Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ostatnio bylo ladnie zatankowane to mozna sobie pozwolic na lot przez 160 us idz juz na urlop, daj innym pograc dam Ci znac jak Cie dogonie to wrocisz

• hahaha jaka skromnosc niewiele bo niewiele ale jest kazdy chcialby miec takie niewiele w tyg graty sie naleza, teraz mi odskoczyles na tyle ze musialbym robote rzucic zeby probowac Cie gonic wrzucaj jak najwiecej, przymkną sie Ci co caly czas twierdza ze sie pushujesz

• Graty Szywro nocne loty zdaly egzamin, dobrze ze trafilo w Twoje rece bo czailem sie na niego ale w dzien ja to juz musze przejsc na emeryture chyba bo cos slabo idzie ostatnio przegonisz mnie pewnie za pare dni Ramadek nie bedzie co pakowac tylko bedzie czym pakowac innych oby wiecej

• Dawno nic nie wstawialem bo w sumie niechcialo mi sie za bardzo ale pora przypomniec ze jeszcze tutaj jestem mobilizacja byla duza w sumie nie liczac urlopow w 5 dni grajacych odbudowa praktycznie zakonczona brakuje jeszcze 3k pc ale to drobnostka kilka osob mocno mi kibicowalo z odbudowa pewnie dlatego tak sprawnie poszlo no i te wloty troche ulatwily sprawe Piatkowe popoludnie bylo zyskowne bo laleczka zostawila flotke na minutkach, zalogowala sie sporo po wlocie, raczej niespotykane zjawisko …

• pogratuluje i tutaj bo zlapaliscie mnie w ciekawy choc prosty sposob mialem wiele watpliwosci co do liczenia pzta i samego ataku alee... pazernosc mnie troche zgubila, liczylem pzta i go przeoczylem pod sam koniec dlatego az 3 fale, nie wiedzialem dokladnie kiedy zniknal ale jak widze trafilem podejrzewalem ze jak juz mam trafic to pewnie ostatnia fala dlatego taki mizerny sklad, na moje szczescie z lenistwa nigdy nie licze pztow a dzisiaj akurat musialem zrobic wyjatek i taka wtopa, ajc sam sob…

• flotka przewietrzona i zarabia na siebie to najwazniejsze pare gwiazdek spadlo wiec obmysl zyczenia i szukaj dalej to moze niedlugo mnie przescigniesz w latajkach gratki

• No i dobrze ze motywowal, potencjal sie chociaz nie marnuje graty za wytrwalosc powodzenie akcji watpliwe ale tym razem warto bylo sprobowac zysk masz miodzio i ten deu teraz mozesz na lajcie latac po aktach Wodzu i obijaj to co jeszcze zostalo na Uni

• Kobra przestan mierzysz wszystkich swoja miarka. Po co mi Twoje statusy jak Ty w nocy spisz i niczego nie pilnujesz ? to po pierwsze tego zloma co dostales wtedy ode mnie to tez moze lop sprzedal mi statusy? ogarnij sie widocznie byles slabym znajomym skoro tak sie stalo od paru dni dostawales skany jak skakales z moona na moona i mialem Ci sciagnac kulke w tyg jak Obi nie moglby sciagnac urlopu ale niestety praca mi nie pozwolila na to do tego nie potrzebne mi Twoje statusy, gladiator tez nie p…

• Gladi po pierwsze Twoje domysly nijak sie maja z prawda co do akt od lopa sam chcialem mu sciagnac moona i zabralem asterixa na pomoc w razie czego, pewnie z mojej winy ten zlom, tak mi sie przynajmniej wydaje. Nie potrzebuje jego statusow zeby sciagnac kulke wiec zareczam ze wcale nie prosilem o nie pisalem wczoraj do 3 osob zeby nie skanowali kobry bo mi sie sploszy i jeszcze ucieknie w inne miejsce. Stwierdzilem ze tam sie bedzie czul najbezpieczniej bo jak Obi sciagnie urlop to bedzie i tak …

• hahaha ogladalem ta przerobke ze 3 razy i dopiero ogarnalem ze to nakrecone jest 2 ul ode mnie haha Otwock jest znany jak widze szkoda ze z takiej wiesniackiej przerobki 2:53 Galczyn, park w Otwocku graty wlotu

• ladnie Obi masz zapal do tej gry nie ma co moj slabnie z tyg na tydzien adrenalina podniesiona doslownie na chwile kazdy weekend przynosi cos nowego a jednak dalej bez wiekszych efektow znowu mam 5 dni zeby wymyslic cos lepszego hahaha bawmy sie dalej graty wlotu i dzieki za pozdrowienia, napewno sa szczere

• Graty Szywro lataj po el sabahu ile wlezie troche juz tej flotki postawiles dzieki niemu ewidentnie to konto nie pasuje do Bsow ale skoro jest to trzeba korzystac. System ma ten sam, mimo zlomow nic nie zmienia A Obim sie nie przejmuj, zakladam ze to w ramach mobilizacji do wiekszych dzialan

• Jaki referat opisalem tylko bieg zdarzen co niektorzy cenia sobie takie opisy a nie wstawiane same raporty takze bez przesady

• Dzien dobry ciezko jest sie wyspac bedac tak nielubianym przez nasza dominujaca strone na Uni liczylem ze tej nocy bedzie spokojnie, mylilem sie na godzine przed budzikiem cos mnie poderwalo z lozka wiec korzystajac z okacji sprawdzilem co sie dzieje z moimi moonami a tu niespodzianka 12 niszczy nie wiele myslac przetarlem oczka i napisalem do zuego ze jest po akcji bo bedzie zawrotka ale obrony nie bede kombinowal, jak powiedzialem tak zrobilem oba moony jakims cudem przetrwaly a zawrotka wroci…

• Zysk wyszedl calkiem fajny to wstawie ale historii w tym nie ma zadnej flotka przewietrzona to najwazniejsze Gdyby nie Asterix i proby dla niego napewno bym to przegapil a tak okolica przeskanowana i zlapane na minutkach obronca zalogowal dluzsze czas po fakcie i ladnie pogratulowal takze zycze Szoo trampkow Pozdrowienia dla Sojuszu N-A, Buddy i Znajomkow i blizniakow z Wezn youtu.be/jjdKuw2MJww Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [N-A] ________________…

• nawet nie ma pozdrowien dla pomyslodawcy hehe a mi pisales ze zysk mierny wyszedl a jednak nie ma tragedii bedziesz mial na WR graty ustrzelenia i fajnie ze ktos jeszcze ma checi w ten sposob sie bawic z doswiadczenia wiem ze ten sposob nie zawsze wychodzi

• Gratuluje ustrzelenia Theiana wbrew pozorom nie jest to takie latwe w tymi zbiorkami cos ciezko u Ciebie ostatnio ale na tyle co trafiasz to i tak masz za duzo a co do opozycji, musimy jeszcze potrenowac ale ambicje mamy na cos duzego

• Gratki Kobra widze ze ten zlomik wyszedl Ci na dobre tak narzekales na motywacje a ja tu widze ze jej wcale nie brakuje cisnij dalej

• Graty Lopik widze zastrzyk surki calkiem spory takze niedlugo mnie przegonisz we flocie najwazniejsze ze wszystko idzie w dobrym kierunku a ja niebieski noobek zostane w Waszym cieniu

• Graty Kobra widze ze podniosles sie i motywacja do lotow wrocila cieszy mnie to zycze kolejnych udanych wlotow i pilnuj sie lepiej zeby kolejnego dzwona nie dostac hehe czlowiek uczy sie na bledach a Ty juz chyba limit wykorzystales