Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
WujO [TOR] & masturbinho [TOR] & Dzion Rambo [TOR] & StoorM [TOR] vs. ROCK STAAAAR [BoSS] ~ 1458.22%
PostGraty Panowie ladny % biorac pod uwage mlodosc Uni przez chwile mialem chec stworzyc tutaj konto ale za kilka miesiecy wybijecie wszystko i bedzie gorzej niz na yildun takze bawcie sie dobrze i trzymajcie poziom ( jak zwykle ) hehe brawo Wy
-
Raven [SUICIDE] vs. Hypax [WETERAN] ~ 15279.05% + Raven [SUICIDE] vs. MeFist0123 [ALI3N] ~ 2057.54%
PostOstatnio cos Weterani nie maja do mnie szczescia dluugi czas nie widzialem flotki Xypaxa az do dzisiejszego poranka flotka wyskanowana na 22 min, paliwowki porobione na godz 15 wiec musialem szybko przesylac paliwo z 6 gali obronca zalogowal jakis czas po wlocie i pare baniek podebral wiec cos tam ma na odbudowe, zycze Szoo A na Mefista ostatnio przepalilem pare baniek deu, chcialem sie wkleic miedzy odswiezeniami ale nie pyklo dzisiaj zalogowal dluuugo po wlocie wiec na spokojnie nawet udalo si…
-
Taki tam cukierek sie trafil godz po zdjeciu urlopu, malo tego w moim us obronca chyba zapomnial ze kiedys wroce tutaj podziekowania dla vrx za podeslanie skana, skan byl 40 min wczesniej, dopiero w trakcie lotu to ogarnalem w polowie jednak przeskanowalem i wszystko stalo jak na skanie, pod koniec wszedzie weszly minutki i buum! obronca mial chyba pecha bo napisal do mnie 50 sek po wlocie wiec wstrzelilem sie idealnie jednak co bylo powodem wtopy niestety nie bylo mi pisane sie dowiedziec bo ob…
-
Rycerz Jedi w akcji haha a idz teraz Ty na urlop, ja troche wyzeruje to Uni bo we dwoch mam wrazenie ze sie tutaj nie pomiescimy haha stolek Top1 flot mam nadzieje ze niedlugo wroci jednak do mnie graty i cisnij
-
Zastanow sie czasem 3 razy zanim cos naskorbiesz. Barnaba od zawsze stosowal taktyke latania z tego moona, tak samo 3 miesiace temu jak i dzisiaj, wczesniej mial po prostu szczescie ze zachowal flotke. Jego odejscie z sojuszu to czysty przypadek i tez sie zastanawialismy dlaczego to zrobil, w kazdym badz razie logi mial identyczne jak zawsze czyli w nocy po prostu mielismy wolna reke jak to Inar napisal nawet troche wiecej niz 6-7 godz wiec Barnaba dalej pilnowal konta. Faktycznie sciagalem moon…
-
Jak wspomnialem u lopa w st za jakis czas pojawi sie kolejny spory % nie myslalem jednak ze tak szybko to nastapi byla to 3 proba sciagniecia kulki Barnabie, 1 nie wyszla bo zalogowal zanim skleilem moona, druga moon przetrwal no i teraz sukces pewnie zaraz pojawia sie hejty ze palenie kulki za anty ale jak juz kiedys pisalem jest to jeden z wielu sposobow na zlapanie flotki, mi nie przeszkadza a obronca nie oszukujmy sie mogl troche namieszac slac flotke na stacje miedzy moonami, napewno utrudn…
-
Moj mlody Padawanie wlasnie awansowales na rycerza Jedi haha a Twoj najdrozszy i najmadrzejszy Mistrz ma zawsze racje zawsze o tym pamietaj a tak na powaznie to graty Lopik, nalezal Ci sie wreszcie taki fajny % oboje dobrze wiemy ze to nie koniec duzych % wiec za jakis czas pojawia sie kolejne martwi mnie tylko ten zysk, miales mnie dogonic pod koniec urlopu a nie przed urlopem haha top na pc i siej postrach wsrod handlarzy haha
-
ladne oranie widze mamy drugiego lopa w soju zobaczysz bedzie zgrzyt i wojna o bunkry ! kto pierwszy, ku chwale SUICIDE