Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Ecc0 skoro pofatygowales sie zeby przeliczyc ilosc deu na rynku to przelicz ile kosztuje mnie podniesienie na Ciebie calej flotki dzielac ja na sloty 1 us obok plus zbiorka ( wychodzi 580k recy z Ciebie potem podziel sume spalonego deu przez 3.4kkk ( tyle posiadam ) i podaj mi wynik na ile lotow mi starczy zaloz ze na byle farme mozna latac 10x i nie trafisz podejrzewam ze masz wieksze zyski z expow przez caly tydzien niz ja z weekendu jesli cos wiekszego wpadnie a z tym jest roznie i bedzie co…
-
nie baliscie sie tak sami beze mnie leciec? taki cyrk bez glownej malpy? na pare minut przed wlotem pewnie zlapaliscie sie wszyscy za rece, zamkneliscie oczy i liczyliscie ze wiara czyni cuda tym razem jak widac wszystko poszlo gladko, fajna organizacja i szybka reakcja na cynk od dafiego ja nie mam tyle wiary jak flotka juz stoi 30 min choc przeszlo mi przez mysl leciec przez gale gratulacje dla Dafiego za wyczajenie ofiary i dla wszystkich za ladny sojuszowy wlot brawo
-
Drugi raz Zet przejechal sie moimi reckami, wczesniej trafiony z lotki a dzisiaj nieodebrany fsik zalogowal doslownie minutke po wlocie wiec szczescie znowu po mojej stronie z zazdroscia patrzylem na podboje sojusznikow, musialem trafic chociaz malenstwo Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/J46ohNSbX0g Dnia 27-06-2020 17:08:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Krążownik 70.000 _______________________…
-
Zapowiedzialem ze byc moze jeszcze uda mi sie tutaj dzisiaj pojawic, dokladnie o tego Pana mi chodzilo obserwowalem go prawie 2 tyg, dlatego lot praktycznie bez skana dopiero na 15 sek przed wlotem dla potwierdzenia obserwacji zeskanowalem duza zasluga w tym wlocie lopa bo wzbogacil mnie o wiedze ktora ulatwila cala zabawe, dzieki wielkie surka teraz az sie wylewa, bardzo chetnie kupie deu w miare sensownej cenie na dzisiaj juz raczej to bedzie koniec, chyba wystarczy obronca po jakims czasie po…
-
Weekendu ciag dalszy, jak siada to trzeba korzystac flotka oddalona o 140 us wiec zbieralem sie jak szpak na .... po prawie 50 min stwierdzilem raz sie zyje i spale te 130kk deu na ten lot obronca nawet po zbiorce recy ktore byly 30 min po wlocie nie zalogowal wiec chyba dobra impreza byla jak sie przebudzi zycze Szooo kto wie moze jeszcze dzisiaj pojawie sie w tym dziale Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/OSUIOPp4mcM Dnia 20-06-2020 10:44:44 następujące floty spotkały się…