Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zadowolony nie jestem z tego starcia bo moglo to wszystko wyjsc zupelnie inaczej, lepiej plakac jednak nie bede rano Xbox przypomnial mi o Inarze, zeskanowalem moona na 6 gali gdzie stala prawie cala flotka, pojawily sie minutki i polecialy kolejne skany zeskanowalem moona na 1 gali gdzie mialem najblizej i tam stalo to co widac nizej, za malo poslalem pc ale dofarm tez sie udal jak juz recki zebraly zlomi i pc wrocily zaczalem szukac brakujacych pc i znalazly sie na 4 gali, poszedl atak ale obr…
-
Ty to juz w ogole bedziesz mial zakaz wstawiania stekow tego samego dnia wrzuc je raz na 2 dni wszystkie naraz, ludzie beda mieli czas poskanowac a nie ciagle gratulowac graty po raz 100
-
graty kolejnego dzwonka zysk calkiem zacny na jego gsy sam poluje wiec kolejka jest do nich spora pewnie zobaczymy kto trafi ta gesine
-
juz mnie paluchy bolą od tych wpisow za duzo farmicie naprawde hehe ale rosniecie jak na drozdzach co dobrze wrozy na przyszlosc gratsy
-
wlasnie milo popatrzec jak niszczary wykonuja prace rozbiorkowe oraj te bunkry bo jeszcze troche brakuje do mnie ale w takim tempie kto wie hehe nie poddaje sie i poki mam jeszcze jakies checi to cisniemy graty i przetopu
-
Taka tam karta z rekawa nie jest to jeszcze AS ale mam nadzieje ze juz niedlugo farmienia ciag dalszy obronce obserwowalem dzisiaj jakis czas i po wyskanowaniu flotki polecial kolonek w us, stary dobry sposob najpierw obronca odswiezyl po 30 min a pozniej dopiero po 45 jak dolatywala moja flotka, pojawil sie log i flotka ruszyla minutki weszly na planecie wiec tylko kilka minut czekania na final, ho ho ho jakie to proste trafic kogos miedzy odswiezeniami aaa nie proste jest tylko wypisywac takie…
-
Xbox dzisiaj sie rozlatal to i ja wstawie zalegly wlot po uni krazyly 2 fajne konta, trzymaly duuuzo surki i calkiem niezle sie pilnowaly mateZG jakis czas temu trafil Inar zakladam ze z pelnym farmingiem bo doszly mnie sluchy ze ciezko bylo wyfarmic takie ilosci, podobno moje push konto a w piatek pierwszy raz widzialem zostawiona flotke bez opieki Mefista, lot przez 50 us, poszlo 5 dofarmow, 1 w mtkach reszta w detkach po wlocie poslalem recki o dziwo z glownego wlotu wszystko zebralem, raport…
-
no wreszcie haha ubawiony jestem od rana z tego wlotu gdyby nie fakt ze telep cieply ja bym dokonal egzekucji bo skanowalismy w tym samym czasie obronca mogl poswiecic czas na skanowanie a nie pisanie Ticketa i to z jakiego powodu dlatego za donoszenie spotkala go kara jak wspomnialem na pw nie kazdy musial wiedziec ze nie mozna skanowac na 6 sek przed i po ataku ale 3 dni spokoju byly wazniejsze Brawo Xbox piekne przywitanie pod wlasciwym Tagiem
-
Graty dla Was obserwacja sie oplacila i wykorzystaliscie blad obroncy jednak majac minimum 2 moony w us bezpieczniej robic fsy na stacje niz atakuj ale do pewnych spraw zabraklo pewnie doswiadczenia brawo
-
szkoda Obroncy bo ma zaciecie tylko ostatnio cos gorzej sie pilnuje po 1 wtopie niestety pomoc w odbudowie to spora odpowiedzialnosc bo jednak glupio troche wtopic surke soja ale skoro sojusz chce dalej pomagac to nic tylko pogratulowac postawy dla sojusznika graty, szkoda ze nie Ty skorzystales na glownej flocie