Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niechcialem zasmiecac dzialu ale takie mnie doszly sluchy ze nie moge sie powstrzymac ale skoro zaczalem sapac sie do Cervezy to skoncze tutaj. Bsiaki dowiedzialem sie ze moj zlom to jawny push i zakonczylem gre biorac za to hajs wystarczy ze nie wrzucilem urlopu w tyg i milo sie o mnie gada nikomu nie zycze takiego sojusznika! ciekaw jestem ile warte byloby moje konto?
-
Lordzik ladnie strzeliles baranka w sciane hehe cos czytalem o Waszej akcji i modlilem sie aby to bylo krakanie bez pokrycia niestety moja wiara jest slaba i moje modlitwy nie zostaly wysluchane z naszej paczki masz najwiecej charakteru zeby sie podniesc po takim dzwonku wiec zycze szybkiej odbudowy prowadz dalej Na-Sithow na ta sciane placzu, niech rosnie az do nieba Powodzenia chlopaki tylko nie lejcie Bsiakow za mocno hehehe
-
To i ja sie wpisze jak dowiedzialem sie o zlomie Szymka to nie moglem uwierzyc ze tak szybko stracil zapal, nie wiem czy to bylo juz olewczo potraktowane po moim zlomie czy faktycznie cos wypadlo ale szkoda wielka szkoda, myslalem ze mimo wszystko jakos mnie pomsci Bsiaki tyle zysku wam wpadlo ze na fsa pewnie nie macie jak sie zabrac zapoczatkowalem fale zlomow gratuluje Wytrwaliscie wszystko i wszystkich i zdobyliscie juz to Uni, kwestia czasu bez urazy dla sojusznikow az posypie sie teraz res…
-
Odpisze raz jeszcze taaak to byla ta akcja tylko Ty piszesz o tej z godz pozniejszej kolo 10-11 a mi chodzi z samego rana jak mi flotka wyladowala dalem dupy wtedy koncertowo ale teraz moge napisac dlaczego zorganizowalem ekipe na lusterko i wtedy czules sie na tyle pewnie ze latales na mnie non stop bez skanow pod koniec lotow dostawalem skany dosc wczesniej kolo 6 i w miedzy czasie zrobilem w nocy lotke na ktorej siedzialem dlatego nie bylo z rana aktu na matce, obawialem sie troche w nocy mag…
-
Wrocilem z pracy to moge cos napisac budzik czasami robil mi takie cyrki ale od dluzszego czasu mialem spokoj myslalem ze w nocy nie nastawilem go na 6:30 jednak to zrobilem. W sumie sam sie teraz zastanawiam czy to moj mocny sen doprowadzil do zloma czy po prostu nie zadzwonil jak chcialem, tego juz sie nie dowiem na tym Uni log faktycznie byl na 15 sek przed wlotem ale z tel nie dalem rady telepnac flotki, 2 razy mnie wywalilo do podgladu niestety a za 3 razem nie bylo co teleportowac graty si…
-
Kolejny Acsik w wykonaniu Suicide od dluzszego czasu czailem sie na ta flotke ale brakowalo potencjalu w postaci floty dzisiaj nadarzyla sie okazja, pojawily sie minutki, skan i flotka stoi ale chlopaki wracali z poprzedniego lotu cierpliwie czekalem na znak, sygnal i jak widac wyszlo calkiem przyzwoicie recki zebrane w calosci przez chwile myslalem ze LeceKiedyNieLece podkradnie czesc zlomu ale nie bylo rozczarowania koncowym bilansem dziekowac Panowie za lot byle wiecej w takim skladzie Pozdro…
-
Przedstawiam kolejny "push" w moim wykonaniu zapewne kupione za symboliczna dyche a moonik sam sie zdjal jeszcze zanim dotarly moje niszcze hah a powaznie to ktos podpowiedzial ze ten moonik to pewniak wiec wkleilem sie w us, skleilem moona i poszly moonkile 2 gsy padly wiec prawie na czysto obronca bardzo w porzadku ale niestety taka gra i niestety nie moglem zawrocic ale zycze Szooo myslalem ze nasz Top1 porwie sie na jakas kontre ale zapewne nie mial czasu dla mnie, no coz gladko poszlo Pozdr…
-
hahaha weez cyrk na kolkach, macie farta to noobkow pomijam fakt wczesniejszych zasluzonych zlomow na borgu i writhcie ale to co dzisiaj sie wydarzylo haha pchaja sie Wam do ukladow az zaczyna mnie to niepokoic a xedris najlepszy od jakiegos czasu ma Ciebie w us a on dzisiaj zdziwiony ze nie wiedzial hahaha padlem ale jak fart to fart jeszcze raz graty