Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zaczynalem tracic motywacje do lotow ale na szczescie w pewnym sensie powstalem jak feniks z popiolow st cieszy niesamowicie bo nie moglem sobie darowac jak obronca perfidnie uciekl mi w weekend, mocno mnie to dreczylo a dokladniej, wyskanowalem obronce na minutkach, flotke mialem na innym moonie a mtki na planecie bo akurat poslalem sobie transport lot mtkami na moona lekko ponad minute, telep i lot 24 min, pech chcial ze obronca zalogowal mi sie 30 sek przed wlotem moglem sobie darowac ten far…
-
Gratki Lopik coraz wiecej psujesz tych zabawek, jeszcze troche i naprawde mnie dogonisz moze niedlugo zacznie cos sie konkretnego dziac, trzeba bedzie podkrecic tempo a poki co niszcz ile wlezie, niech sasiedzi zapragna Twojego urlopu
-
Ladnie Harfa troche tej surki juz masz do topienia a male czy nie co za roznica, wazne ze flotka ciagle lata przyjdzie czas na wieksze niedlugo
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
PostSlyszalem o kulisach tego zlomu bedac jeszcze na wakacjach, hehe troche sie nawet usmialem z tego " moonkila " ale bywa i tak wg mnie graty sie naleza za wspolna akcje, nie zgadzam sie ze jak telep przeklikany to nie ma czym sie chwalic jest to jeden ze sposobow ustrzelenia flotki i jesli ktos ma kase badz poswieci kilka dni na zbieraniu pzta z anty czemu tego nie wykorzystac? nie zna sie dnia ani godz kiedy kulka spadnie i czy to sie komus podoba czy nie w nocy pilnowac sie trzeba kazdy zna zas…
-
gratki Harfa fajnie Cie znowu widziec i to kilka razy w tym dziale odpoczynek miales od ogame, teraz trzeba brac sie do roboty poki co calkiem niezle Ci idzie i oby tak dalej
-
no Panowie gratulacje walnelo konkretnie Lopik w sumie pisales ze sie na niego czaicie ale myslalem ze dluzej go poganiacie w kazdym badz razie jak pisales tak zrobiles, plan wykonany w 100% i te paliwko, mhm pyszota Lodzik taki wlot to napewno punkt dla Was ale jak chcecie mnie pomscic to Sorka spakujcie bo to jego wina byla hehe Topcie i kombinujcie dalej byle z podobnym zakonczeniem mocz z Wami !!!
-
Moj tajny najemnij kreci takie % graty Kuter wreszcie weszlo cos duzego szkoda ze nie moglem leciec ale to juz staje sie norma ze jak ktos zaprasza do wiekszego lotu to mi cos akurat wypadnie najwazniejsze ze zostalo trafione i pozbierane teraz mam nadzieje ze odpuscisz to eko i pojdziesz w moje slady jeszcze jest sporo flotek do spakowania, sam tego nie udzwigne
-
Trafil sie jeszcze Acsik do poduchy % mizerny ale co sie nerwow najadlem to moje, zawsze mi sie wydaje ze tego rodzaju ucieczki nie wroza nic dobrego a mianowicie lecialem na obronce ale na 10-15 min przed wlotem poslal flotke na planetke z misja transportuj, pytanie kontrowac czy odpuscic ale... nie bylbym sobą jakbym nie sprobowal okolica kiepska bo Panowie z HNNI w okolicy, do tego Inarius podniosl mi cisnienie nie pokazujac flotki haha w trakcie lotu napisalem do kutra co mysli na temat ewen…
-
Graty Lopik troche tej surki wpadlo, chociaz tutaj nie ma co sie poddawac, trzeba latac swoje
-
Wyobraz sobie ze sa gracze ktorzy potrafia docenic starania agresorow, mowie np o sobie. Jesli ktos mnie trafi nie zamierzam podbierac zlomu bo wiem ze latwo nie bedzie i ten zlom komus sie bedzie po prostu nalezal. Na ogol ludzie chwala sie podbojami ale dla potwierdzenia tego prosze link ze jednak mozna zachowac sie honorowo obi [B-S] & Zuy sen [B-S] vs. Raven [NA-SITH] ~ 207800.82% plus bonusik pogratuluje raz jeszcze i chetnie pomoge w odbiorze surki
-
Graty Inarius wspominales ze go trafisz, jak powiedziales tak zrobiles ale przy takim anty graczu lot bez turbo nie mogl sie inaczej skonczyc szkoda zlomu ale co sie odwlecze ... zycze odbioru surki