Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wreszcie znalazlem chwile zeby cos naskrobac nie bede sie wypowiadal na temat taktyki Largo i jego planach bo mam inne zdanie na ten temat z HNNI poznalem sie na Weznie ale gralem dosc krotko i nie zdarzylem w sumie ani sie dobrze poznac ani pogadac jednak wiedzialem ze mozna z nimi fajnie polatac i cos podzialac. Ten zlom byl spowodowany tylko checia zakonczenia ich gry w szybkim tempie, prosilem o troche czasu ale padla decyzja no coz Largo robil takie luki ze spokojnie mozna go bylo pakowac 3…
-
Bo skleic dobra ekipe to trzeba umiec teraz wszystko procentuje zacnymi podbojami juz mnie paluchy bola od tego wpisywania sie hehe uciekac na urlopy a powaznie to szkoda ze nie zdarzylem pomoc ale poradziliscie sobie elegancko mocno kibicowalem podczas lotu i tylko dlatego udalo Wam sie go trafic Graty Ekipa i cisniemy dalej
-
Nie no stary Miodzio na sam koniec dnia fajny zastrzyk surki naprawde zaraz cala sciana bedzie z naszego soja a reszta niech nie wstawia my bawimy sie dalej i tylko czekac na kolejne wloty
-
Starsky [SUICIDE] c/a RoooBooo ~ 551.9% & Starsky [SUICIDE] c/a Darth Vader 1974 [Snoke] ~ 603.01%
PostElegancko Starky troche tego zysku uzbierales bunkier to bunkier ale drugi stek sprytnie wypracowany intuicja tym razem Cie nie zawiodla tak trzymaj
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostWcale sie nie dziwie ze spore grono graczy nie wstawia stekow ani tych malych ani tych wiekszych. Wystarczy wstawic 2 wieksze raporty pod rzad i juz jest to uwazane za push. Specjalnie jest stworzone konto zeby odebrac cala satysfakcje z wlotu wpierajac ze to push albo konto na push przeznaczone. Potem udziela sie Mrufka ociekajaca wiedza pisac sie nauczyl ale sa jeszcze braki z czytaniem, liczylem zawrotki, liczylem pzty ale do 6 napewno liczyc nie potrafie rece opadaja Co do Ciebie Turbo to na…
-
hehe lopik w swoim zywiole kolejne bunkry padaja do stop a ten Yoda dalej farmiony, ja nie wiem co za typ z niego oraj dalej mistrzu bunkra
-
Graty Panowie ladnie wyszlo zysk wyszedl zacny za ta flotka ganialo chyba pol Uni mi i kutrowi uciekl z 4 gali jak widac wybral sobie jeszcze gorsza pozycje
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostTak wczoraj plakalem ze na puchaczu wpadlo tylko Top2 Acs to mam swoj wymarzony Top2 solo i przy okazji rekord na tym Uni haha zaczelo sie niewinnie od zwyklego skanowania planetek i idlakow, przegladajac skany nie moglem sie otrzasnac taka flotka bez akt szybka zawrotka pc i ow i 30 min lot ktory zakonczyl sie tak jak sobie zaplanowalem, byly oczywiscie turbulencje jeszcze z puchacza mialem porozwalane mtki na 2 moonach i nie bylo czym dofarmic, z lekkim opoznieniem jakos sie udalo potem trzeba…
-
Wreszcie cos siadlo wiekszego flotka puchacza juz mi sie snila po nocach ze wzgledu na nieudane moonkile obronca mimo 2 prob niszczy jak widac nie zmienil swoich nawykow i dalej latal bez opamietania na tym samym moonie byl to 3 tydzien i 3 proba zdjecia kulki zakonczona sukcesem, wczesniej stracilem z 7 gsow, dzisiaj spadl przy 1 probie bez strat byly pewne zakrety w sumie juz po zdjeciu moona okazalo sie ze bumbum wpadal z niszczami 15 min po zdjeciu kulki ale jak przystalo na doroslych ludzi …
-
Graty różowiutki flotka przewietrzona, zysk lekko ponad 150kk, w sumie git chociaz czuje potencjal i wiem ze stac Cie na wieksze % czego Ci zycze w naszych barwach nie zwalniaj i niszcz dalej Obroncom Szooo
-
St choc male to nawet mnie cieszy raz ze nie byl to zwykly bfsa a dwa ze na Gumisiach Pani Kinderka bardzo sympatyczna, pogratulowala takze Szoo tych kilku zabawek niestety jak wstawala to juz byla spozniona zaganiana poslala flotke na pzta po moim skanie przeczuwalem ze moze trafic sie latwy zysk, w niedzielnne popoludnie jak znalazl zlomik w calosci moj, raczej nikt go nawet nie zauwazyl Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar youtu.be/rGLbTDTgJLA Dnia 20-05-2018 12…