Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Błędy związane z falangą
Art - - Błędy w grze
PostOpis błędu został przekazany do QA. Jednak nie wiem kiedy zostanie uwzględniony. Jak tylko będę coś wiedział, to dam znać.
-
Cytat od buleon: „Nie jestem pewny czy to błąd, czy koncepcja. Oferta 1k LM za 1,5 kk deuteru. Kupiłem używając autozapytania na 25 % za 1,3 kk, czyli gra ma gdzieś cenę ustaloną przez oferenta, a wydaje się, że to sprzedawca powinien decydować o cenie przy zwykłej (nie-auto) ofercie. Wersja 7.1.0-rc16, brak etykiety do niej. ” Tag do wersji już jest. Nie znam szczegółów wystawionej auto oferty. Ale jeśli sprzedawca wystawił ofertę za 1,5kl deu i zaznaczył 25% tolerancji, to w przypadku kupca, k…
-
Życzę wszystkim najlepszego po świętach Po pierwsze, błąd powodujący tworzenie surowców został opisany w sposób czytelny przez buleona w piątek. Szkoda, że dopiero teraz a nie 15-go grudnia. Jeśli faktycznie wykorzystywał go na masową skalę, to tak należałby się za to ban. Nie znalazłem wcześniejszego, czytelnego opisu błędu tolerancji ani na forum, ani w zgłoszeniu. Jak tu niektórzy donosili, błąd także nie został dostrzeżony na forach innych krajów, na Discord także był zgłaszany, ale za jego …
-
Kiedy ten błąd został zgłoszony, w którym miejscu? Został dokładnie opisany? Jeśli tak, proszę o namiar. Obudziłem się w niedzielę, bo a) poświęcam czas rodzinie w weekendy, b) aduch postanowił zaszaleć c) dzięki dokładnemu opisowi, udało się błąd powtórzyć i zgłosić komu trzeba. Tak trudno odpuścić sobie te złośliwości? Temat zamknę profilaktycznie.
-
Otrzymujemy od Was sygnały o brakujących PW dla klasy Generał, które powinny pojawiać się po walkach. Niestety, na chwilę obecną problem nie jest możliwy do powtórzenia, dlatego potrzebujemy od Was więcej informacji w tym zakresie. Najlepiej: - api do starcia, po którym powinno być PW (pw tworzą się przy planetach) - informacje o sposobie wysyłki floty (czy był to acs, jaka była kolejność składania floty docelowej przed atakiem) - Informacja o tym czy był widoczny transport zwrotny floty w stron…
-
W/w event jest dostępny także dla Universum Leda.
-
Cytat od sheaker: „Cytat od Dobrygracz: „37b115a3942db.png Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki ” @Starrk Chodzi o usunięcie bonusu do spalania, oczywistym było od początku, że spalanie rekinów było bugiem, nie o tym mowa. ” Z tego co się dowiedziałem, to jest to wyłącznie błąd wyświetlania wartości. Bonusy cały czas działają. PS. Błędy proszę zgłaszać w dedykowanym dziale, s…
-
Podglad galaktyki
Art - - Błędy w grze
PostJeśli to wina agr to nie jest to błąd gry tylko dodatku.