Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 755.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Moze nie tak okazale jak dzisiejszych lotnikow ale tez niczego sobie zerkalem jakis czas na obronce, nie bardzo wiedzialem jak go podejsc dzisiaj trafila sie okazja jak na moonie pojawily sie minutki i byla cisza na koncie traf chcial ze pzt sie rozbil i pzt zniknal obronca bardzo w porzadku gosc, pogratulowal i docenil trud wlozony w ta akcje podejscie do gry pierwsza klasa, szanuje Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/NWbwt4Q9ZiI Dnia 02-04-2020 20:55:42 następujące floty …
-
Graty Panowie piekna, zgrana akcja chyba to co najlepsze mozna tutaj znalezc a nie ciagle piraci i piraci SD jednak motywuje do latania, widac ze Leda ladnie sie prezentuje a dopiero kilka dni za nami kombinujcie dalej bo konkurencja mimo wszystko duza
-
Lameriady ciag dalszy tu bedzie instruktaz jak mozna zepsuc teoretycznie latwy wlot 80 us wyskanowalem flotke na akcie, na innych planetkach byla cisza i co zrobilem? poszedlem sie wykapac haha wracam a tam 33 min wiec raz sie zyje lece poslalem flotke za 13kk deu i dofarm na 400kk surki, w tym 345kk krys 5 min po wylocie akt na matce ale lece dalej, recy nie sle bo pewnie podniesie chwile przed wlotem, taaa 3 min przed wlotem na matce minutki, na moonie dalej cisza no to lece do konca, wszystko…
-
01-04-2020 19:50:31 - Raven [Cintra] - 3154.37% Dnia 01-04-2020 19:50:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 17.845 _________________________________________ Obrońca Redbull3030 [ZRE] ________________________________________________ Mały transporter 27.206 Duży transporter 5.464 Lekki myśliwiec 5.384 Ciężki myśliwiec 2.580 Krążownik 1.541 Okręt wojenny 272 Recykler 137 Sonda szpiegowska 3.599 …
-
Sroda z weekendem mi sie pomylila ale milo ze cos wpadlo w tyg w godzinach szczytu obronca zagadal sie z coreczka na skypie wiec tym razem udalo sie doleciec do konca obroncy zycze Szoo Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/uSSQ2iCUhcc Dnia 01-04-2020 19:50:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 17.845 _________________________________________ Obrońca Redbull3030 [ZRE] ____…
-
30-03-2020 19:04:20 - Raven [Cintra] - 206.36% Dnia 30-03-2020 19:04:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Okręt wojenny 100 Mały transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca Venom95 [P-S] ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 146 Lekki myśliwiec 347 Ciężki myśliwiec 311 Krążownik 60 Okręt wojenny 7 Recykler 30 Sonda szpiegowska…
-
chyba mam delikatne deja vu wiec po raz drugi w pelni popieram propozycje tym bardziej ze aktualnie nawet na rynku kupienie deu graniczy z cudem albo mam pecha i zawsze jestem spozniony, nie wiem. Zaraz beda oczywiscie komenty ze przeciez znalismy parametry Uni, oczywiscie ale czy o to chodzi w tym temacie? problem jest spory i mozna go polubownie rozwiazac.
-
Sojusznik udostepnil i kilkanascie godzin pozniej odebralem fsa za obronce ladnie pogratulowal, Szoo zyczylem ale stwierdzil ze statki same przyleca Pozdrowienia dla Sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow youtu.be/zBkDABpSQ8s Dnia 21-03-2020 08:16:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 16.136 _________________________________________ Obrońca wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Duży transporter…
-
Kazdy cos trafia tylko ja biedny mis latam po ochlapach ale jest wreszcie trafienie z ktorego jestem w pelni zadowolony przygoda z obronca zaczela sie wczoraj jak to caly dzien namietnie obserwowalem jego akty i bezdechy czailem sie dzisiaj do tej akcji jak szpak na ... az w koncu zostaly podjete pewne kroki poleciala lotka w us liczac ze flotka zostanie podniesiona mniej wiecej na 90% na kolonizuj, pzt i nie zostanie odebrana, przynajmniej tak to wychodzilo minutki sie pojawily i czekalem az wy…
-
Wreszcie sie ujawnilas, czy aby teraz nie jest lzej? no i taki nokaut z kobiecej reki a mowia ze to faceci bija dobrze ze mnie troche lubisz bo pewnie juz dawno bym conajmniej liscia dostal gratulacje dla Ciebie i kolegi za ubicie bota, jeszcze jest ich sporo na Uni wiec macie co robic