Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-755 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• eeej caly czas ktos mi zlomuje betonowego jak nie sojusznik to teraz Ty mialem nadzieje ze bedzie moja farma a tak powaznie to graty wlotu przegapilem tego zloma bo pewnie pod moim nosem

• Graty Nicky najwazniejsze ze kolejny stek do kolekcji zysk jakis tez z tego wyszedl wiec nie ma co narzekac a co do zlomu, przyjdzie pora ze i Zlej sie podkradnie

• Graty Ziomek wreszcie ta flotka jakos wyglada milo ze posluchales mojej jakze cennej rady teraz wrzuc wreszcie ten naped i dalej cisniemy z flotka duzo tu jest jeszcze do zrobienia

• Raven Atakuje na Transportuj [AnT] GG dla drużyny 199768 Flota: Lekkie Myśliwce: 146000 Ciężkie myśliwce: 36 Krążowniki: 26700 Okręty Wojenne: 6875 Bombowce: Niszczyciele: 100 Gwiazdy Śmierci: 7 Pancerniki: 20050

• Graaaty Panie milo Cie tutaj zobaczyc pierwszy stek na przelamanie, kolejne mam nadzieje juz wkrotce zysk jest niezly jak na taki duzy bunkierek cos tam poklepiesz z tego zycze Ci nastepnym razem 10k detkow wypchanych po brzegi hehe Obroncy standardowo Szoo

• Graty Szturmi ale zysk ledwo starcza na waciki musisz sie bardziej postarac potencjal flotowy jest takze motywuje Cie do powazniejszych lotow podeslij linka z 5 cyfrowka i przyjnamniej polowa banki zysku aaa tak dzieki za linka i bij dalej towrzystwo

• Graty Szturmi w takim towarzystwie musiales wreszcie cos trafic top na flotke chociaz widze ze i tak potencjal sie marnuje zobacz ile bys mial zlomu u nas a tutaj hehe byle wiecej

• Mialem nie wstawiac bo nie jestem w pelni zadowolony z tego wlotu alee dawno mnie tutaj nie bylo takze... od dawna czailem sie na tego Pana, za pierwszym razem przeszkodzil mi Crazy sciagajac mi kulke tym razem zagral role Zlodzieja te cholerne szybkie recki i Ty zobaczysz od srodka predzej czy pozniej Pozdrowienia dla Sojuszu Mafia, Buddy i Znajomkow :D Dnia 04-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [MAFIA] ________________________________________________ Krążown…

• Cel znaleziony na akcie na wszystkich planetkach bylo po (24) tylko docelowy moon sie palil stwierdzilem ze w trakcie lotu pojawia sie minutki ale nie tym razem szybki skan i ...? na szczescie wracaly jakies detki ktore 2 razy zrobily aktywnosc, atak dolecial i zlikwidowal cel recki ladnie podzielone wiec nawet nikomu nie chcialo sie ich kontrowac obronca z pomoca anty podebral troche zlomu ale niech sobie maaa Pozdrawiam sojusz Mafia, Buddy i Znajomkow :D Dnia 26-05-2016 --:--:-- następujące fl…

• Dlugo sie czailem na tego Pana i w koncu weszlo ale nie taki mial byc efekt koncowy. 28 min na moonie stwierdzilem ze wiecznie nie mozna miec pecha musi cos wejsc martwila mnie tylko zbiorka bo brakujace recki wracaly z innego lotu ale to nic. Dobrze wiedzialem ze gudelek z Us zajmie sie reszta zlomu wiec tylko obserwacja kto zbierze pierwszy recki zapalil sie gdy przekroczylem 40 min wiec bylem spokojny o pierwsza zbiorke i krys mimo wszystko jestem zadowolony z tego lotu :) Pozdrowienia dla so…

• Graty Mistrzu dales obroncy delikatna nauczke na przyszlosc nawet udalo Ci sie wyjsc z zyskiem nie daj sie i cisnij dalej Obroncy Szo

• Pogratulowalem na priw pogratuluje i tutaj jeszcze przed fuzja Ci co mieli checi na moja flotke zauwazyli ze nawet na weekendy nie schodzilem z urlopu. Brak motywacji do gry i do tego ogarnianie 2 Uni, dla mnie za duzo. Dobrze wiedzialem jak moze zakonczyc sie zostawienie flotki w 2 gali dosc aktywnej od 7:30 lezalem slodko w lozku i odswiezalem srednio co 30-40 min nie wiem ile zajelo mi ostatnie odswiezenie stronki ale spoznilem sie jedynie 15 s zamiast placzu byla radosc ze uwolniles mnie od …

• Wreszcie i ja moge przywitac sie z Wasatem tyle ciekawych flotek sie pojawilo a ja nic nie moglem trafic w tym Rw szalu nie ma tym bardziej ze wiekszosc flotki wracala z innego ataku, nieudanego ale jakies drobne zarobilem zlomik zabiezpieczony a obronca dlugo po zlomie wciaz off Szo Pozdrowienia dla Sojuszu Mafia, Buddy i Znajomkow :D Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 53.607 Pancernik…

• Graty dla Was Panowie za to starcie kolejne zyskowne, masz wene do tych lotow i slabosc do kucykow potem wpierasz ze za pozno wstalem haha przegoniles mnie juz we flocie no nic pozostaje mi tylko gonic punktacje jeszcze raz i nie zwalniaj

• Mafia sie tutaj jeszcze nie pokazala trzeba nadrobic sojusznik ostrzegal mnie przed p1etia wiec z ciekawosci sprawdzilem co tam sie dzieje o 2 w nocy byly aktywnosci wiec wyspalem sie jeszcze troszeczke i ponownie przeskanowalem obronce pare godz pozniej na wstepie po zalogowaniu otrzymalem malo przyjemne pw ale po rozmowie i wyjasnieniu na czym ta gra polega stwierdzam ze obronca calkiem spoko pewnie juz odbudowane ale Szoo jednak zycze scr.hu/0ayf/du6t9 Pozdrowienia dla sojuszu Mafia (Xalynth …