Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja zaczalem nie dawno? a to Ci nowina gralem od samiutkiego poczatku grajac przez 1 miesiac na generale gdzie Uni generowalo najwieksze zyski z exp i piratow na wysoki % pzta dlatego w pozniejszym czasie mialem co gonic no i na piratow tez zaczalem latac duzo pozniej niz reszta, zlomowalem duzo od samego poczatku ale bez piratow awansowalem powoli, moj blad myslalem ze dam rade skoki sie zaczely jak i ja zaczalem korzystac. Taka to Twoja wlasnie obserwacja. A ja mimo wszystko nominuje lopa, robi…

• mialem sie juz nie wpisywac ale chyba musze Webberku moj drogi znowu sie powtarzasz z tym ze napisalem ze mnie nie spakujesz na bfsie jak i wczesniej jak musiales w kazdym poscie przypominac jaki to jestes wspanialy. Wyjasnie Ci to po raz ostatni. Kazdy popelnia bledy, kazdy nie ma takich osob co ciagle siedza i pilnuja floty na 100% ale zeby je wylapac trzeba grac a nie siedziec na urlopie dlatego wlasnie twierdze ze akurat tutaj na tym uni na bfsie nie padne i napewno nie z Twojej reki. Zlomow…

• juz wiem co myslal sobie Sorro jak wstawialem na nim takie ochlapy ogolnie ja mam beke smiechu, on pewnie mial to samo nie wiedzialem ze prowadzimy jakis konkurs w sciaganiu kulek, cos mnie chyba ominelo mozesz sobie skubac dowoli a ja dalej bede probowal i w koncu [ciach] az milo wspomnisz moje slowa a poki co moje ego nie zostalo nawet drasniete sojusz ma przyjemnosc popatrzec jak ten co ich opierdziela sam na scianie wyladowal, wiecej okazji nie bedzie, troche Cie zlekcewazylem Super Moderato…

• hahahaha lodzik padlem i wstac nie moge ciekaw jestem ile moja psycha wytrzyma w Waszym towarzystwie pijakow i erotomanow cala trojka zostala zaspokojona tego wieczoru, wszyscy zadowoleni jak nigdy Brawo MY

• wieczor zaczal sie ciekawie, kto by pomyslal ze terapia w ten sposob padnie no coz dobra przystawka, danie glowne jeszcze lepsze gratuluje wyczucia, od tego wszystko sie zaczelo

• z tym przetapianiem to bym sie nie zapedzal ale smialo top tylko zebys potem mial z czego oddac w sumie sam takie akcje robilem ale z nawalu pracy nawet mi nie przyszlo do glowy ze cos takiego potrafisz brawo w moich oczach awansowales o 1 oczko poki co srednia ocena 3=

• OoOo wielkie czlowieku, po tym starciu zupelnie zmieniam zdanie, mylilem sie ciesze sie ze mozesz dorzucic tak wybitne starcie do swojej kolekcji zycze kolejnych rownie wielkich

• Maniacy w akcji Dzieki za nocne manewry, spodziewalem sie tam powrotu z kolonizuj bo tak wychodzilo z moich obserwacji ale pewnosci w 100% nie mialem jedyne co mnie irytuje w tym rw to fakt ze mimo idealnie dogranych recy, samo starcie zlagowalo o 1 sek a 2 fale reckow o 5 i 6 sek nie do konca rozumiem jak przy tak malym starciu moga powstawac tak rozbiezne lagi, az strach dogrywac wieksze starcie wiec przepraszam Leie i Xboxa za nie do konca udana zbiorke, zlodziejaszek moglby napisac mi na pri…

• Top1 pushera i top2 wiszacego na banie bo to juz 2 zejscie na przerwe gratulujemy z calego serca Tobie Leia graty, kazda jego strata a nasz zysk to cos pieknego, nie wazne ze zysk maly wazne ze jest na plus pilnuj go jak wroci bo ktos musi

