Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Normalnie bym pewnie nie wstawial bo raport nie przekroczyl 5k% ale ze Zbawca podjelismy prywatna walke ze zwyklych zlosliwosci moglismy zawsze przejsc do kulturalnych wypowiedzi wiec taka rywalizacja mi pasuje od momentu gdy Vela ostatni raz na niego wylecial w nocy to nawet dobrze obronca sie pilnowal a dzisiaj? hmm moze sam sie wypowie bo ja nie do konca bylem w stanie to zrozumiec, napisze krotko: nie kazdy moon byl pusty najpierw sfarmilem paliwo na 5 gali, potem lecialem przez 115 us na 3 …
-
Graty sam sobie zrobiles prezent na dzien dziecka nawet niezle wyszlo widze ze masz troche tych zabawek wiec czekam na cos grubszego spawaj flotke i cisnij dalej poki checi sa cieplo sie robi
-
Jeszcze jeden maluszek ktory stal mi na drodze w sumie lekko ponad 1 godz nieobecnosc troche odrobilem z poprzedniego steka wiec dzisiaj juz chyba mozna odpuscic, wystarczy Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy, znajomkow i wszystkich moich cichych wielbicieli KUPIE DUUUZO DEU !!! zawsze zapominam o ogloszeniach youtu.be/mNNfZuIA1GQ Dnia 03-06-2019 14:26:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 19.530 Panc…
-
nowa okolica i wpadlo tak jak chcialem lecz efekt koncowy nie powala, Thrawn dobrze napisal " zalosnie to wyszlo" pierwsza zbiorka doleciala ale koncowka recy miala 30 minutowy poslizg bo byla na innym moonie wiec obronca wyzbieral mial byc dofarm na 500kk surki ale w trakcie dolecialy jakies smieci i niestety gsy juz sie ostaly mtki zawrocone no nic obronca pogratulowal wiec zycze Szooo ale jeszcze wroce po reszte na waciki bede mial Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow youtu.be/…
-
hehe smieszny wlocik pierwsze co zrobilem po odbiorze flotki to sprawdzilem aktywnosci Janka i brakowalo mi kulki juz mialem psuc plany potencjalnych agresorow ale niestety znajome flotki zlomowaly wiec odpuscilem sobie 1.2kkk zysku hahaha a tak powaznie troche sprawy sie w pewnym momencie skomplikowaly ale jak widac wyzej wszystko udalo sie naprostowac bunny po raz kolejny bije rekordy w spalonym paliwie ale mimo wszystko podziwiam za aktywnosc dzieki za zaproszenie Panowie, nawet zacnie wyszlo…
-
puchniecia ciag dalszy Nie takie zacne jak naszego kroliczka ale zyskownie tez niczego sobie po poludniu juz mogl byc ten raport bo obronca zostawil flotke prawie na 1.5 godz a mi zabraklo z 15 min troche obserwacji i zlapalem pzta na 30% powrot trwal 30 min a moj lot 37 ale mimo wszystko weszlo obronca zalogowal 15 min po wlocie, z tego co pisal nie mial zasiegu dlatego wyszlo jak wyszlo zycze Szoo albo poteznych kopalni Pozdrowienia dla Sojuszu SUICIDE, Buddy i Znajomkow youtu.be/NYpHAb3GieA D…
-
przypominam Ci ze wypowiedziales nam wojne wiec jak je zostawisz to nawet przez gale polece, dalej modne sa takie loty jak widze top na te recki bo nie moge sie doczekac pobicia tego Top graty po raz kolejny niech Ciebie w koncu Morfeusz pochlonie
-
Bunny kazal mi puchnąc to puchne, jak bede juz pękal w szwach to ma byc nowe Top1 ze mnie a Huntera obczajalem dluzszy czas, dzisiaj na fali pokazala mi sie cala flotka ze stacja z moona na planetke odebralem stacje dopiero 20 min po fakcie ale mimo wszystko weszlo, niestety rece wyslalem dopiero po rw delikatny stresik byl bo Panow z TR bylo tam az 2 ale na szczescie nie zauwazyli zlomu obronca zalogowal na 30 min do zbiorki i udalo mu sie sciagnac 2 fale po 600 recy bo pozniej juz nie mial czy…
-
zdanie mam dobre nawet bardzo dobre ale gdybys mial minimum wiedzy to zrozumialbys o co mi chodzi
-
haha to sobie wybraliscie wojne na poziomie oczywiscie zgadzamy sie na Wasze lamerskie wyzwanie