Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znowu cos tam wpadlo to wstawie Czarka udalo sie trafic miedzy odswiezeniami, pomagal komus w polskim a ze lot kr 1 us szybki to sie udalo wstrzelic gumi6s zlapalem bez zadnych akt wiec spokojnie polecialem podfarmic moona, 1.5 godz pozniej wrocilo jeszcze wiecej surki i tez udalo sie odebrac fsa niestety wykonalem juz wczesniej 4 ataki wiec moglem tylko 2 dofarmami wpasc i troche surki zostalo ale bedzie mial na odbudowe a flotke Rosterq widzialem dzisiaj chyba po raz 1, flotka stala bez akt na…
-
Nocka troche zarwana ale warto bylo zaryzykowac 40 min lot obronca chyba przysnal bo zlapany na 40 min, lot kolejne 40 i 40 min po wlocie dopiero log kombinowalem na wiele sposobow jak dowrac ta flotke, okazalo sie ze najlepiej bylo przeczekac i zlapac go na zwyklym bfsie cel wypatrzyl Kuter, ten co mial przejsc na eko haha gdyby nie argument ze nie masz czasu to bym Cie za takie slowa opierniczyl obronca nic nie napisal, wrzucil urlop i tyle jesli bedzie chec to oczywiscie zyczymy Szoo, teraz t…
-
Ostatnio mniej czasu na skanowanie ale cos tam wpadlo przez ten tydzien same malenstwa ale zysk laczny wyszedl calkiem fajny Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar soundcloud.com/paulinhohonda/t…honda-extended-remix-2011 Wyszlo jakos 71kk zysku bo obronca ostro zaczal wioslowac api gdzies sie posialo Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 9.601 Pancernik 2.439…
-
Polecam sie na przyszlosc ale korzystniej dla Ciebie byloby dorobic troche Mt rozbawilo mnie ze zamiast moczyc sie w wannie to lezales i skaniles, fajny cel Ci sie trafil zaczynam zalowac ze mam prysznic bo kto wie moze i ja bym cos ustrzelil podczas kapieli relaksacyjnej obronca bardzo ladnie sie zachowal po zlomie, wrzucil urlop, zlomu nie podbieral, ladnie pogratulowac i zapowiedzial odbudowe co cieszy Tobie gratuluje wyczucia, obronca zalogowal chwile po zlomie takze miales nosa
-
Graty Chloopaki wreszcie cos huknelo po "wlasciwej" stronie troche tych pc spadlo, napewno zabolalo nie znam kulis podstawki ale zadowala w sumie sam raport za bledy sie placi, ja wiem to najlepiej takze jeszcze raz gratulacje i nie pozwolcie na rewanz Tosiaka
-
Taki rodzynek trafil sie zaraz po powrocie z pracy pierwszy skan ale skuteczny soczyscie wyszlo flotke obroncy widzialem pierwszy raz dokladnie w niedziele, zaczalem jej baczniej pilnowac bo na moonie nie bylo telepa raz nawet chcialem slac niszcze ale obronca siedzial do pozna i dzisiaj mialem sprobowac raz jeszcze ale nie musze 35 min na moonie, szybki start i BooM! obronca zalogowal jakies 30 min po zlomie nic nie napisal wiec nie wiem czy bedzie odbudowa jesli tak to zycze Szoo Pozdrowienia …
-
Graty Szturmi widze trzymasz forme z Adamem myslalem ze Xedris dalej lata stacje przez gale jak kiedys a tu prosze mila niespodzianka dobra obserwacja i sa efekty kolejna cegielka dolozona do sciany, coz za widok powodzenia przy kolejnych a co do fuzji, lepiej zeby to szybko nie nastapilo bo zadna opcja nie bedzie dobra tak naprawde...
-
Troche checi i cos tam wpadlo nic specjalnego co do O v O bo zwykly brak fsa flotka stala bez akt, na 10 min przed dolotem akt na matce ale mimo wszystko weszlo A u Pana Snaminatora troche bardziej sie napocilem ale on juz dobrze wie co zle zrobil bedzie mial nauczke na przyszlosc jak sie robi fsy troche zlomu podkradl ale niech ma na odbudowe Pozdrowienia dla sojusz SUICIDE, Buddy, Znajomkow i grajkow z Quaoar youtu.be/9KfBmAh7G70 Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:…
-
Raven [SUICIDE] vs. Mruk Maciej 737.33% + Raven [SUICIDE] vs. FARAON [IMMORTAL] 727.79% KonterkA
Postna tym Uni nie zamierzam wrzucam urlopu pomijajac wypad tyg w Maju konto ogarnalem lepiej niz zwykle wiec jestem spokojny
-
graty Olszynek widze dalej prowadzisz debunkracje Uni i bardzo dobrze bo niezle Ci to idzie prawie banka zysku jest takze elegancko wyszlo powodzenia przy kolejnych