Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Xbox mimo utraty zlomu zysk i tak wyszedl calkiem calkiem bylo troche emocji czego brakuje na tym Uni, dreszczyk emocji zbierze zlom czy nie hehe a gadaniem sie nie przejmuj, nie wiem czy na palcach u jednej reki zlicze dobrych flociarzy cala reszta zamiast psioczyc powinna po prostu ladnie pogratulowac zaciecia
-
Graty moze i male ale na tej pustyni napewno kazdy zysk cieszy powinni robic raz w miesiacu promocje na przenosiny planet bo z eko sasiadow nie mozna juz zanotowac az takich zyskow poki co braty trafien i wrzuc cos wiekszego flotka jest takze czekam
-
nom na 3 gali dzien wczesniej mi uciekl na 2-3 min przed wlotem
-
Cos ostatnio nie idzie mi ta gra czasu moze nie ma za wiele ale moje przyszle ofiary dobrze sie pilnuja na szczescie sa Ci co jednak maja pewne luki i cos tam udalo sie trafic jednego i drugiego Pana trafilem przy drugim podejsciu jesli chodzi o proby w ciagu 1 dnia na Kamaga w ostatnich dniach to byl chyba 6 lot albo lepiej dzisiaj przy drugim udalo sie trafic Xbox dzisiaj byl blisko bo zabraklo mu 4 min i tutaj ja skorzystalem a Blom dokladnie to samo, raz sie nie udalo ale pojawila sie wieksz…
-
zdarza sie najlepszym ale jakos nie martwie sie o odp Lopika odbudowa to kwestia przetopu
-
Turbo nie wiem ktora srubka Ci sie poluzowala ale strasznie bredzisz jaka Ty mi poprzeczke postawiles bo siedzialem na urlopie i sie zastanawialem w wolnej chwili o ten wlot Ci chodzi z HNNI gdzie chlopaki chcieli zakonczyc gre, wszystko bylo pod fala i gdyby chcieli grac dalej do RW by nie doszlo? tym sie szczycisz? siedz lepiej dalej na tym urlopie i dalej udawaj ze wygrales to Uni, fakt jest taki ze oprocz anty telepow do tego w wiekszosci nieudanych nie pokazaliscie nic a teraz w takiej ekip…
-
Przed urlopem jeszcze jakies malenstwa wpadly a Ci co nie wpadli wpadna po urlopie hehe nie bede sie tym razem rozpisywal bo mi sie niechce za bardzo, wszystko to zwykle bfsy troche zysku lacznie sie z tego uzbieralo, paliwko zakupione bedzie za co latac Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar oraz Matiineo i Xboxa bez opierdzielania sie pod moja nieobecnosc licze na jakiegos steka z przytupem jak wroce youtu.be/DP2D4oiORbY Dnia 05-07-2018 17:54:14 następujące floty s…
-
Ostatnio mniej szczescia mam przy wiekszych wlotach ale jakas drobnica wpadla, na waciki sie uzbieralo przy wszystkich wlotach zlomik moj oprocz Invede bo podkradl mi z 300-500 reckow 3 wloty bez wiekszej finezji, kozak trafiony chyba miedzy odswiezeniami bo wydaje mi sie ze siedzial wczesniej Senator Hunter w us stacjonowal sobie flotka a po utracie zzielenial Director Fay zwykly farming a u Invede cos wiecej bo klikanko z pzta lecialem w ciemno spodziewalem sie czegos wiecej niz marnych 1500% …
-
ladnie trafiles a ja go jeszcze przed 20 skanowalem i ciagle sie palil kolo polnocy tez flotka stala ale akta nie gasly jak widac wystarczylo poczekac az oczka zamknie graty