Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• i kolejny trafiony zysk wyszedl calkiem niezly idz na urlop bo Cie nigdy nie dogonie Graaaty

• Graty Kuter oraj to cale towarzystwo a z tym calym odbieraniem to ja bym jednak nie szalal

• Troche nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy ale wyszlo 100 razy szybciej niz myslalem wyszlo calkiem niezle osiedlilem sie u Zyly jakies 3 tyg temu ale moonik powstal dopiero w tamtym tyg wrzucilem telepa i czekalem az do dzisiaj zerkalem troche na obronce i z rana pojawial sie co dluzszy czas na matce wiec czekalem na powrot flotki pojawila sie pare minut po 9, swiecil sie moon i matula ale po chwili weszly minutki i 16 min locik wszedl za 1 podejsciem obronca zalogowal chwile po wlocie i…

• Moja krew calkiem niezle Wam to wyszlo niedlugo sobie wspolnie polatamy zbieram checi graty Pany

• Panie Hermes ta " Restauracja " sama w pewien sposob narzucila nam pewne zmiany laczac kilka Uni wiec mozliwosc ankiety byla omawiana jeszcze przed fuzja to nie musi byc koncert zyczen 1 osoby tylko przewaga wiekszosci zeby gralo sie nam lepiej, nie kazdy pomysl musi byc poparty ale propozycje skladac mozna, kwestia czy przejda. Tak jak napisales zmiana predkosci bedzie radykalna, pzta juz nie wiec ta kosmetyka moze umilic gre

• wrocil z letargu jak na Twoja flotke to trafil Ci sie teraz farming traf i wstaw cos grubego, nie wstydz sie

• fiu fiu no to przywaliles teraz trafienia prima sort a ja ciagle sie dziwie gdzie tacy obroncy sie trafiaja dobrze ze trafilo do kieszonki opozycji, bedzie co topic

• napisze krotko tak jak na priv wg mnie to zaburzy caly styl gry na tym etapie gdzie nasi "dominatorzy" i tak maja spora przewage, to by tylko sprowadzilo egzekucje na to Uni nie to zebym sie bal ale nie ma co podstawiac nogi "slabszym" i lepiej byloby podniesc pzta z 50% na 70% tak jak bylo kiedys dla mnie i podejrzewam ze dla wszystkich bedzie to dobre rozwiazanie na minimalna poprawe ilosci chetnych do gry, zarobki wieksze to i checi rosna jak to ktos napisal wyzej zwiekszenie predkosci zwieks…

• hehe jak to mowia albo grubo albo wcale graty raz jeszcze bo duzo skanowales i wreszcie sie to oplacilo byc moze tym stekiem zmeniles historie tego Uni jak zawsze pisalem gra na 2 uni nie jest dla mnie przypomniales mi jakie to jest uczucie polatac w recach hmm dziwne troche

• Niechcialo mi sie latac to poczekalem az ktos sam podleci male utarcie nosa za wczorajszy wlocik na mnie obronca pogratulowal wiec zycze Szoo chociaz z tym podobno nie bedzie problemu to lecimy dalej Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, Znajomkow i wiernych fanow youtube.com/watch?v=sfLaiSVHw-U Dnia 09-01-2019 21:05:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor hey ho lets go [T R] ________________________________________________ Krążownik 976 _________________________________________ O…

• Przypomne o sobie takim malenstwem ostatni raz trafilem MatiPxM zaraz przed fuzja, padl na pzcie wtedy dzisiaj bylo o wiele latwiej bo flotka stala sobie na moonie tak OoOo samopas zal bylo nie brac obroncy Szoo Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow youtube.com/watch?v=XRZz3tclhwc Dnia 05-01-2019 21:11:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca…

• Graty Stark moze i malenstwo ale zyskowne, pare stateczkow dorobisz nie znasz dnia ani godz kiedy walniesz cos grubego Obroncy standardowo szoo

• Ladny prezent noworoczny zrobiles Zyle wykorzystal to bezlitosnie, graty obrony czasami warto jest zaryzykowac a czasami jednak lepiej odpuscic mnie nauczyli Panowie z bsow na quaoar jak polecialem na wyklikanego pzta tez czulem ze to moze sie nie udac ale chec niszczenia mnie oslepila haha no coz taka natura lotnikow, czasami w latwy sposob mozna wtopic w nowym roku mam nadzieje ze zapal wroci i odbudowa ruszy z kopyta czego Ci zycze Zyla, brawo, pomscimy Asterixa

• Mialem nie wstawiac innych raportow niz na Bsach ale to starcie troche mnie zdziwilo i zmartwilo jak mozna w ten sposob zachowac sie po wtopie. Obserwowalem sobie chmieleksa przez dluzszy czas i postanowilem wkleic sie kolonkiem w jego us, tak jak kiedys jak dostal wiekszego dzwona Poslalem pc na kolonka, zeskanowalem moona na ktorym weszly minutki i wystartowalem. Pc dotarly do celu mimo akt na 6 gali na moonie bylo tez sporo surki ale lecialem 6 us obok wiec dolatywaly troche pozniej, niestety…

• Dobilem co zostalo ostatnio odbudowane dziwnie wrocila flotka Batona bo od 5:20 stala sobie samopas chyba obronca przeczuwal ze surka mi sie konczy i zostawil cos dla pracujacych stoczniowcow troche sie zniechecil po kolejnej wtopie ale miejmy nadzieje ze to chwilowa slabosc moglo byc jeszcze ciekawiej ale pazerny nie jestem zadowole sie nawet drobnymi pozdro Owiecki nuta od Wodza youtu.be/WNeLUngb-Xg Dnia 29-12-2018 06:29:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ______…

• Gratki Stark ale zostaw te ochlapy, czas walnac cos grubszego az sie o to prosza wiec trzeba korzystac

• Gratki Asterix widze eliksir dziala, dalbys troche z kociolka czekam na kolejne podboje Galow

• hahaha ja nie wiem z jakiej Ty kuli szpieguli koszystasz ale zawsze jak gdzies zarobie to musze cos zostawic akurat Tobie tak jak Ci pisalem wszystkie transporty mialy wrocic na 19 czemu wrocila tak wczesnie nie wiem jak to lop zobaczy to bede bity i szarpany w tym momencie zebrales u mnie 3 minusa wiec chyba czas Cie zlomnac

• Po cichu liczylem ze okres swiateczny sprawi ze ktos z flotka moze zagapic, jednak nie spodziewalem sie ze padnie na ktoregos Bsa ledwo po trafieniu Zoli pojawil sie akt u Ramka, szybki skan i flotka stoi to lece, recy tyle nie mialem zeby na raz to zabrac ale o tym ponizej bedzie kiedys ganialismy sie z Ramkiem na quaoar i lekko mowiac raczej sie nie lubilismy tutaj jednak wyjasnilismy sobie wszystko i nawet kilka pw mielismy za soba po starciu pogratulowal i napisal ze zlomu nie bedzie podbier…

• Zaczelo sie niewinnie, cos mnie podkusilo zeby przeskanowac ul naszej dominujacej strony choc szczerze watpilem ze cos tam znajde smile.png jednak Zola zostawila na planecie bez opieki pare sondek smile.png pogratulowala i napisala ze nie zdazyla z nich odpowiednio skorzystac smile.png zycze Szooo smile.png Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow smile.png youtu.be/Y-Wqna-hC2Y Dnia 25-12-2018 07:16:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ___________________…