Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przepraszam Was
The Witcher - - DiD Indus
Postfarcik - od ubliżania innym to Ty FARTEM nie zostaniesz. Ponieważ pojawiają się komentarze o płakaniu itd. to wyjaśnię: 1. podczas lotu gratulowałem Kamiemu wlotu i pewnego przebicia a w szczególności ilości pancków 2. nie śledzę przyrostu punktów innych graczy - stąd nie wiedziałem o lukach w grze 3. koszt lotu 90kk deuteru + strata floty 600kk 4. po mojej stronie straty we flocie to 1 (jeden) recykler 5. zebrałem złomu Kamiego 85kk 6. oczywiście mogłem zezłomować również całą obronę ale straci…
-
Przepraszam Was
PostCytat od [88]: „Cytat od Gruntownik: „Cytat od [88]: „dobrze ze juz nie gram w to gowno widze co chwile jakies walki bugi itp i pipki nie placzcie bo was ktosnpojechal to tylko glupia gra i glupie cyferki ” 88 ty raczej jesteś 69 lub 96 jak wolisz. Nikt nie płacze a ty gówno masz tam gdzie chcesz ” jak to sie mowi poor kid ” Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich. Sapkowski - Krew Elfów
-
Przepraszam Was
PostCytat od justvroum: „@Gruntownik @pavilus!!! sądząc po tym co GF robi z grą odnoszę nieodzowne wrażenie, że ogame staje się kolejną grą dla matołów, którzy nawet nie potrafią nic zrozumieć... smutne ” Vanitas vanitatum et omnia vanitas
-
Przepraszam Was
PostCytat od [88]: „dobrze ze juz nie gram w to gowno widze co chwile jakies walki bugi itp i pipki nie placzcie bo was ktosnpojechal to tylko glupia gra i glupie cyferki ” 88 ty raczej jesteś 69 lub 96 jak wolisz. Nikt nie płacze a ty gówno masz tam gdzie chcesz
-
Przepraszam Was
PostTrzeba umieć ze sceny zejść - kAMI jesteś jak wyjście UK z UE i zarazem jak yeti... Ja odbuduję sie w 2-3 dni ale śmieci się wrzuca do kosza...
-
Przepraszam Was
Postkamikze to ty dupek jesteś jeden - (pisze Piotruś Pan). I to dobrze wiesz dlaczego - spaliłeś 90kk dexu i wleciałeś 900k pancków dla zabawy - powtórzę - DUPEK. Dla pozostałych 0 było złomu (mojego). Ćwok jest ćwok a kAMI jest kAMI - ta sama rasa...
-
Rekordy uIndus
PostNo to też się wpiszę: Obrona Wyrzutnia Rakiet: 20.000 Lekkie Działo Laserowe: 1.000.000 Ciężkie Działo Laserowe: 5.000 Działo Gaussa: 50.000 Działo Jonowe: 500 Wyrzutnia Plazmy: 10.000 Pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze grają