Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Grateczki Cravean jak nic to nic ale juz jak sie wezmiesz to az milo popatrzec trafil Ci sie soczysty ekonom i zysk z niego wyszedl miodzio myslalem ze po moich odwiedzinach juz bedzie pilnowal latajek a jednak znowu dostal oslabienia, dobrze ze zostalo w rodzinie Dzieki za pozdrowki i wypatruj kolejnych ekowcow
-
Nie mam za bardzo czasu na latanie ale pare skanow poslalem i trafilo sie kolejne malenstwo przypadkiem zlapalem flotke chyba zaraz po powrocie a ze pare us obok musialem skorzystac Pozdrowienia dla sojuszu AnT, Buddy i Znajomkow youtu.be/ZvQapfu_Ri4 Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [AnT] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Generalpaton [EMERYCI] _________________________…
-
Nasze Mini S&D
..Raven.. - - DiD Quaoar
PostRaven Atakuje na Transportuj [AnT] GG dla drużyny Dokładna ilość jednostek bojowych : 267443 Lekkie Myśliwce: 205000 Ciężkie myśliwce: 36 Krążowniki: 30000 Okręt wojenny: 9850 Bombowce 0 Niszczyciele: 100 Gwiazdy Śmierci: 13 Pancerniki: 22444
-
Jak dla mnie ten argument jest do bani : Cytat od Toadie: „Nie ma żadnej możliwości stosowania taryfy ulgowej, a precedensów nie będzie, bo potem kolejne osoby mogą chcieć się na to powoływać po tym jak zaatakują kogoś z drużyny. ” bo jesli cofniesz swoja decyzje i sprecyzujecie zasady to nie bedzie kolejnych niejasnosci, nastepne ataki bede w pelni swiadome i konsekwencje nieodwracalne
-
Yoda juz tym razem bez sciemy z mojej strony taki pewny jestes ze naprawde mnie nie bylo godzine? jestem bardzo wyrozumialy wiec jak napisales nawet nie komentowalem tego lotu bo sie bawie ta gra a nie patrze tylko na 123456789 Chodzi tutaj o zabawe a przedwczesny zlom czlonka druzyn z miejsca by ja popsul z reszta jak sobie wyobrazacie wspolprace skoro na chwile przed startem ktos z wlasnej druzyny np na mnie leci? no raczej juz wspolpraca bedzie mocno na dystans Zla ja sie nie unosze mnie tylk…
-
smieszne to jest takie zachowanie kazda rozumna osoba ktora ma chec pobawic sie w S&D no niestety ale po wstawieniu druzyn powinna powstrzymac sie od atakowania wlasnej druzyny co jest tutaj niezrozumiale? no chyba ze ma sie takie parcie na cyferki ale w takim wypadku nie powinno sie brac udzialu w zabawie tylko na lajcie "farmic" cale uni ciezko ogarnac ze nie potraficie tego pojac. Wycofujcie sie wszyscy, zapewne jak odejda bsy to i ja nie bede umieszczal raportow bo po co skoro i tak nie bedz…
-
[ciach] Master a Tobie oczywiscie gratuluje wlotow mam nadzieje ze atmosfera sie troche uspokoi i bedzie mozna spokojnie pobawic sie w S&D jak ludzie dorosli bez zadnych napinek Moderator Ruda:offtop
-
Poranne skany przyniosly calkiem fajny farming stocznie znowu beda mialy co topic byl problem z dofarmieniem bo mtki mialem porozwalane po moonach ale na 2 razy udalo sie wyrwac surke bez 28kk mety:) recki poslalem dopiero po wlocie wiec na farcie udalo sie zebrac wiekszosc zlomu jeszcze poslalem za malo Uszat zalogowal chwile po zbiorce wiec zdarzylem jeszcze trafic jednego moona ale dofarm sie nie wyrobil w sumie z 1.5 godz nieobecnosci a glowna flotka sie usmiechala do mnie ale solo nie dawal…