Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
mily dla oka widok niszczacych gsow i zysk wyszedl calkiem spoko az mialem przez chwile chec podgonic Was w ilosc gasek ale na szczescie szybko mi przeszlo graty orajcie dalej
-
Wspomniano o mnie to sie wpisze a co na poczatek pogratuluje wlotu bo sam na niego polowalem ale jakos nie po drodze mi byla glowna flotka zysk wykreciles bardzo przyjemny, mam nadzieje ze przetopisz wszystko we flotke bede musial doklepac recy bo jak ja Cie takiego tlusciocha spakuje bez pomocy sojusznikow? swiruje oczywiscie, poganiamy sie troche niech wygra lepszy jak to mowia
-
Wczoraj trafione ale nie bylo jakos czasu wstawic Matii teraz to napewno pilka odbita, czekam na Twoj ruch obronca z tego co pamietam spoznil sie doslownie 3 min, trafiony miedzy odswiezeniami bo wczesniej siedzial na koncie ladnie sie zachowal, pogratulowal, zlomu nie podbieral i zapowiedzial koniec gry, mial wrzucac urlop wiec moze zmienil zdanie Pozdrowienia dla Sojuszu SUISIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar youtu.be/YpAMy0XA4L0 Dnia 23-06-2018 10:37:56 następujące floty spotkały się w wa…
-
Inarius [SUICIDE] & Raven [SUICIDE] vs. Nano [ALI3N] 2086.23% + 1124.57% WOJNA O PASTWISKO + KONTRA
Postnie wiem co w tym ciekawego wloty byly o 14:05:25 i 14:06:03 polowa flotki mojej i Inara poleciala na 1 czas a druga polowa na 2
-
strasznie go meczysz daj zyc chlopakowi graty, kos dalej ta marna produkcje albo poczekaj niech dorobi wiecej
-
Gratki Lopik troche nastukales tego zysku az mi szkoda czarownicy, taka zjechana zostala
-
Inarius [SUICIDE] & Raven [SUICIDE] vs. Nano [ALI3N] 2086.23% + 1124.57% WOJNA O PASTWISKO + KONTRA
Postmale stadko poszlo do piachu zaplanowane bylo dobrze, gorzej z tym opoznieniem nastepnym razem ja opozniam, net jest kiepski ale bledy rzecz ludzka, zdarza sie kazdemu na minus nie jestesmy takze spoko w sumie moglem ich wiecej poslac
-
Dobra passa trwa w najlepsze coraz bardziej bawi mnie to Uni, nastawialem sie na wieksza zabawe a tu zaczyna troche wiac nuda, niedlugo nie bedzie po czym latac. Niech konkurencja lepiej wraca co do steka nic specjalnego zwykly brak fsa ktory zawdzieczam Starskiemu jeszcze jak bylem w robocie udostepnil skana na ktorym obronca byl bez akt 40 min pozniej juz lecialem w odwiedziny a po kolejnych 40 min pojawil sie zlom obronca zalogowal dlugo po wlocie i wrzucil urlop wiec kolejny ktory ma wakacje…
-
Wooo Panie to zes zaszalal prawie czysciochy i 400 baniek do przetopu mam nanity na 6 wiec jak cos moge pomoc haha eh nie ma co musze sie zabrac do roboty