Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 21-04-2020 09:56:30 - Raven [Cintra] - 9072.14% Dnia 21-04-2020 09:56:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor maxim43gOddam ________________________________________________ Krążownik 13.947 Okręt wojenny 5.859 Pancernik 4.649 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca Raven [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Krążownik 40.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor maxim4…

• Troche nie zaszkodzi zeby doczytac to do konca ale bedzie wiadomo co i jak sie zaczelo To jest wlasnie jedna z tych akcji typu szklana gdzie finalu nie do konca rozumiem ale na szczescie wyszlo na moje zaczynajac od poczatku maxim na tym moonie nie mial telepa natomiast mial malo cargo na poderwanie surki a bylo 500kk a ze jestem pazerny na paliwo to wie kazdy, majac jeden slot poslalem atak myslac ze trafie w okno i sie nie zaswieci niestety na 8 min do wlotu akta i zwozka surki na planetke, sl…

• Ostatnio mu sluzy? dobreee pol roku go gonie a jak wyprzedzilem to dzien pozniej spaliny wachalem przejde chyba do jakiegos sojuszu Ekowcow, tam bede Bogiem i bede mial najlepsze raporty Lodzik lep te mandaty za lamanie kwarantanny jak na szefa przystalo masz zero posluchu w soju hehe

• Uszatek napisze szczerze, zazdro tankowania chyba bedziesz musial mi oddac te 12kk deu z handlu idźta Wy wszyscy juz na urlopy bo nie moge na to wszystko patrzec

• eh biedna panda czyzby kara za podkradanie bambusow ? niech to SD juz sie konczy bo cos tak zdziebelko wymarlo chyba w duzej mierze za Twoja sprawka GRaty

• ahaa czyli lot pelen emocji no ale skoro stalo to kto jak nie Wy? zycze kolejnych lotow na krawedzi hehe

• 19-04-2020 08:44:38 - Raven [Cintra] - 197.78% Dnia 19-04-2020 08:44:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Mały transporter 3.000 _________________________________________ Obrońca Campish [ORLEN] ________________________________________________ Duży transporter 1.520 Recykler 734 Wyrzutnia rakiet 1.101 Lekkie działo laserowe 1.021 Ciężkie działo laserowe 242 Działo Gaussa 171 Mała powłoka ochronna 1 Duża …

• 18-04-2020 09:45:47 - Raven [Cintra] - 1453.8% Dnia 18-04-2020 09:45:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 28.261 _________________________________________ Obrońca kampor [Weeb_UwU] ________________________________________________ Mały transporter 2.589 Duży transporter 1.577 Lekki myśliwiec 2.426 Ciężki myśliwiec 2.415 Krążownik 809 Okręt wojenny 815 Recykler 132 Sonda szpiegowska 16.733 Bombowiec 129 Satelita …

• noo ladnie niby checi nie ma a jednak dalej sa zlote strzaly bierz sie do roboty bo byles motywacja poki Cie gonilem edola to jeszcze przez miesiac nie dogonie wiec nie psuj mi zabawy i rosnij graty, oby wiecej

• troche sie spoznilem bo sprawdzilem Senatora jak juz zlom lezal a mialem przeczucie ze to jest ten moment w kazdym razie dzieki za info bo tez niezle zarobilem, samego deu 70kk co bardzo mnie cieszy graty wyczucia

• jestem w szoku ze bez mojego udzialu cos Wam sie udalo hehe konterka dosc przyjemna no i cos wiecej niz bfsa a to cieszy obronca w porzadku gosc, tak jak napisal kazda wtopa czegos uczy moze przyjdzie w koncu czas ze nas pozamiata Szoo zycze a Wam lamusy graty

• 16-04-2020 15:44:28 - Raven [Cintra] - 1031.26% Dnia 16-04-2020 15:44:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Urrurek [N_B] ________________________________________________ Mały transporter 5.582 Duży transporter 5.136 Lekki myśliwiec 2.019 Ciężki myśliwiec 1.902 Krążownik 924 Okręt wojenny 259 Recykler 67 Sonda szpiegowska 4.834 Bombowiec 5 Satelita słonecz…

