Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty orania bunkrow jak to pisal Asterix najwazniejsze ze wyszlo z zyskiem jeszcze troche i same bunkry beda wstawiana w tym dziale, pusto sie robi powolutku mimo wszystko stek w nowych barwach jest na przywitanie takze witamy klep flotke bo potencjal sie marnuje a tego niechcemy
-
Widzisz Obi nawet potrafiles normalnie odp na moje skrobanki naprawde mnie to cieszy ze jednak mozna wymienic z Toba pare zdan nie obrazajac sie wzajemnie tylko odniose sie do Wasatu, nie musisz tutaj wklejac mojej wtopy no chyba ze dla obcych bo wiekszosc znajomych wie ze dostalem od Ciebie dzwona. Jak dotarles na to Uni to wiekszosci pokazalem raport z podpisem, wrocil moj oprawca zaden wstyd dostac jednego gonga od poczatku Uni tym bardziej ze oprocz Ciebie nikt tego wczesniej nie dokonal. Tu…
-
Gladiator81 jak zlapalem Kobre na skanie to z automatu zrobilem symulacje i bilans wygladal jak powyzej byl najslabszym ogniwem ze wzgledu na flotke i luki w obecnosci. Wiekszosci z Was nie spakuje solo bo jestem poki co za krotki ale i flotek pilnujecie lepiej moze nie do konca wzorowo ale jak juz zostawiacie to w miejscu gdzie raczej nic Wam nie grozi. Macie przewage we flocie i to miazdzacą wiec ciezko jest zebrac na Was chociaz 2 konkretne flotki bo tyle by wystarczalo na pewne osoby macie t…
-
Jestem po raz kolejny duze podziekowania naleza sie Obibokowi za jego dlugi jezyk ktory obrazal sojusz N-A w poscie Adama wycieraj sobie gębę kims innym bo nie jestesmy nawet kolegami i nie znasz mnie ani z tej zlej ani dobrej strony. Twierdziles ze nic nie pokazujemy na uni to masz pokazuje Ci TOP1 w barwach N-A na Twoim sojuszniku ktory delikatnie mowiac mnie zlekcewazyl Mozesz twierdzic ze nie umiem latac, splywaja po mnie te Twoje prowokacje, gram tutaj na totalnym lajcie bez wiekszej spiny …
-
Dawno mnie tutaj nie bylo ale pojedynczych wlotow niechce mi sie wrzucac pare sie nazbieralo to wstawie Haarp zlapany na minutkach (35) sklad flotki taki a nie inny bo kawalek mialem i myslalem ze lognie dobitka byla oczywiscie i 104kk w tym 35 deu wpadlo, musze jakos odrobic ostatnia strate w paliwie cobra wiadomo dlaczego doszlo do wlotu, spora zbiorka deu mnie zmobilizowala a zero coola trafilem tydzien temu ale niechcialo mi sie wstawiac duzo roboty mial z rana i tym razem mi nie uciekl a tr…
-
Zdarza sie najlepszym tak jak pisalem Tobie dobrze wiedzialem ze troche ryzykuje ale niechcialo mi sie robic fsa bo planowalem wrocic troche wczesniej tym sposobem powstal drugi farming na mnie od poczatku gry takze nie ma tego zlego, pstryczek w nos pozwoli mi sie lepiej pilnowac Teraz Sorro odbiles pileczke i jestes na lekki plus z tego wspolnego skubania, bawimy sie dalej i zobaczymy jak to bedzie chyba musze odpoczac bo juz jestem zmeczony tym Uni i moze byc tak ze wtopie "przypadkiem" jak n…
-
Wreszcie cos wpadlo ciekawego bylo pare lotow w plecy zanim sie udalo trafic Generala, koniec koncow 2 raz w moich reckach musialem zmienic troche taktyke bo ta wczesniejsza w zadnym wypadku sie juz nie sprawdzala przegladajac galaktyki trafilem na obronce bardzo blisko mojego moona, dla mnie to kolejna szansa na kolejna probe polecial w ciemno kolonek w us Generala, w miedzy czasie byly odswiezenia co 20-25 min na moonie jednak jak dolecial akty juz nie znikaly, polecialy kr w ciemno na planetk…
-
11 dni zlecialo w mgnieniu oka, odpoczynek od ogame udal sie w 100% ale pora gonic Olszyna, koniec tego dobrego kolo 6 powrot do domu, pare godz drzemki i urlop musial byc zdjety, checi do gry sa podwojne na Szalona lecialem przed urlopem ale uciekla o ile dobrze pamietam malo brakowalo dzisiaj spotkalem jej nick na 3 gali, sprawdzilem moona gdzie kiedys widzialem flotke i * na monie postanowilem poczekac i po chwili pojawily sie minutki na moonie i matce, szybki skan i szybki lot Szalona ladnie…
-
Gratki Panowie troche mnie tutaj nie bylo, teraz mam co ogladac piekne liczenie, przy takiej asekuracji musialo sie udac teraz juz wiem dlaczego tak mocno mnie wyprzedziles bedzie to jakas motywacja do dalszych lotow
-
Po nocy spedzonej przy Ortalionie postanowilem z rana wykonac jeszcze pare skanow na poczatku znalazlem zlom obok mnie z CMT na ponad 4k%, atakier zostawil 87kk mety wiec zaopiekowalem sie resztkami potem mnie cos natknelo zeby przeskanowac Nygusa bo ostatnio ladnie przycisnal, moze cos tam mu sie klepie traf chcial ze sie wstrzelilem w 2k pancy produkcja dalej leci wiec pewnie za 2 godz bedzie odrobione strata zadna wiec zamiast Szoo po prostu pozycze dobrego dnia Pozdrowienia dla Sojuszu AnT, …