Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nawet nie wiesz jak mnie ten zlomik cieszy niby male ale lepiej ze Ty zarobiles niz glowny dostawca oby Ci sie wiecej trafialo takich rozdzynkow w us i troche zyczen masz do zrealizowania szkoda ze tej nocy sie wyspalismy bo moglismy zakonczyc ten weekend duzo ciekawiej ale co sie odwlecze... graty Xbox w Tobie jeszcze nadzieja
-
Nie moge przejsc obojetnie kolo takich zlomow jakie ostatnio wpadaja wiec czas bylo sie ruszyc i pozlomowac troche akcja dosc prosta postawienie moona w us, sklejenie kulki, klikniecie telepa i czekanie na rozwoj wydarzen bylo w tym tez troche szczescia biorac pod uwage komplikacje jakie wyszly w trakcie a mianowicie obronca zalogowal sie na 1 godz przed dolotem gsow i podstawil troche floty nie moglem dac ciala jak ostatnio przy Hypaxie wiec w us poszly fale czyszczace (3) ale kolejny problem t…
-
no i ladnie vrx kontry zawsze sa modne a z tego co slyszalem byl dreszczyk emocji najwazniejsze ze weszlo i calkiem niezly plusik wyszedl grateczki
-
Zapomniales dodac ze wysylajac atak i recki skakales na trampolinie ( zarcik brawo Ty choc sa pewne niedociagniecia jak widac spowodowane innymi zajeciami nie zamierzam sie tutaj klucic jak wczoraj, jestesmy ludzmi doroslymi wiec nam nie wypada jak czlowiek chcialem Ci pogratulowac czegos wiecej niz orania bunkra miesiac temu wysylajac 1 skana na niego rowniez go wyliczylem z pzta tak z ciekawosci sprobowalem ale lotke mialem w innym miejscu a lot przez 200 us jakos mi sie nie widzial wtedy dla …
-
Nie jest latwo wstawiac cos co nie nalezy do mnie ale po uzgodnieniu z sojusznikiem wstawie i opisze cale zamieszanie. W pracy dostalem sms zebym sprawdzil fala co sie dzieje u Hypaxa bo stracil kulke kilka us ode mnie, tam byla niespodzianka wracala cala flotka z pzta samopas, bez zadnego pilota ktory okreslilby kto zamierza to sciagnac. Zaczelismy sie zastanawiac niestety w pracy nie mialem za duzo czasu na sprawdzanie kto, co i jak i po rozmowie tel postanowilismy to sciagnac pomyslalem ze kt…
-
Oj Inar Inar Ty i te Twoje wizje to i ja sie wypowiem ale nie rozumiem dlaczego Ty wszystkie swoje zale wylewasz publicznie, teraz tutaj a wczesniej na discordzie wyzywasz mnie od [ciach] dlaczego dziwisz sie ze dales mi pretekst do wyrzucenia Cie z soja skoro nie masz do mnie za grosz szacunku? twierdziles ze ja gadam o Tobie, owszem pisalem na temat pushy czy ktos ma podobne zdanie hmm z 4 osobami, nie przypominam sobie zebym Cie wyzywal z zaden obrazliwy sposob ale jak sie myle popraw mnie wr…
-
To i mi trafily sie jakies malenstwa cynk na Afusdom podeslal A to ja, dzieki za wspolny lot krotka wymiana pw i udalo sie wspolnie wyleciec z pozytywnym skutkiem dla nas a jeszcze rano pisalem do obroncy czy sprzeda mi deu nic nie odp to sam zabralem a co do Pana Mrufki to wielu powinno brac z niego przyklad osiedlilem sie w jego us 1-2 tyg temu myslalem ze bedzie smutno ale po wymiania pw okazalo sie ze nie bedzie tak latwo jak myslalem raz zagapilem i Mrufka ukradl mi 35kk deu co osobiscie tr…
-
Wreszcie wpadlo cos na poziomie satysfakcja ze starcia, niesamowita wykonalem na tego Pana nie wiem 50 lotow? moze wiecej zawsze pisal ze siedzi byl to jeden z wielu celow jakie postawilem sobie na tym Uni, dzisiaj przyszedl czas spelnienia ciezko bylo obronce wczesniej trafic bo na bfsa nie mialem co liczyc, sciaganie moonow tez odpadalo liczenie pzta bez gsa tez nie bylo najlatwiejsze bo fsy jak byly to tak krotkie ze kr w ukladzie nie moglby sie wyrobic jednak przyszedl czas ze obronca postaw…
-
Graty Kobra flotka przewietrzona, troche zysku wpadlo, jest dobrze najwazniejsze ze Turbo sie robi a to znaczy ze jeszcze z nami pograsz