Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to moze zaczne od malenstwa jakie trafilo sie jeszcze przed daniem glownym obronca z tego co pisal w robocie zle poslal stacje zamiast na moona poszlo na planetke jak tylko to zobaczylem odrazu info do lopa, doszlismy do wniosku ze dzialamy bo troche deu tam wozil poszla moja flotka pod zawrotke, klikania jakies 2-3 minuty i niby wszystko wyszlo ladnie ale zepsulem recki w tej euforii gdyby nie lop w ogole bym o nich zapomnial, mialem 30 sek na poslanie i poszedl 1 sek lag niestety tyle wystarcz…

• No nie ma co, dobra passa uszatego trwa w najlepsze zostala juz garstka ktora mozna zlapac zycze wytrwalosci bo poprzeczka ciagle rosnie zostali ze tak napisze "najlepsi" gratulacje, masz nosa czy tam ucho to celow

• Nie martw sie lodzik jak bedzie potrzeba pozycze mu swoich recy, pomiescimy wszystkich haha graty Lop, Tobie to i na pustyni banka wpadnie na waciki lepszej firmy bedzie

• Wielu ostrzylo sobie zabki na niego, przez jakis czas nawet nie potrafilem wychwycic jego floty tak sie skubany pilnowal niestety ekipa jest uparta i pociagnela ten wozek do konca co przelozylo sie na pokazny % no i zysk nie w kij dmuchal gratuluje stronie atakujacej i broniacej

• to ja odpuscilem skany mediuma zeby troche odetchnal a ten go dobija nie mam pytan graty Maro ale daj zyc bo zostaniemy sami na tym Uni

• a juz wychodzilem na prowadzenie to przywalil z grubej rury zysk kozak nie ma co [ciach] Super Moderator Ruda:Obraza i prowokacja

• jakbys Smigol gral dluzej niz 7 godz to moze bys wiecej kojarzyl, moja dobra rada przestan pic. gyazo.com/0e8bf5c6b809af53e35335032380e4df

• przyjemny wlocik, jedna lapka sciagnelas troche tych komarow miejmy nadzieje ze obronca wroci i jeszcze cos dla Ciebie zostawi szkoda jak konta schodza na urlop graty i powodzenia przy kolejnych

• fajne oranko aktualnie meta nabrala wartosci bo czesciej jej zaczyna brakowac niz krys takze zysk spoko zycze kolejnych bo to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz

• OoOo i tutaj slepi sie wypowiadaja, szkoda nerwow na dalsze komentowanie tego graty Xbox zycze kolejnych na tym graczu bo ten widok zawsze cieszy zysk jak na takie malenstwo bardzo przyzwoity

• Czytam czytam i sie zastanawiam co Wy bierzecie, serio. Jeden sie dziwi co fajnego jest w tym remisowym starciu, odp jest prosta gsami lopik wlecial na 0 stratach a agresor mial i bedzie mial dalej spore straty az zostanie mu duza powloka to jest w tym wszystkim piekne ale jak ktos gsami nie lata to nie ma pojecia, nasuwa sie pytanie po co sie wypowiadasz skoro nie ogarniasz? Wypominacie skupywanie flot no beka. Flota edola byla w naszym soju, po starciu z Waszym udzialem podjal decyzje ze konta…

• tym razem znalazlem glowna flotke lot na aktach z mysla ze elegancko wyjda minutki, tak tez sie stalo youtu.be/iVVk5Jb_YVo Dnia 05-09-2020 09:54:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 92.684 _________________________________________ Obrońca Medium [ZZSS] ________________________________________________ Mały transporter 45.927 Duży transporter 3.669 Lekki myśliwiec 2.460 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 11.794 Okręt …

• Dawno nic nie wstawialem, ogolnie ciezko juz cos trafic zyskowniejszego na tej pustyni ale tutaj % maly a zysk dosc obfity Molestuje od wczoraj skanami Mediuma i dzisiaj trafilo sie cos grubszego, wczoraj tylko lekki farming gdzie glowna flotka, nie wiem youtu.be/rFbhUR9d9bQ Dnia 04-09-2020 11:09:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Krążownik 28.000 _________________________________________ Obrońca Medium [ZZSS] ________…

• sprzyjajacą okolicznoscią byl fakt ze do 18 mialem fsa, lopowi wracala flotka zaraz po wlocie wiec wyczucie pierwsza klasa prawda jest taka ze po przetopieniu rownowagi nie ma i dalej nie bedzie % piekny ale jedna i druga strona popelnila bledy z tego co sie dowiedzialem wiec dostalismy piekny lewy sierpowy ale nokautu nie ma bawimy sie dalej

• hehe bo ja sie nie nadaje do strony dominujacej na Uni, wole byc w opozycji cos sie chociaz dzieje nawet przeszlo mi przez mysl zeby odejsc z soja i Was orac albo byc zaoranym, bylby dreszczyk emocji monotonia mnie zniecheca ale jeszcze sie pokaze badz pewien poki co graty kolejnego malucha

• ze bylem zalogowany to duzo powiedziane odebralem flotke i dalej z godz w kime a po 7 dopiero widzialem spadek u wuja oraj te sojuszowe farmy, ktos ich moze nauczy ze produkcji na noc nie zostawiamy graty ale czekam na cos wiekszego w innym wypadku w koncu my to zrobimy

• no dzisiaj mnie troche pogoniles do roboty fajnie ze moglem pomoc i dalej wszystko dopiales na ostatni guzik szkoda ze dofarm byl mniejszy niz dzien wczesniej ale najwazniejsze ze gsy sie zwrocily no i stratny tez nie jestes obronca faktycznie pozytywny gosc, wielu moze brac z niego przyklad jeszcze raz graty a obroncy szczere Szooo

• Na tej pustyni kazdy potencjalny cel ma wiecej niz jednego obserwatora gdyby nie rozmowa tel to w tym samym czasie bysmy go sciagali fajnie ze weszlo jak rozmawialismy bez zadnych przygod rutyna gubi niestety albo stety, zalezy dla kogo graty lopik, moja krew

• W niedziele na kacu probowalem trafic Maxima z partyzanta ale dobrze pilnowal zabawek piloci latali slalomami i niestety nie wykonali zadania, mialo byc tak latwo tylko po co sobie zycie utrudniac jak wystarczylo poczekac na odpowiedni moment i odebrac fsa za obronce szkoda ze surki nie bylo tyle co zawsze ale nie ma co narzekac, straty spore ale jakos odrobie Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/QHNRCV3xIXM Dnia 07-07-2020 19:26:05 następujące floty spotkały się w walce: Ag…

• no i wykrakales pewnie to nie jest ban z kasacja ale niestety zarobek sie skonczyl na jakis czas takze skoncz z tymi przepowiedniami bo zostanie Ci latanie po idlakach graty oraj dalej