Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Adamie odpisze Ci tylko dlatego zeby Uni nie myslalo blednie ze moge miec cos wspolnego z pushem bo w innym przypadku nawet bym z Toba nie gadal bo cos ostatnio probujesz zaistniec tutaj ale kiepsko Ci to wychodzi, ogolnie moje zdanie o Tobie zapadlo sie pod ziemie Tak niech cale Uni wie chcialem sprowokowac Bsow do kontry na moje recki i gracz ToNieOn wystawil mi swoja flotke do tego, wszystko by sie udalo ale skontrowali lot reckow na 90% a nie na 100% jak zaplanowalem, moj blad specjalnie ode…
-
Prezenty noworoczne wpadly mi w raczki najpierw choinka przeszkadzal mi w drzemce i pokusil sie na moje paliwko 23 min do wlotu wiec szybko do lozka i chwile przed wlotem log i telep, ladnie posprzatalem i poszedlem dalej spac 2 godz pozniej z ciekawosci sprawdzilem co u choinki slychac a tam minutki (18) skan flotka stoi i lot kr, Buum! ostatnio latalem na niego nawet po 3 razy dziennie, zawsze siedzial i pisal wiadomosci, tym razem byla cisza brakowalo mi tylko jego reckow, wrocily z 15 min po…
-
Nie tak to mialo wygladac ale jak widac nie bylo nam pisane zlapac Gladiatora, to jeszcze nie jego pora w nocy byly odswiezenia i strach bylo startowac zeby nie spalic niszczy ale obronca jednak juz spal zabraklo szczescia po raz kolejny bo czasu troche bysmy mieli na dogranie wszystkiego niestety okres swiateczny nie pozwolil sciagnac wiekszej ilosci moonow chociaz na 6 spadlo 5 wiec i tak niezle dzieki Panowie za zarwana nocke, nastepnym razem kto inny celuje w moony
-
Ostatnio bylismy po przeciwnych stronach Rw z Madz ale dzisiaj nastapila zmiana relacji na bardziej przyjazne dostalem info ze Cass stoi od dluzszego czasu w naszej okolicy, byly przeboje w skladzie ale koniec koncow polecielismy razem sam wlot bardzo fartowny bo obronca zalogowal sie zaraz po wlocie i zapial urlopik wiec chwala mu za to nie nie podbieral zlomu udalo sie zebrac prawie wszystko oprocz 7kk mety, ktos podebral w trakcie zbiorki, niech ma podziekowania dla Madz za zaproszenie do lot…
-
Czytalem nowe posty w pracy i smiac mi sie chce twierdzicie ze nie mozna uciec w 2 sek i w to jeszcze uwierze ale w 3 jest juz to mozliwe to ze ktos testowal ucieczki i mu nie wyszlo w takim czasie nie znaczy ze na bank nikt nie da rady pisalem do Szywro zeby sprawdzil dokladnie o ktorej flotka mu wrocila ale skasowal mu sie powrot, dlaczego chcialem to wiedziec? bo dokladnie w czas powrotu flotki odswiezylem podglad, kliknalem teleport i otworzyl mi sie z wszystkimi statkami jakie wrocily, jesl…
-
Gladiator byc moze masz i racje moze faktycznie flotka Szywro sie rozplynie po 3, nie wiem bo pierwszy raz osobiscie cos takiego doswiadczylem a myslalem ze nic nowego juz mnie nie spotka w tej grze co do przeprosin to pisalem w sprawie bota i nieuczciwego podniesienia flotki
-
Bralem w tym wiekszy udzial niz Ci sie wydaje ja nie bede ukrywal ze mozna to bylo zrobic lepiej od strony technicznej ze nikt nie dostalby bana za malo mialem czasu zeby ogarnac to na spokojnie. zglosilem zasiadanie wiec i tak bedzie z tym problem a jak dostane bana to coz, na wieczny urlop to sie raczej nie kwalifikuje, padne smiechem jesli bedzie inaczej gdyby to st bylo moje wiele by sie nie zmienilo z reszta gdybym ja lecial to drugiego Ravena nie ma ktory podniosl by zlosliwie flotke skoro…
-
Bez urazy zla ale powiedzenie dlugi wlos krotki rozum nie wzielo sie z powietrza jak widze piszecie jakies niestworzone rzeczy ze oludek zasiadal konto, ze na bocie podniosl flotke itp itd na priv dalem Ci chyba jasno do zrozumienia kto podnosil flotke ale zasugerowalas sie screenem ktory Ci puscilem twierdzilas ze zostawilas 1 sek na ucieczke, udowodnilem Ci ze zostawilas ich az 2 do tego doszedl lag 1 sek bylem pewien ze nie mozna podniesc flotki w tak krotkim czasie a jednak kiedys juz byly p…
-
Nie tak bogato jak u Olszynka ale wstawie niech bedzie historia zadna stalo na minutkach, szybki lot i bum obronca zalogowal sie doslownie chwile po wlocie Pozdrowienia dla Sojuszu N-A, Buddy i Znajomkow youtu.be/aIQkHMwPvSo Dnia 26-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [N-A] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Swiszczypala [YSB] ________________________________________________ Mały t…
-
Pieknie asterix lotke skasowalem ale widze okolice zostawilem pod dobra opieka pilnuj ich tam wszystkich i trzymaj w ryzach top na flotke i ulep cos duzego
-
Graty Olszynek wrociles z przytupem zobaczymy tylko na jak dlugo osobiscie chcialbym abys nabral moblilizacji po tym zlomie bo jest co topic, do tego top5 solo, tez fajnie nikers napewno byl mocno zdziwiony kto go trafil, raczej sie nie spodziewal tego gratulacjone a obroncy Szoo jesli bedzie sithy napewno sie uciesza bo dojdzie pare cyferek na sciane
-
Graty Szywro dobitka pierwsza klasa, co najwazniejsze zyskowna bedzie na kolejne latawce za bardzo wziales sobie do serca ta moblizacje militarna bede mial co gonic jak wroce aaa ja nie strasze wystarczylo zapytac musze czesciej schodzic z urlopu bo widze ze pare osob zapomina o pilnowaniu flotek odlegla 6 gala ratuje troche towarzystwo