Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tym razem bedzie krotko zdesperowany po porannej wtopie obserwowalem Zlego az w koncu zagapi, efekt ponizej troche ryzykowalem bo w trakcie dolotu jedna paliwowka wrocila mu duzo pozniej wiec mialem do wyboru albo wtopa albo tankowanie jeszcze zostalo 90kk sury ale skubany ciagnal mi dzisiaj mtki i nie bylo czym dofarmic takze co zlego to nie ja Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow youtu.be/ubkWrjeCNGI Dnia 01-11-2018 18:33:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven […
-
widze Astaroth ze na mozg Ci juz zupelnie padlo ale nie wnikam kto Ci takich madrosci naopowiadal zlemu gratulacje na 95% wiedzialem ze siedzisz ale jednak chcialem to sprawdzic do konca obserwowalem moona gdzie znalazlem flotke i ludzilem sie ze reszta moonow to tylko paliwko zabraklo mi 1 sek na wycofanie tym razem, mala wtopa, obiecuje poprawe, rozgrzewka za nami
-
Na MatiPxM polowalem jeszcze przed jego dlugim urlopem, kilka dni temu wrocil znowu do gry wiec zaczalem sie nim troche interesowac raz probowalem moona sciagac, nie wiem czy dobrego ale kulka nie spadla. Dzisiaj obserwowalem jego zachowania i wyszlo niezle. Sojusznicy udostepnili jego skan i obserwowalem jego akty, mniej wiecej co ponad 1.5 godz zapalal sie moon widzac 46 min na moonie postanowilem zeskanowac i rozbic pzta ktory zniknal 4 min pozniej szybkie liczenie i lot przez 80 us dzieki lo…
-
wyszlo calkiem zacnie troche bylo medytacji kiedy rozpoczniemy dzialania az w koncu zapadla decyzja juz 2 razy moglem spakowac przema, raz uratowal go moj cieply telep a za drugim razem przypadkiem zlapalem pzta ale niestety 20 sek mial na ucieczke tym razem wyrok byl prawomocny ladnie to zorganizowales i doprowadziles wszystko do konca ja tylko dorzucilem zabawki a kule szpiegule ukradlem Obibokowi teraz juz wiem dlaczego tak latwo wpadaly mu steki hehe dzieki za lot nastepny pewnie bedzie dopi…
-
Raven [SUICIDE] vs. Kamag [WETERAN] ~ 11720.11% + Raven [SUICIDE] vs. Kamag [WETERAN] ~ 1896.9%
PostTrafil sie kolejny prezencik mialem sie przespac 40 min i zrobic fsy ale przysnelo mi sie do 1 w nocy wstalem wypoczety i poslalem kilka skanow kontrolnych i znalazlem ta flotke bez zadnych akt obronca napisal ze zmeczenie wygralo no coz zdarza sie kazdemu, zycze Szoo ale chyba nie bedzie na to juz czasu z tego co Kamag pisal. Eh ten 50% pzcik bardzo mi sie nie podoba Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar youtu.be/CkQGvs-SYbk Dnia 19-10-2018 01:38:48 następujące flo…
-
nikt sie niechce wpisac to chociaz ja to zrobie nie ukrywam ze moj nick powinien znalezc sie na tej liscie wiec zglaszam siebie ( Raven ), Top1 punktow, Top1 flot, duzo stekow zaczynajac od bfs konczac na pztach badz zawrotkach. 2 kandydat to lop - Top2 flot, duzo stekow, koordynator wszystkich dzialan 3 kandydat tutaj moze byc zdziwienie ale Largo swojego czasu sporo zlomowal, do tej pory mimo wielu miesiecy na urlopie dalej posiada Top5 i przewage nad wiekszoscia Uni
-
to i ja sie wpisze milo ze ktos jeszcze o mnie pamieta ale na miano najlepszego troche mi zabraklo 1 glos oddam na Arkadiusa/Obibok - masa st w kazdy mozliwy sposob, niekonczacy sie worek pomyslow najwazniejszy argument jest taki ze wlasnie on mnie spakowal i w pewnym sensie sporo sie zmienilo. 2 glos oddam na Zuy sen - z tego co pamietam gdyby nie on to pewnie flotki bym nie stracil wiec obserwator z niego dobry sporo stekow wstawial, kilka z nich zasluguje na uznanie sporo osob mozna wymienic …
-
Wczoraj nie bylo jakos czasu wiec wstawiam dzisiaj. Nic specjalnego, wypatrzone na fali i skontrowane nie bylo problemu z doborem % takze jeden slot wystarczyl. Zlom pozbierany, wyszlo calkiem zacnie Obroncy zycze po raz kolejny Szoo Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i ekipy z Quaoar youtu.be/__TvPr_Wtvc Dnia 07-10-2018 15:52:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 60.000 _…
-
graty Lopik cos afusdom przestal sie pilnowac, ciagle zapomina o tej flotce dobrze ze tym razem Ty skorzystales, kilka baniek wpadlo graty i zlomuj dalej
-
Uf- co sądzicie?
..Raven.. - - DiD Polaris
PostZastanawiam sie czemu wszyscy jestescie tak zaslepieni ta Topka? nie punktami sie zlomuje. Teoretycznie mamy najgorsza sytuacje bo mamy najmlodsze Uni a prawda jest taka ze czekam na ta fuzje z niecierpliwoscia obstawiam ze po 1 miesiacu padnie wiele topowych flotek, z kazdego Uni niech sie trafi po 3 dobrych flociarzy i juz zabawa bedzie niezla
-
jak sie dowiedzialem ze padl Asterix zadowolony nie bylem ale z doswiadczenia wiem ze zdarza sie najlepszym widze ze dalej masz nosa do zaspanych pilotow graty starcie ladne tylko czemu na raty? Obi nie rozpedzaj sie tak, tym razem licze na rewanzyk i postaram sie sprostac Twoim oczekiwaniom Topcie na flotke bo przyda sie Wam pozdro z Yildun
-
Noo no wreszcie jakis konkret piekne trafienie uciekl z 3 gali pod noz na 4 hehe nawet nie zdarzylem sie nim dobrze zainteresowac a znowu musze skreslic z listy wiec przestan wypisywac glupoty ze ostatnio masz jakas blokade jakos nie widze jej graty 1.5kkk zysku to juz naprawde dobry wynik, top na zabawki, szykuj sie na fuzje
-
Dlugi i meczacy dzien ale owocny tempo podkrecone bo ptaszki cwierkaja ze fuzja za pasem takze kilka % weszlo troche zysku wpadlo to zaczne od Marevicka, chyba kazdy zauwazyl ze osiedlilem sie w jego us liczac na zaoranie bunkra i zlapanie drugiej czesci flotki co latala na fsy. Telepek skonczyl sie w czwartek ale z braku czasu przelozylem wszystko na sobote i z samego rana zaoralem chyba najwiekszy bunkier solo obroncy nie przeszkadzalo ze topowa flotka pojawila sie w us takze na spokojnie wyko…
-
Uni Fusion- nadchodzimy!
..Raven.. - - DiD Yildun
PostZapraszamy do nas jak widze polaris ma kilka fajnych flotek za ktorymi sobie poganiamy wiec zabawa bedzie ciekawsza aktualnie u nas zostalo nie wiele co mozna jeszcze zaliczyc do miare konkretnego wlotu. Bardziej martwi mnie quaoar z nimi moze byc ciezko i rozpocznie sie druga runda rywalizacji