Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty kurcze calkiem przyzwoite wloty inkasujesz tymi gsami oby stadko sie powiekszalo i top do 1 tysiaca martwi mnie tylko Uni Dorado ze tutaj troche odpuscisz
-
Turbo myslalem ze jednak sie ogarnales troche co Ty w ogole bredzisz? Konto zoska zeszlo z urlopu zeby pomoc w tej akcji, nie bardzo rozumiem pretensji o konto bo CIebie i Largo tez bym nazwal kontem urlopowanym jak przyszlo co do czego to sie nagle pojawiliscie i wytykasz palcami ze jedno konto od nas zeszlo z urlopu? nie ogarniam. Co do Waszej akcji: Co Inar takiego wywachal? haha bo juz zauwazylem ze potrafi najprostsza akcje skomplikowac Osek zapewne odezwal sie do Inara z prosba o pomoc, Ty…
-
Zakrecony dzisiaj dzien na maxa jak juz pewnie cale Uni wie, Oskowi spadly dzisiaj 2 kulki i od 5 mielismy/mamy 14 godz klikania zawrotki flotka stala 1 us obok Banshe ale bylem zajety klikaniem i w sumie nie wiem kiedy wrocila, byly minutki na planecie, na moonie z flotka akt i reszta cisza miedzy klikaniem postanowilem poleciec szybka flotka, po skanie pojawily sie minutki (16) po czym pojawila sie akta, myslalem ze po zawodach znowu pare minut pozniej bylo jednak spore bum, dofarmy weszly a r…
-
ptaszki od rana cwierkaly ze Princeska dostala dzwona, po szybkich dochodzeniach juz wiedzialem czyja to sprawka graty ladnie zaopiekowales sie zostawiona na pastwe losu flotka niestety sen to jeden z najwiekszych wrogow tej gry dobrze ze kobitka sie nie poddaje i od nowa stawia statki, zycze Szoo a Tobie SzP
-
tutaj juz mamy mniejsze ale tez 150kk sie uzbieralo widze Obibok Cie motywuje do latania takze musza byc efekty
-
Graty Kobra tym razem siadlo ladnie, zysk wyszedl bardzo przyjemny jakby to napisali sojusznicy : "akcja w stylu Ravena", sporo kombinacji ale jak widac oplaca sie fajnie ze trafiasz coraz wieksze %, mam nadzieje ze przetopisz to na flotke i wstawisz kolejne jeszcze wieksze dobrze wrozy ze jeszcze Ci sie chce latac
-
Brawo troche tego zysku wpadlo ja nie wiem gdzie Wy to znajdujecie naprawde oprocz iladkow nic nie ma w mojej okolicy
-
No to sie porobilo pstryczek w nos dla przeciwnikow wymagali akcji sojuszowej to cos tam sie udalo skleic jakis czas temu doszlo do spiecia miedzy Inarem i Xboxem i mielismy mozliwosc to wykorzystac bo byli w 1 us padl pomysl zeby poslac atak na pralke i zgrac go z nasza podstawka ale nie bylem przekonany ze to wejdzie malo czasu w us byloby na ogarniecie Inara wiec bardzo mozliwy byl przepal deu a lot przez gale troche kosztowny Darkstar zostal nieswiadomie wykorzystany, byl 2 us obok i liczyle…
-
Graty Kobra pozazdroscic dziennego bilansu bo zeby tyle zarobic to trzeba sie niezle nalatac dobrze ze checi sa do lotow i czas bo widze ze cisniesz od rana a Geologista Halo wczesniej ja sciagalem jak jeszcze bylem obok niego, teraz przejales paleczke widze nie zwalniaj i cisnij w statach do gory
-
Chlopaki zrzekli sie praw do zlomu wszystko ja Topie w lasery
-
Trafilo sie kolejne malenstwo, nazwe to wyjsciem na spacer pod TAGIEM SUICIDE cala akcja w naszej okolicy wiec nie moglo to sie inaczej skonczyc niz mala kontra myslelismy ze moze bedzie czekala jakas niespodzianka ze strony najbardziej zgranego soja na Uni niestety wracalismy lekko zawiedzeni ze tak gladko poszlo, z reszta bylo wiadome wczesniej bo ewentualne flotki ktore mogly sie podstawic staly poslusznie na moonach cala akcje zawdzieczamy Matiineo za zlapanie gsow na fali zaraz po starcie b…
-
lord sith [NA-SITH] vs. Gamora [G-Z] ~ 1434.78% // lord sith [NA-SITH] vs. Quaker [W-S] ~ 1078.04%
Posthehe kazdy kiedys zaczyna orac sytuacja na Uni go do tego zmusila graty stary pierniku fajnie ze macie jeszcze checi tutaj latac ja niestety nie wroce, juz raz mnie wyniesli na tarczy, drugiego razu nie bedzie choc nie powiem mialem przeblyski zeby wrocic
-
Trafilo sie i takie malenstwo odrabianie strat do naszego nowego Top łan ciag dalszy co do Plorera wyskanowalem go jak mial minutki (19) na tym moonie i akt na planecie stwierdzilem raz sie zyje i poszly kr w ruch w miedzy czasie pojawily sie minutki na planecie jak to napisal obronca : "Zachciało się air show w Giżycku i ukarat wyczailes jak byly najciekawsze pokazy" najwazniejsze ze pokaz byl udany obronca zalogowal pare minut po wlocie wszystko pozbierane takze uwazam niedziele za udana obron…