Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
mareczek wyjales mi to ust zapomniales wspomniec tylko ze wczesniej w sumie dosc tanio kupil konto top1 i w miedzy czasie co niestety jest "legalne" swoje byle konto przelal na konto aktualne ale to tylko 62kk punktow ale to inne Uni na kim Wy sie wzorujecie, finezyjny zlomiarz? haha porazka. Zycze szybkich banow chociaz nie wiem czy gore stac na taki prezent dla uczciwych graczy Chociaz jeden madry Tereth przejrzal na oczy
-
sobota byla owocna kilku trafionych kilku ucieklo, w sumie git powinienem wstawiac osobno ale za duzo tego, niechce zasmiecac dzialu same wloty nic specjalnego, loty na aktach, przy odrobinie obserwacji no i jeden lot przez gale Pozdrowienia dla sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow youtu.be/AWFeSlzm014 Dnia 20-02-2020 20:02:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.141 Pancernik 8.922 ______________________________…
-
Mozna napisac ze trafiles flotke z exp graty wyczucia umknelo nam ze dafi zapomnial o fsie ale mimo braku aktywnosci w soju spokojnie pamietamy na odzew musisz jeszcze troche poczekac chyba ze sam wymusisz jakas akcje w ulu na co czekam/czekamy wtedy wyjdzie kto ile potrafi przy swoim potencjale gra byla prosta na poczatku, teraz przetrwaja tylko lepsi
-
Zaczelo sie od sciagniecia flotki z exp 4 dni temu, raz na glowna zabraklo mi 5 min tym razem jakos udalo sie trafic Obronca napisal ze mial spore opoznienie w powrocie do domu zdarza sie kazdemu, ladnie pogratulowal po starciu. Zycze Szoo bo pisal ze bedzie sojusz dzisiaj ladnie latal wiec nie moglem byc gorszy Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow youtu.be/JbT-ooSDqKA Dnia 10-02-2020 19:54:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ______________________________…
-
jak zwykle jak takie kaski stoja to albo jestem w pracy albo spie no nic moze innym razem czas bedzie sprzyjal wystarczylo raz poprosic o cos wiekszego i nawet nie musialem dlugo czekac gratulacje Pro dla Ciebie i sojusznikow, macie ladnego acsa
-
To gramy chyba w inna gre bo ja myslalem ze tutaj chodzi o farmienie i zlomowanie a teraz jest wysylanie exp 7/24 ale widze mamy zupelnie inne poglady i zamysl na gre ja grajac sobie po pracy traktowalem to jako odskocznie od wszystkiego, czysta rywalizacja zamienila sie w gonitwe kto wiecej wysle exp i wykorzysta wiecej bledow poki one sa nie wiem jaki produkt bedzie na etapie koncowym ale jak dla mnie nie powinien zostac wprowadzony. Stworzyli Uni testowe i w sumie nie wiem po co po aktualizac…
-
a ja nie rozumiem czemu tego nie rozumiesz? serio? gdyby nie expy nie byloby takiego nadmiaru mety. Zabrali handlarza i wprowadzili jakis chory rynek gdzie mozna krecic takie wałki ze to sie w glowie nie miesci. Przeliczniki? haha za taki handel byly kiedys bany teraz na legalu byle noob co podszedl do ogame po raz 1 jest wyzej ode mnie w statach nagradzane jest bezmyslne wysylanie exp a nie Twoje umiejetnosci. , dyrastycznie wzrosla ilosc botow, masa bledow ktore predko nie zostana naprawione. …