Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bo zamiast odrazu wstac do skanowania to oczywiscie musialem jeszcze 30 min sobie polezec potem czekac na minutki nie wiem po co szczerze myslalem ze nie wejda ale dzieki temu wykreciliscie wspolnie fajnego steka czekam w takim razie na odbicie pileczki bo narazie tylko Gonzo cos zaczyna sie prezyc
-
zadna tajemnica od 2 dni widywalem ta flotke na moonie cala badz podzielona przed moonkilem dokladnie bylo to co w raporcie gdybym mial wiecej gsow zabralbym sie za drugiego moona gdzie wrocila druga czesc flotki oczywiscie tez widzialem ja na skanie cala tajemnica
-
konsolka ostatnio zmobilizowal mnie do wiekszej pracy i mamy pierwsze efekty wspolnych podbojow moonik spadl za pierwsza proba bez straty gsa i tutaj zasluga konsoli postaral sie jak zawsze pozniej juz tylko 7 godz czekania na log i reakcje sojuszu co z tym fantem zrobia na mniej niz 3 godz przed wlotem ladnie skleili kulke i nawet polecialy floty na zatrzymaj niestety arsenal byl zbyt maly i musieli odpuscic ale pelne uznanie za mobilizacje i checi pomocy sojusznikowi obronca w trakcie rozmowy …
-
Mam jakies dziwne wrazenie ze o mnie mowa na top1 trzeba zasluzyc, nic bez wysilku nie skapnie ale proba bardzo dobra, 6 min to w sumie malo brakowalo dzieki Tobie lepiej bede sie pilnowal poki co top co udalo sie dzisiaj ustrzelic a tez malo tego nie bylo takze graty i wiecej szczescia nastepnym razem
-
temat mial byc prowadzony na temat podniesienia zlomu a nie pushowaniu sie ale przypomne ze nie widzialem nikogo z BSow na banie za push wiec troche nie ladnie oskarzac o nieuczciwa gre, maja po prostu duzo czasu i lataja. Na Yildunie pod koniec tez nie musialem robic fsow bo raczej w 5 flot ciezko byloby sie przebic ale mialem czas o on zaraz po umiejetnosciach gra glowna role.
-
Bo zabrac to bylo latwo nie pytajac ludzi czy im sie to podoba czy nie do tej pory sie zastanawiam jak wprowadzenie pzt na 50% po fuzji mialo wzbogacic gre? do nas dolaczyla spora liczba graczy i padaly flotki, jakos kazdy przyjal na klate obnizenie zlomu a teraz jak zostala garstka flot to placz bo chca podniesc zlom placz mogl byc zaraz po fuzji a nie teraz smiech na sali gornicy sam fakt daty ankiety jest dla mnie conajmniej smieszy sumie sam nie pamietam czy bralem udzial w ankiecie czy nie …
-
tak sie prosil zostawiajac flotke bez opieki ze musialo to wreszcie nastapic szkoda ze nie moglem pomoc bilans napewno bylby duzo lepszy ale sam fakt utarcia nosa jest zadowalajacy graty Panowie czas dorobic recy i za jakis czas dobic to co zostalo zebrane
-
Nie ogarniam typie co sie tak do mnie przyczepiles sfarmilem Ci planetki na ktorych lezalo po 8kk z kazdej a bylo ich kilka i wielkie mi halo nauczylem Cie ogarniac planetki na fajrant pomijam juz fakt ze z mojej reki mogles pasc juz ze 2 razy jak zostawiales flotke na 2 godz bez akt niestety za mala flotke mialem a TRom niechcialem dawac zarobic, jak widac sami sobie wzieli giker wyjatkowo skladam Ci gratulacje za wlot, % i zysk miodzio a obroncy szybkiej odbudowy zeby znowu latal w reckach
-
Wreszcie cos na miare flotki co mozna spokojnie wstawic chyba Top2 solo ale specjalnie nie sprawdzalem historia starcia dosc prosta nowy uklad, nowe cele i tak wyszlo ze dzisiaj padlo na kernela jak juz pisalem obroncy troche liczylem ze zobacze flotke kilka us ode mnie ale z drugiej strony kto zostawi flotke obok ula 5:51 na skanach pusto kolo 6:40 sprawdzam a tam 42 minutki, skan, panika i po 10 minutach lot byl problem bo mialem czesc flotki w locie powrotnym i troche recy braklo ale druga ta…
-
[ciach] jeszcze raz graty, do tej pory jestem roztrzesiony po tej kontrze Moderator Miikuu:offtop
-
wiedzialem ze tak sie skonczy moj wlot ale odrobina ryzyka byla wliczona w akcje calkiem niezle przeprowadzona kontra ale cos udalo sie skubnac wiecej okazji nie bedzie
-
nooo jeszcze z raz no gora 2 i bedzie Was pushowal jak kiedys Osama czy jak on tam mial graty wlotu sa osoby ktore po prostu nie potrafia uczyc sie na bledach. Skoro nie bylo motywacji do gry to trzeba bylo wrzucic urlop a nie dalej prowadzic sponsoring no nic owiecki niestety wykorzystuje takie sytuacje ja Was nigdy w te rece nie pomieszcze haha
-
hoho a ja glupi obstawialem ze te gesi wytrzymaja przynajmniej 2 tyg chyba nie minelo tyle czasu czy kupione czy nie i tak nikt tego nie udowodni wiec zostaje pogratulowac ilosc gesi jaka obronca dysponowal badz przejal kosmiczna moja flotka sie od nich odbijala bez straty zadnego gsa haha a myslalem ze jest niezla