Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to sie nam rozbrykales z tymi bunkrami jeszcze troche to edol bedzie musial sprzedac gesi

• Graty Edol dosc zyskowny nam sie uklad trafil, Dio teraz sponsoruje Sithow poki daja trzeba brac

• ja to mam wrazenie ze to obronca bawi sie z nami w sloneczko teraz to juz z kazdej strony zostal ukuty obronca ma zaciecie wiec podejrzewam ze to nie koniec odwiedzin taka goscinnosc w tych czasach jest rzadko spotykana graty Leia

• przez Ciebie Konsola podejrzewam ze urlop obroncy wiecznym sie stanie graty za wlocik, obronca kiedys dobrze sie pilnowal ale po tych wtopach stracil zapal

• no i pieknie latajki na siebie zarabiaja, to najwazniejsze no i radocha z kolejnego wlotu sluchaj Uszatka bo ma racje, doklep troche tych pc bo tak skromnie to wyglada

• Zmiana zużycia paliwa nr 2 ?

..Raven.. - - DiD Leda

@Ecc0 skoro pofatygowales sie zeby przeliczyc ilosc deu na rynku to przelicz ile kosztuje mnie podniesienie na Ciebie calej flotki dzielac ja na sloty 1 us obok plus zbiorka ( wychodzi 580k recy z Ciebie potem podziel sume spalonego deu przez 3.4kkk ( tyle posiadam ) i podaj mi wynik na ile lotow mi starczy zaloz ze na byle farme mozna latac 10x i nie trafisz podejrzewam ze masz wieksze zyski z expow przez caly tydzien niz ja z weekendu jesli cos wiekszego wpadnie a z tym jest roznie i bedzie co…

• nie baliscie sie tak sami beze mnie leciec? taki cyrk bez glownej malpy? na pare minut przed wlotem pewnie zlapaliscie sie wszyscy za rece, zamkneliscie oczy i liczyliscie ze wiara czyni cuda tym razem jak widac wszystko poszlo gladko, fajna organizacja i szybka reakcja na cynk od dafiego ja nie mam tyle wiary jak flotka juz stoi 30 min choc przeszlo mi przez mysl leciec przez gale gratulacje dla Dafiego za wyczajenie ofiary i dla wszystkich za ladny sojuszowy wlot brawo

• Drugi raz Zet przejechal sie moimi reckami, wczesniej trafiony z lotki a dzisiaj nieodebrany fsik zalogowal doslownie minutke po wlocie wiec szczescie znowu po mojej stronie z zazdroscia patrzylem na podboje sojusznikow, musialem trafic chociaz malenstwo Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/J46ohNSbX0g Dnia 27-06-2020 17:08:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Krążownik 70.000 _______________________…

• bydle mnie uprzedzilo zamysl mialem podobny tylko slimacze ruchy mi przeszkodzily graty lopik, zysk jak na bunkier elegancki

• nastepny ktory po dzisiejszym dniu juz nie ma gdzie kitrac surki ladnie konsola go wykukales, widzialem ze niedlugo po wlocie juz urlop wiec wyczucie bajka

• a kiedys wspominalem ze nam sie rozkrecisz na ostro piekny wlocik, ladne wykonczenie az serducho rosnie teraz czekam na jakies 20k % tylko sie streszczaj bo ofiary topnieja

• a tego wlotu zazdroscilem az do momentu zbiorki kolejny z czasem olimpijskim w wioslarstwie teraz czas odwiedzic kolege ponownie bo nie rozliczyl sie do konca z Wami zycze odebrania zaleglosci

• pol Uni sie na niego czailo, Buszek podsylal skany ale nigdy nie mialem do niego po drodze Janis zszedl z urlopu i ten slaby margines szczescia w zdejmowaniu kulek Wam poprawil ladna akcja no i zysk bardzo przyjemny graty

• jak milo zobaczyc sojusz LSZ w tym dziale juz sie balem ze rdza zezarla wam wiekszosc statkow gratuluje wlotu w nasza sojuszowa farme powodzenia przy kolejnych

• chyba kazdy na to polowal, mi tez nie bylo pisane nawet podniesc statkow bo zawsze mial akty jak flotka stala graty za upor i wytrwalosc na polowaniu troche tych gasek spadlo ale rozumiem stado moze byc tylko jedno

• Graty lopik Djek zapoczatkowal gorsza passe obroncy jeszcze 29 takich wlotow i mnie dogonisz na 0 hehe wiec nie opierdzielaj sie tylko dzialaj

• ladnie Leia takie wloty to ja lubie, troszke obserwacji i przewiozlas obronce reckami ale dofarmy faktycznie musza isc do szlifu klep mtki i nastepnym razem wykoncz akcje jak nalezy

• Zapowiedzialem ze byc moze jeszcze uda mi sie tutaj dzisiaj pojawic, dokladnie o tego Pana mi chodzilo obserwowalem go prawie 2 tyg, dlatego lot praktycznie bez skana dopiero na 15 sek przed wlotem dla potwierdzenia obserwacji zeskanowalem duza zasluga w tym wlocie lopa bo wzbogacil mnie o wiedze ktora ulatwila cala zabawe, dzieki wielkie surka teraz az sie wylewa, bardzo chetnie kupie deu w miare sensownej cenie na dzisiaj juz raczej to bedzie koniec, chyba wystarczy obronca po jakims czasie po…

• Weekendu ciag dalszy, jak siada to trzeba korzystac flotka oddalona o 140 us wiec zbieralem sie jak szpak na .... po prawie 50 min stwierdzilem raz sie zyje i spale te 130kk deu na ten lot obronca nawet po zbiorce recy ktore byly 30 min po wlocie nie zalogowal wiec chyba dobra impreza byla jak sie przebudzi zycze Szooo kto wie moze jeszcze dzisiaj pojawie sie w tym dziale Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/OSUIOPp4mcM Dnia 20-06-2020 10:44:44 następujące floty spotkały się…

• Zmiana zużycia paliwa nr 2 ?

..Raven.. - - DiD Leda

@Art 2 miesiace minely, nie licze na sukces nowej ankiety ale moze czas sprobowac Jak tym razem ankieta nie przejdzie to o 3 ekowcy sami poprosza