Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mialem juz nie wstawiac stekow ale skoro trafil sie bsiak to jednak to zrobie wykorzystany blad Batona moze nie w 100% ale stratny nie jestem Obroncy zycze Szoo, ladnie pogratulowal i chyba juz wie co zle zrobil podebral 15k recy Pozdrowienia dla SUICIDE, Buddy i Znajomkow Polecam na full youtu.be/mMFndwjKyZc Dnia 22-12-2018 17:46:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 180.000 _________________________________…
-
ehh przegladajac rano staty nie spodziewalem sie ze akurat Lodzika spotkam z duzym spadkiem rąbnąles w sciane ze az milo a tak na powaznie to szkoda tej straty, pijani lotnicy przysneli niestety wiem po sobie ze po takim dzwonie to przez chwile ciezko sie otrzasnac takze graty Sorro musze przyznac trafiles ladnie, nie bylo latwo go zlapac jak ja Was pomieszcze w recki jak tak ciagle rosniecie
-
Grubo, pogratulowac wypada % konkretny zagapic rzecz ludzka, wiem po sobie haha smiesza mnie tylko te wpisy na temat dominacji, rownowagi moze nie ma ale dominacja? juz kiedys przytaczalem madre slowa sorro: "zawsze to pisalem ze nie ma graczy nie do zezlomowania sa tylko gracze ktorzy tego nie potrafia" i mimo ze mamy raczej odmienne zdanie na kazdy temat to tutaj zgadzam sie w 100% kazdy jest do spakowania na dana chwile kwestia jest taka ze Bsy maja jednak ciut latwiej a my jako "opozycja" mu…
-
no to co do zarobku to mnie znowu wyprzedziles bede musial znowu Cie poobserwowac zeby odebrac co moje no dalem dupy koncertowo, mialem sie polozyc na 10 min bo czailem sie na ekonoma i mialem czekac az znowu odswiezy skonczylo sie tym ze chyba z 1.5 godz mnie nie bylo na koncie, wstalem jak mialem 6 min do glownej floty troche zarobiles a mi zysku ubylo ale z dokiem nie ma tragedii koniec koncow tego ekonoma trafilem
-
Wreszcie cos zdrowo huknelo tutaj jest to dowod na to ze nie ma tutaj slabszych i silniejszych, jak sie pilnujesz nic Ci nie grozi, cala sztuka nawet nasi Top1-2 flot musza to robic bo skonczyc sie moze zle, wiec placze bo Uni fuzjon nadeszlo, troche slabe obronca zainteresowal mnie wczorajszego poranka jak stal sobie kolo mnie bez akt niestety nie posiadalem mocy i recy na taka akcje pokazalem skana lopowi i zaczelismy kombinowac kolonek od lopa poszedl na rano zeby odebrac fsa za obronce jak z…
-
Tutaj juz cos wiekszego Xbox wczoraj podeslal skana i zaczelismy obserwowac kolege co raczej nie ma nawykow odbierania fsow wieczorem pokusilem sie na 1 lot i zalogowal dopiero po godz a mi zabraklo 10 min, dzisiaj rano zlapalem na 29 min obronca zalogowal tym razem z 10 min po wlocie i podebral jakies drobne, nic nie napisal ale Szoo zycze dzieki Xbox za towarzystwo podczas lotu i wieczny optymizm ja jednak przy takich lotach naleze do tej drugiej kategorii Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Bud…
-
Jakos nic wiekszego niechcialo wczoraj wpasc wiec postanowilem sobie z nudow policzyc zawrotki jeszcze jedna mala sobie lata ale wroci ewentualnie za 2.5 dnia wiec szkoda czasu i tak zapomne jakies drobne do przodu, cos na przelamanie Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow youtu.be/GjuaWQKJKfc Dnia 04-11-2018 01:01:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 400.000 Okręt …
-
[ciach] graty lopik 150kk zysku wpadlo do tego na bsach, calkiem niezle taki etap Uni ze na nocke nie ma co stoczni uruchamiac a obronca faktycznie z gadki troche do bsow nie pasuje Super Moderator Ruda:prowokacja