Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pora sie przywitac sam raport mial byc zupelnie z kims innym i ta stacja miala byc odebrana i zawrocona, tak sie jednak nie stalo. Odebralismy stacje za obronce 3 dni temu juz mialem chcice jak wyskanowalem flotke bez moona ktora sobie od tak lezala na planecie ekspy napieraly jedna za druga i przy 20k w zniszczonych we flocie nie przeszkadzalo to osiagnac top50 niestety bylem za krotki na ta flotke, jedna osoba wylamala sie wiec jak w tym przyslowiu " tonacy brzytwy sie chwyta" i polecialem z S…
-
Jak zostawialiscie produkcje lub paliwko to jasne ze korzystalem ale bylo minelo, teraz inni widze probuja z roznym skutkiem na szczescie mozna to nazwac farmingiem i glowa dalej ma czym latac a na swojego pecha pracowalem dlugie miesiace nic nie spada z nieba graty jednemu i drugiemu orajcie sie dalej Miski
-
Zapalsky zastanow sie co Ty w ogole piszesz, kim Ty jestes ze niegodne jest odpisanie innym nawet z osobna ? za kogo Ty sie uwazasz? ja gralem dla przyjemnosci i nie krecilem % za wszelka cene no moze raz na barnabie jak przekroczylem 6 atakow z mysla ze jednak tam bedzie flotka przez 6 lat mojej gry nigdy nie zrobilem podobnej akcji i jesli ktos ode mnie z soja by zrobil podobna niestety czy to bylby np lop czy vrx odrazu by wylecial, mimo wszystko nie bylo takich pomyslow tym sie roznimy i sko…
-
Skoro to bylo czyste starcie to czekam na szczere gratulacje od strony wszystkich Bsow glownie od Gladiatora bo jesli on takie chwyty pochwala to naprawde strace wiare w ludzi powiem ze nawet Zly Sen mimo ze wylecial to mial cos z sumieniem podobno juz nic nie pisze, Gratuluje wystawki
-
Ty zapalsky jestes naprawde [ciach] jesli nie widzisz ze cos tu jest nie tak, jak Boga kocham nie ogarniam czemu Ty jestes dumny z tego starcia. To bylo zalosne co zrobiliscie. Nie widze z mojej strony zadnej wystawki po prostu probowalem skleic na Ciebie akcje. Afusdomowi ktos rozbil po jednej sondzie czyli ktos chcial go liczyc tak mi sie wydawalo napisalem do afusdoma kto to moze byc i tu juz byla podpucha bo odp ze zapalsky, zaproponowalem akcje a on sie zgodzil mimo ze jak sie okazalo zapal…
-
Wiem pamietam, Rolnik mnie na to uczulil ale tutaj duza role odegral stres czasowy pojawilem sie na 35 min do powrotu, musialem latac sondami przez gale zeby przeslac surke na telepa, kliknac fabryke potem stocznie na 7 lm, wbic wr do zbicia sond, mialem jeden skracacz na 6 godz reszta po 30 min w miedzy czasie wiec troche klikania, potem telep przesylanie z planetki na moona deu, w miedzy czasie sprawdzalem jak sie trzymaja minutki u Gladiatora i innych bo faktycznie troche mialem metlik przez …
-
Bsiaki pewnie juz nie pamietaja jak to jest zawitac po tej zlej stronie takze w ramach odswiezenia pstryczek w nos dla Anielicy w tym poscie rowniez moge sie z wszystkimi przywitac po dluuugiej przerwie, juz wrocilem na stale Anielice obserwowalem od wczoraj i w sumie rano moglo byc to Rw ale juz chyba wyszedlem z wprawy bo popelnilem blad wszystko nadrobilem rano moglo pasc 2379 gesi, pod wieczor juz byly podzielone na szczescie Anielicy straty duze i w stresie lm poslalem z przodu ale sim i ta…
-
Nie spodziewalem sie ze wracajac z deszczowych mazur dojdzie do takiego starcia ale jak widac bylo to wypisane na kartach tego Uni gre zakonczylismy na naszych zasadach i kazdy byl tego swiadom ze taki bedzie efekt koncowy moglo byc ciut lepiej ale po co? staralem sie jak moglem przeszkadzac TR ale koniec koncow taki koniec bardzo mi sie podoba wstydu nie czuje Strona dominujaca poswiecila ogrom czasu zeby zdobyc to Uni ale jak widac wysilek sie oplacil dziekuje za zaproszenie do wspolnego kamik…
-
nie ma problemu ale ja i tak wroce dopiero 9 bo mam wypad na mazury
-
bylem mily i staram sie wypowiadac kulturalnie ale mnie draznisz pierwszy raz o tym slyszysz ze taki zdziwony jestes? juz Wam napisalem jaka bedzie odp GO, ze recki uciekly a Wy trafiliscie w moona z surka, taki bedzie koniec ja oprocz 3 klikniec nic nie zrobilem
-
Graty za wlot, sciagniecie odpowiedniej kulki i samo zlomowanie pierwsza klasa ale jak to zwykle ja znalazlem 1 blad nieumiejetnosc w zbiorkach nie byloby krzyku gdyby moja flotka wrocila 30 min wczesniej rece by poszly przez gale i nie byloby afery jednak ilusion nic sie nie pucowal ze taka akcja bedzie i flotka wrocila dopiero po 7 ja niestety nie mialem mozliwosci na roszady w zbiorce wiec na tacy mieliscie czas powrotu, jednak polecialem do konca liczac na Wasz blad tutaj gratulacje bo zosta…
-
hahahaha ubawiony jestem po pachy tylko mi szkoda surki Ilusiona nie ma co mnie kontrowac bo podrywanie flotki mam w jednym palcu ale w 2 sek to juz moj rekord niestety tutaj tez bylo sporo surki i tego sie jeszcze nie nauczylem ratowac zglaszajcie, koniec koncow bedzie taki ze surke z pzta wspolnie oddamy bo recy nie dograliscie jak trzeba i tyle w temacie
-
przeszkadza mi Twoj ton noobku a teraz piszesz jakies brednie od poczatku Yildun ekipe mialem stala ale ok byliscie slabi i tyle jakby nie wygladalo wiemy jak sie skonczylo i jak skonczyc moglo gdybysmy zrobili to samo co Wy i nie wiem skad wziales sobie te info ze ja przetopilem stare konto lopa bo ja nie mialem z tym nic wspolnego nie masz argumentow wiec wymyslasz jakies tanie teksty zal mi Cie jak sie stoczyles
-
hehe zapalsky widze w piorka obrosles jak tag soja zmieniles troche flotki naklepales i widze urek sie zrobiles haha przypominam Ci ze kiedys inaczej cwierkales, zwlaszcza jak kiedys z lopem liczylismy Ci zawrotke powiedzmy ze udalo Ci sie uciec ale jak sam wiesz duzo nie brakowalo wiec troche szacunku smiesznie sorro ale ja wrocilem troche popykam, moze wreszcie zakonczymy moj los a poki co lagujcie sobie skoro tak latwiej graty