• Do Edola wyczynow ten wlot w ogole sie nie umywa ale zysk juz calkiem przyzwoity 2 albo 3 lot na obronce, zawsze uciekal a dzisiaj mimo ze na matce byly aktywki, potem minutki, potem aktywki no to wlocik i tak sie udal, zalogowal 4 min po i udaremnil ostatnie 2 dofarmy wrzucajac surke w stocznie recki poslalem dopiero po trafieniu ale obronca ladnie sie zachowal i obiecal ze zlomu nie ruszy bo w pelni zasluzylem szanuje i dziekuje za godna postawe Pozdrowienia dla sojuszu SITH, Buddy i Znajomkow…

• Skitrany w kopalni wreszcie wyskoczyl, zatankowal kilka pc i z pelnym sukcesem ubil intruza Graty lodzik, teraz mamy dowod ze jeszcze zyjesz

• Graty Edol nie do konca pochwalam udzial Top1 w tej akcji ale byc moze to bylo najlepsze i najszybsze rozwiazanie na ten wlot przy okazji wpadl konkretny % dla druzyny kolejny plus jest taki ze nabrales doswiadczenia w klikaniu telepa haha niby proste ale jeden blad i moze byc roznie przy 1 skanie na Black Jacka sam mialem zamiar wykonac taka akcje ale z rozmowy wyniklo ze kiedys gralismy razem na quantum i mam pewien sentyment do tamtych czasow tam uczylem sie latac i dostalem przez pol roku 3x…

• 14-04-2020 05:22:06 - Raven [Cintra] - 30371% Dnia 14-04-2020 05:22:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Niszczyciel 1.146 Okręt wojenny 30.022 Pancernik 27.498 Krążownik 98.800 Bombowiec 1.338 Lekki myśliwiec 1.253.956 Ciężki myśliwiec 10.606 Mały transporter 141.192 _________________________________________ Obrońca Labedzi spiew [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 38.848 Duży tra…

• Pana Labedzia obserwowalem sobie juz dluzszy czas, raz nawet kulke sciagalem ale na spontanie z ciekawosci, niestety pusto od czwartku mam wolne i zaczela sie obserwacja na wieksza skale, obronca nie ulatwial zadania fsami bo zawsze latal z innego moona i zapalal cala reszte. Sprawdzalem po cichu aktywki, rano wyskanowalem flotke na poczatku 1 gali i czekalem na wieczornego fsa tym razem zapalil sie tam gdzie widzialem rano flotke, zapalil sie na dalszej 1 gali i na 9, czas transportu surki zgad…

• 13-04-2020 11:05:53 - Raven [Cintra] - 7031.72% Dnia 13-04-2020 11:05:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 28.073 Mały transporter 97.355 Okręt wojenny 11.979 _________________________________________ Obrońca WOT [CHO] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 2.500 Ciężki myśliwiec 250 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 2.500 Statek kolonizacyjny …

• Jedyny w sojuszu piekny i mlody, z manierami, niepijacy ktory ma aktualne papiery na latanie po galaktyce reszta cisnie na mandatach, serce krwawi jak sie z boku na to patrzy haha a juz tak powaznie nie wiem co sie u obroncy wydarzylo ale rzadko mial az tak dlugie luki sciagalismy moony ale zawsze bylo pusto, dzisiaj odswiezyl minutke gora dwie po ataku Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/wKkj8AeRPus Dnia 13-04-2020 11:05:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor R…

• hahaha nastepny godny podziwu po tej nocy rozbawiliscie mnie dzisiaj do lez ja wiem ze teraz nie moga sprawdzac alkomatem ale jak Cie wezma na krew to naprawde stracisz lejce bedziecie mi wysylac sms co godz o tresci " jestem trzezwy " wtedy bede spokojniejszy jak sms przestana dochodzic, lampeczka i bede chociaz wiedzial ze cos jest nie tak graty pijany Mistrzu