Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Asterix widze rozkreciles sie i nawet fajna flotke zbudowales bardzo ladnie Ci to wyszlo, nie odpuszczaj teraz, lap wiatr w zagle i przebij te 10k %

• graty Lopik widze dalej meczysz Yode, daj Ty juz mu swiety spokoj dogadaj sie zeby Ci sprzedawal po minimalu, lepiej na tym wyjdzie pamietam jak sie kiedys meczylem zeby deu zarobic a ten juz enty raz tankuje takie ilosci, gdzie tu sprawiedliwosc? brawo cisnij dalej

• Graty Harfa ladne przywitanie bo zdjetym urlopie chyba musisz czesciej go wrzucac zysk bardzo fajny wiec szybko do nas wracaj i szukaj kolejnych

• Trafil sie dzien wolny od pracy wiec trzeba bylo cos poskanowac na Macieja ostatnio lecialem ale zabraklo mi 2 min, wybralem mniejsze straty dluzszy lot, dzisiaj zrobilem odwrotnie i weszlo obronca byl wczesniej na koncie, jakis czas po wlocie odswiezyl i ciutke zlomu podkradl ale to nic co do Faraona to troche inna bajka, warto bylo zaryzykowac chociaz obawialem sie podstawki. Pewnie bym nawet tego nie zauwazyl ale akurat lecial na typka u ktorego lezal od paru ladnych godz maly zlomik 5-6kk to…

• Nie wstawialem opisu bo jawnie mi sie niechcialo ale obronca napisal wszystko. Latalem na niego kilka razy bez powodzenia wiec odpuscilem loty i postanowilem sciagnac kulke bo wielokrotnie widzialem jak wracala na tego moona. Moon spadl przy 6 fali, 3 gsy do piachu i tak jak przypuszczalem wlasnie tam flotka wracala z fsa podpowiem ze fs byl fatalnie zrobiony i potem zalowalem ze troche wiecej nie poswiecilem mu czasu w drodze do pracy lecial atak wiec musialem tylko obserwowac jego sojusznika c…

• dzieki za odp, tak myslalem ze cos musialo sie skomplikowac zastanawialo mnie tylko co a pytano mnie na jaki czas puscic recki chyba sie pomylilem o 1 sek bo pisalem zeby poslac na 5 sek po wlocie bo pewnie opoznisz atak o 4 sek takze jesli dobrze zrozumialem to o sek sie pomylilem recki mialy byc poslane mimo wszystko tak jak napisales ale ta sek zlagowalo przy wysylaniu na szczescie ta 1 sek nie miala znaczenia przy tym wlocie gratuluje raz jeszcze

• A tutaj mamy wspomniany lot przez ktory nie moglem pomoc w zbiorce obronca przy ostatnim pechowym locie napisal ze szkoda zycia ale znalazlem sposob ladnie pogratulowal takze zycze Szoo Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar dla Ciebie Szymek osobno, powodzenia na innym Uni youtu.be/OcKJcHtra-E Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Mały transporter 8.700 Lekki myśliwie…

• Pogratulowac wypada bo akcja w sumie wyszla niezle Osek wypatrzyl cel bezblednie i wykonal swoje zadanie powiedzmy ze w 100% nie moge sie zgodzic Szymkiem w 2 kwestiach 1. co do anty i przeklikania telepa no coz jest to tylko gra i przeklikanie telepa to jeden ze sposobow ktory sam osobiscie bardzo lubie takze tutaj graty obserwacji i wlasciwego doboru moona 2. co do ataku i super wykonania to bez urazy ale po Top1 spodziewalbym sie zsynchronizowanych reckow, wyslanie flotki zaraz po ataku to za…

• GRatuluje nowego Top1 cos wreszcie huknelo wiekszego zysk moglbyc wiekszy jak na taki % ale i tak wyszlo calkiem niezle utarles nosa jak zapowiedziales a to czasami jest wazniejsze od cyferek zycze dobitki tego co sie szybko odbudowalo

