Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• powoli zaczynasz tempo podkrecac jeszcze troche i bedzie strach latac kolo Ciebie czekam na zaproszenie do jakiegos ACSa chetnie sie z Toba gdzies przelece

• Zmiana zużycia paliwa ?

..Raven.. - - DiD Leda

od samego poczatku bylem zdziwiony dlaczego majac wybor nie przeszlo spalanie 0.5 a to dlatego ze gornicy maja wiekszosc i nie pozwola Ci latac o polowe taniej, zakladam ze jesli dojdzie do ankiety to ekowcy liczba glosow przeglosuja nas flociarzy i zapewne wyjdzie z tego jeden wielki niewypal ale probuj. Pomysl popieram

• ladnie mi sie odwdzieczyles za wczorajszy wlot specjalnie wstalem w nocy z mysla ze bede mial co orac a ten zasypal mnie raportami eh z bolem serca pogratuluje ale zeby mi to bylo ostatni raz a Ty webberek nie prowokuj, widze do Bsow pasujesz idealnie, brak wyczucia, wieczne prowokacje czekaj na swoja kolej cierpliwie, do Ciebie tez dojdziemy

• Chlopaki z soja udostepnili 2 pacjentow ktorzy wygladaja jak Boty faktycznie non stop akty i expy na jednego wczoraj sie nie udalo, nawet napisal wiadomosc. Dzisiaj proba w takim razie na tego drugiego wylot, 10 min przed wlotem flotka poleciala na planetke wyzej na 10%, poslalem atak i klikalem zawrotke az do godziny 0 jakims cudem weszlo Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow Specjal dedy dla lodzika, wyczulem delikatna zlosc dzisiaj Tobie tez sie kiedys uda hahahaha youtu.be/23e3DJW…

• ladnie Edol jestes moja motywacja sojuszowa tylko cos dogonic Cie nie moge oraj dalej

• ladnie Prosiaczku flotka przewietrzona, zysk tez calkiem niezly, brawa dla Ciebie i kolegi szkoda tylko ze narobili Ci syfu pod ST, zamiast latac wola narzekac eh ale nutka niezla wpada w ucho, czekam na kolejna

• graty Edol mam wrazenie ze ciagle powtarza sie ten sam schemat jeszcze troche i zniechecisz obronce do kolejnej odbudowy top na latajki bo za kims musze gonic obroncy oczywiscie SZO

• Kolejne malenstwo, obronca zadbal zeby mu akty nie ginely slac jakies stacje po powrocie flotki ale skoro wylecialem to odebralem jakies 98% co dolecialo na moona zlomik caly u mnie, obroncy Szoo jesli bedzie po zalogowaniu wrzucil u jeszcze kilka takich i sam ciezki to moze byc malo... Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow youtu.be/sg8tTT2CaUQ Dnia 26-01-2020 08:04:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Okręt w…

• Normalnie bym tego nie wstawial ale nasz Mistrz nie przyjal mojej argumentacji ze % za slaby obronca szturmanowi ostatnio zlom zakosil a dzisiaj przegral konkurs wioslarski obudzil sie jak juz bylo pusto, 1 dzien turbo i nawet checi wrocily do latania dzisiaj zauwazylem ze przez moj slaby top inni patrza na mnie jak na przyszla ofiare czas chyba ostudzic towarzystwo bo troche dziwnie sie poczulem czas pokaze poki co takie malenstwo Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy, Znajomkow i wiernych fanow…

• Nie nastawialem sie na wieksze zlomowanie biorac pod uwage checi ale jak widac moc jest ze mna pierwszy skan od dluzszego czasu, wyskanowany na 16 min, telep, lot i buum myslalem ze koledzy z soja podkradna zlomik i bedzie niezly minus ale tylko obronca cos podebral po wlocie zostal juz bez soja, zmienil nick i gra chyba dalej Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow youtu.be/LfPyZ8J2iZw Dnia 19-01-2020 09:29:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] _______________…

• zysk juz konkret jak patrze na rozmowe to dobrze sie stalo ze go przeorales graty wlotu szukaj dalej bo na mnie to raczej poczekasz

• Graty Edol zapal widze jest do odbudowy, w takim tempie to zaraz bedzie 100% cisnij dalej Obroncy Szoo

• Noo lodzik zaprawa juz czeka, teraz tylko cegly brak wez no sie popraw a tak to graty, nawet ladnie to wyszlo jak na moonowke

• haha nie dla mnie taka zabawa ja nie bede znowu po nocy siedzial zeby cos strzelic po prostu za szybko reagujesz teraz mozesz juz odpoczac graty wlotu, zysk przyjemny przelej mi to na lede to sobie turbo postawie hehe

• Cos wreszcie weszlo ale nic szczegolnego do pozna siedzialem, poslalem 5 skanow i trafil sie slocik ktos zaraz po starcie zapalil mi matke i inne planetki, lekka nerwowka byla ale weszlo obronca po ponad godz pogratulowal zycze Szooo Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy, Znajomkow i Neferet z lekkim opoznieniem ale jest Szymek pileczka miedzy Uniami odbita youtu.be/thGP300Vvt4 Dnia 15-01-2020 01:06:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] __________________________________…

• Graty Szymek ladna egzekucja, ilosc pc robi wrazenie chyba latwiej mi bedzie rzucic szlugi niz ogame hehe moze kiedys jeszcze razem polatamy takze dzieki za pozdro i oraj dalej

• No i ladnie Panowie wreszcie jakis fajny locik sie trafil szkoda tego zlomu ale bez turbo ciezko bedzie trzeba zainwestowac w napedy i odebrac strate czego zycze orajcie dalej z bogatszym bilansem

• Nie mialem z nim zadnych spiec jak to zwykle miewalem w przeszlosci z Top1, okazal sie w porzadku i jesli bedzie okazja to poprosze o pomoc raz jeszcze, on zarobi, ja zarobie i sie rozejdziemy. a teraz w sumie to mam gdzies co o mnie myslisz, skonczylem temat Ps. ten co od nas odszedl...

• Nie placz taaam, wyraziles swoja opinie mimo ze mogles ja zostawic dla siebie, nie boj sie nie tylko Ty jestes taki blyskotliwy i napewno ktos jeszcze zauwazyl ze nie do konca wszystko tu pasuje. Jednak gdyby Twoj nowy kolega na 50 min przed wlotem nagle nie zrezygnowal byloby wszystko jak trzeba. Dla mnie to tylko lot i troche zabawy, z Shimano w buddy sie nie mamy i dalej jak trzeba jeden drugiego przeora takze pilnuj swoich lotow

• Graty Szturmi na mojej warcie zawsze sie palil a pare godz pozniej dostawal zlomy juz kazdy oprocz mnie chyba zarobil na tym koncie troche obserwacji i sa efekty, zycze wiekszych