostępnej energii. - Miejsce docelowe floty p…

• Wersja 7.x - dyskusja

Art - - Porozmawiajmy o OGame

Z ważnych zmian jakie wejdą wraz z 7.1 to fakt ustalania cen na rynku na podstawie zrealizowanych ofert, a nie wystawionych

• Poproś poprzez zgłoszenie o włączenie urlopu na koncie.

• Nie mamy takiej możliwości niestety

• Cytat: „czy awaryjnie włączony urlop będzie można zdjąć z pomocą operatora w dniu jutrzejszym? ” Tak, nie widzę tu problemu. Każdy urlop aktywowany po 22 może jutro zostać przez nas wycofany. Ale proszę liczyć się z czasem reakcji u nas. Fsa można puszczać nawet przy blokad ie ataków.

• Przykro mi ale nie dogodzę wszystkim graczom. Jeżeli komuś nie pasuje termin, może włączyć urlop, ustanowić zasiadanie albo nic nie robić

• Musiała paść obsługa wydarzeń na serwerze. Problem zgłosiłem, poproszę także o blokadę ataków do jutra do 10 rano.

• Dzięki @Rotxeh za przypomnienie! Brakuje nam tutaj losowego zwycięzcę, Został nim: El_Kafel. Gratulujemy!

• Biję się w pierś, losowego zwycięzcę wylosowałem, ale nie opublikowałem. Naprawiam swój błąd:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Munio_Uni 1: „Ciekaw jestem jak Art sklei post w dziale Nowości przy tej ilości bugów i zmiennych ” Za dużo się dzieje, a to co na testowym to nie publikowałem u nas, bo może jeszcze się wersja ostatecznie zmienić. Częściowe tłumaczenie już mam dzięki @Ruda. Sam pochylę się nad listą jak tylko zdobędę część informacji.

• Szanowni Gracze, Przedstawiamy Wam TOP20 najlepszych graczy ze wszystkich eventowych serwerów 1. DE Technocrat Trojan 453.876 pkt. 2. FR Astar 430.669 pkt. 3. PL Free Moons 393.848 pkt. 4. DE kOeGy 371.175 pkt. 5. US ALS 350.732 pkt. 6. PL Fess 347.061 pkt. 7. PL Metaphysics 342.019 pkt. 8. PL ale cios 333.727 pkt. 9. DE Tsy 327.416 pkt. 10. PL Shimano 309.267 pkt. 11. FR Napoleon I 302.883 point 12. FR Louis XIV 281.953 pkt. 13. FR RGKT 281.065 pkt. 14. FR Zykra 268.529 pkt. 15. FR Balkany 249.…

• Zwycięzcy eventu otwarcia Szanowni Gracze, dziękujemy wszystkim za udział w evencie "Mega Content One", który trwał ostatnie dwa tygodnie. Event zakończył się wczoraj, dlatego mamy przyjemność ogłosić 3 zwycięzców! Oto oni: 1. Free Moons 393 848 458 2. Fess 347 061 420 3. Metaphysics 342 019 292 Otrzymacie wiadomość na adres e-mail powiązany z Waszym kontem w ciągu kolejnych kilku dni. Wszystkim zwycięzcom gratulujemy! Międzynarodowa TOP20tka zostanie ogłoszona jutro, 28 listopada. Wasz Zespół O…

• Cytat od justvroum: „Jeśli ktoś pojedzie na wakacje do rosji, kupi w rublach antymaterię to również jest oszustem bo wyszło go taniej? A co jeśli ktoś pojedzie do holandii i wyda ciężko zarobione złotówki na zakup antymaterii w euro, również jest oszustem, czy to jego oszukali skoro zapłacił więcej za to samo co w ojczystym kraju ma taniej? Jedynym winnym całej sytuacji jest GF, które nie ma wszedzie jednakowych cen antymaterii. ” Tak absurdalnego zepchnięcia odpowiedzialności dawno nie czytałem…

• Wersja 7.0.0

Art - - Nowości

--- Wersja 7.0.0.-rc38.2 --- - [Poprawka] Event promocji przedmiotów będzie obejmować też przedmiot dotyczący zmiany klasy - [Poprawka] Menu dotyczące wyboru surowców na rynku będzie wyświetlało poprawną ilość surowców - [Poprawka] Dodano brakujące rozwijane menu w ACS - [Poprawka] Żółte oznaczenie, które pokazuje jaka planeta jest szpiegowana, zostało naprawione i pojawia się na prawidłowej planecie - [Poprawka] Skrót do wysłania sond szpiegowskich działa nawet gdy nie masz wymaganej ich ilości…

• Universum Leda (12.11.2019)

Art - - Nowe Uniwersa

Witajcie! Dziś zostanie aktywowana możliwość handlu przedmiotami na rynku.

• Zasady Oficjalnego Serwera Discord

Art - - Zasady

Poniższe zasady są tłumaczeniem zasad opublikowanych na kanale #discord-rules na oficjalnym serwerze Discord dla OGame Zasady mogą ulec zmianie, dlatego zalecamy śledzenie zmian. Naruszanie zasda może doprowadzić do uciszenia lub blokady konta na serwerze Discord lub na dowolnej platformie oferowanej przez Gameforge w zależności od ciężaru przewinienia. Jeśli potrzebujesz wsparcia, prosimy o kontakt poprzez oficjalny System Support Zasady Zabroniona jest publikacja treści lub linków, które mogą …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Munio_Uni 1: „@Art czy jest szansa na 2x darmowa relokacja przy okazji rocznicy / nowej wersji ? ” Wątpię, ale popytam. Cytat od Poka_Bydlaka: „Czy jak przejdzie mi kot po klawiaturze lub upadnie pączek, dezaktywuje wybraną profesję to czy napisane ticketa coś pomoże i zostanie przywrócone przed GO? @Art p.s nie klikajcie dezaktywuj bo nie da się ponownie włączyć tego samego. ” faf8565056_przypadek.jpg Wątpię, aby taka możliwość wchodziła w grę :p

• Universum Leda (12.11.2019)

Art - - Nowe Uniwersa

Uwaga! Na nowym serwerze opcja handlu surowcami u Handlarza będzie nieaktywna! Na okres trwania eventu, w celu wyrównania szans minimalny przelicznik handlowy surowców zostanie przywrócony do 2:1:1.

• Cytat od justvroum: „To może zamieść informację w sposób czytelny aby nikt się nie musiał domyślać, czy budynek/badanie czy co tam jeszcze innego będzie dotyczyło nowego uniwersum. Copy pasta przez translator nie uwzględnia niektórych niuansów językowych przez co czasem jest potrzebna klaryfikacja, bądź dodanie jednego zdania ” Wystarczy przeczytać Cytat: „b)Nagrody o cyfrowej zawartości zostaną wysłane zwycięzcom wraz z powiadomieniem na adres e-mail, użyty do rejestracji konta konkursowego, lu…