• Trafilo sie cos jeszcze do poduszki malenstwo ale zawsze pare kk do przodu obronce chyba cos w pracy zatrzymalo na moje szczescie bo zalogowal kilka minut po wlocie pogratulowal ale dalej zachowal sie zle, fatalnie bo ukradl mi 12kk zlomu trzeba bedzie jeszcze raz odwiedzic Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow i lamki z Quaoar youtu.be/etM7T-JQPrE Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ______________________________________________…

• Gratuluje cos takiego na planecie to juz chyba rzadkosc odpocznij troche od tych lotow, spokojnie bede mogl Cie dogonic ale ze jestes zlosliwy to pewnie cos trafisz jeszcze wiekszego hehe z fartem

• Brawo My poczatek znajomosci zakonczyl sie stekiem bunkierek przeorany lot w milym towarzystwie zakonczyl sie nawet jakims zyskiem a teraz mamy po 1 zyczonku na glowe oby sie spelnily zycze nam wielu kolejnych z mocniejszym akcentem z mojej strony

• Ledwo wrocilem z roboty a tu taka niespodzianka na mnie czekala wyskanowalem 1 raz ta flotke na minutkach ponownie pojawily sie z lekkim opoznieniem, skan pusto wiec pomyslalem ze moze pojdzie krotki fs. Pzcik poszedl na 10% wiec zdarzylem tylko szybka flotka dlatego straty takie a nie inne obronca dostal 3 sek na ucieczke ale juz w trakcie pogratulowal dobrego wyliczenia zycze Szoo bo zachowal sie w porzadku, na koniec nawet sprzedal mi 8kk deu recki moje bez 10kk mety, niestety braklo w hangar…

• a Obi dalej w formie coz by tu napisac, sam nie wiem garstka flotki zostala to i pilnowanie juz jest inne ale zlom to zlom, zysk miazga Szymkowi zycze zajeciem sie Uni Yildun

• milo popatrzec jak zlomujesz wreszcie cos konkretnego siadlo zysk malina dobrze ze udalo sie poprawic, niestety z tymi lagami to roznie bywa chociaz nie powiem raz sie cieszylem ze zlagowalo o 1 sek hehe zycze kolejnych rownie owocnych i zapraszam na Yildun odebrac pozdrosy

• Poranek zaliczam do udanych najpierw wpadl zlomik na nebiekim, stalo sobie na planetce bez opieki a potem na Yorku z tego drugiego jestem bardziej zadowolony tym bardziej ze zanim York wstal to recki wiekszosc zebraly bez 5kk mety najwazniejsze ze chociaz sie wyspal wiec sa plusy z calego zamieszania w sumie wszyscy zadowoleni Pewna osoba pomagala czyscic drugiego moona z reckow i surki za co dziekuje spokojniejszy bylem o swoje recki Pozdrowienia dla Sojuszu Suicide,Buddy i Znajomkow ekipy z Qu…

• Owocny poranek sie trafil kropeq ostro skanowal w nocy jak sobie smacznie spalem. Flotka wrocila i lampeczka, sprawdzimy co sie dzieje u niego a tam 20 min na monie w 1 skanie bylo troszke mniej tych zabawek i mniej surki ale minutki sie nie pojawialy bo kilka minut po skanie wrocily recki i jakas garstka flotki z surka potem bylo ciekawie bo po wlocie a kilka minut przed dofarmem wrocilo jeszcze 110 reckow ktore obronca telepnal na moje szczescie gdzie indziej, podobno spanikowal chyba bylo dos…

• Gratki ladnie ostatnio cisniesz mam nadzieje ze nie utracisz dobrej passy zbyt szybko szukaj kolejnej ofiary tylko z dala od mojej okolicy

• Graty weszlo ladnie, jesli zlom zebrany to calkiem przyjemne starcie powiadam Ci: dorob recy bo nic w nie juz wiekszego nie zmiescisz powodzenia przy kolejnych a obroncy Szoo

• Gratki Szturmi Lobuzie wreszcie cos zyskownego ustrzeliles jak znalazles troche czasu niby pustynia ale caly czas cos tam wpada ostatnio nawet nie takie "cos" hehe zniszczycie cale Uni i wam serwer wylacza, zobaczycie