• No i spelnil sie czarny scenariusz jaki opisywalem lopowi przez tel ze tak sie skonczy jego zostawianie floty jesli LSZ zgadaja sie z Webberem. Stalo sie jak przepowiedzialem po raz enty. Pol biedy gdyby tam flotka stala na innym moonie a nie w okolicy gdzie 3 mocne flotki stoja badz urlopuja jak zwykle. Graty sie naleza za organizacje, postaram sie aby lop zmienil zdanie i go wtedy odbudujemy. Oczywiscie Webber standardowo 0 klasy ale do tego juz przyzwyczajal od dawna wiec nie ma sie co dziwic…

• Normalnie bym nie wstawial ale wiadomo z jakiego powodu to robie wyczajone przez lopa bo obroncy mialem nie skanowac za paliwko ktore mi sprzedal i w sumie nie skanowalem minelo jednak 5 dni ciszy z mojej strony, mialem wyrzuty sumienia do momentu az lop nie dofarmil a obronca dalej byl bez loga wiec czy z mojej reki czy nie i tak by padl a ze mialem go w us no coz, 3 ostatnie dofarmy lopa dzieki za podeslanie skana trzeba sobie pomagac Pozdrowienia dla sojusz Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/Ns…

• a jeszcze z zielonym gadalem bo sie pytal kiedy zamula mowie zamuli napewno ale nie wiem czy to bedzie za tydzien czy za miesiac jak sie okazalo zamulil tej samej nocy co z nim rozmawialem haha graty Panowie i Panie Uszko musi czesciej sie wietrzyc bo mu ladne steki wpadaja obroncy Szoo

• widze trafilo Ci sie cos grubszego obronce jeszcze pamietam za czasow jak gralem zysk przyjemny chociaz gdybys lm poslal z tylu bylby chyba lepszy ale to drobiazg graty i oraj dalej

• Nerwowo? nie ja nerwowy tylko Ty jestes zbyt delikatny juz Ci to pisalem poki co tylko probuje odpedzic komary ktore mnie kasaja wiec jestem spokojny jeszcze raz Smigol graty

• uuu widze ze niewlasciwe osoby planetkami poobstawialem strzal ladny, gratuluje teraz oraj dalej jak przyjdzie czas to wiekszy pzt bedzie a obaj wiemy ze tak sie stanie

• prosze prosze Szefo w akcji widzac nick myslalem ze glowna trafiles a to tylko musniecie mimo wszystko graty teraz prawie pol banki piechota juz nie chodzi

• biednemu to zawsze wiatr w oczy trafic pod moim nosem taki cel, malo tego obronca jeszcze dlugo bez loga graty wlotu, bardzo przyjemny poranek

• Bardzo malutka odp, my Wam sciagnielismy jedna z trzech flot ktora zawsze brala udzialy przy akcjach a Wy nam ekowca ktory nawet deu nie chcial sprzedawac gratuluje zysku, uzbierasz na jeszcze kilka moonkili psu w dupe zeby nie bylo kulturalnie pogratulowalem Kosa noobku Szooo

• board.pl.ogame.gameforge.com/i…-ANGELSIN-LSZ-211-912-80/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…ith-SITH-vs-Lasero-CHAOS/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…s-Pionier-CHAOS-47293-57/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…H-lord-sith-SITH-Oddam-S/ 4 starcia doszly wiec mozna zaktualizowac, z gory dziekuje

• no i mamy danie glowne musial poleciec prawy sierpowy za Leie i reszte zlomowan w ostatnim czasie, wg mnie nokaut nie bede opowiadal co i jak z grubsza bo lodzik znowu mnie opierdzieli ze ucze czytajacych ten dzial ogolnikowo, tydzien wstecz baczna obserwacjem zebranie info, umowienie sie na lot dzisiaj, rakietowanie moonow, ich sciagniecie, liczenie zawrotki i egzekucja mielismy ulatwione zadanie bo Ci co mogliby pomoc poszli na urlop tej nocy albo fsy pomoc nie pozwolily jak w przypadku Lei An…