Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• up, promocje regularnie wystawiam też met i kris na Rynku, polecam

• Rynek - dyskusje

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

ile czasu nieodebrana sura z rynku leży w nicości ?

• Ban jest ale testowałem ten rynek na wszystkie sposoby, nie ukrywałem tego. Tworze konto na Odkrywcy obecnie, zaraz Cie podgonie. edit: widze ze Ty tez od zera, czy non stop w poza top 1000 ?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „kryształu mam w pyte a brak metalu i dexu. Mam sporą flotę i badania. Eko sporo moge podciągnąć i metal i poszedł by na mld, mam ddeficyt metalu serio ” czyli źle inwestujesz surowce bo masz braki

• Witam, Gram Odkrywcą. Robie skan idlaka i widze że mam z niego zysk (oznaczony "loot" w antiogame) 7 500 000 sury. Jest to 75% tego co leży na tym idlaku bo gram Odkrywcą. Tak wiec cała sura u idlaka to 10 000 000 sury. Po moim jednym ataku z 10 000 000 zostaje 2 500 000 sury. Tak wiec drugi atak na tego idlaka da mi 70% z 2 500 000 czyli 1 875 000 sury. Czy mam racje czy gdzies robie błąd ?

• Wersja 7.x - dyskusja

a właśnie zapomniałem jeeszcze że na 1-3 wartosc dexu spadnie bo przeciez jest cieplej...

• Wersja 7.x - dyskusja

Juz na oko moim zdaniem bardziej opłaca sie 15stki. Zakładajac ze standardowa planeta to pozycja 8 to: - na poz 1 mamy +15% kris - na poz 15 mamy około +40% deu (który sprzedajemy po około 1,75 za kris lub 2,0 handlarz) Takze róznica ogromna na plus dla poz 15 Mówie o realiach starych uni z handlarzem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie jest powiedziane czy na wszystkich serwerach czy tylko tych bez handlarza. Do tego jak zawsze - czy to bedzie doliczanie tak jak przedmiot do podstawy czy też podstawa będzie podniesiona i od tej podstawy będą obliczane pozostałe dodatki. @Art ?

• Cytat od ciap: „@Muniek Handel to wymiana. Masz jeden surowiec zmieniony w dozwolonym przeliczniku na inny. Po oddaniu surowców masz wyjść na zero nie licząc czasu który się straciło. ” JAK ?! Nie rozumiesz - mam swoje 100 legalnego deuteru. Kupie za to 300 nielegalnego metalu. Dostaje info że mam oddac nielegalne 300 metalu. Finalnie nie mam ani 100 deuteru bo ma go juz inny gracz i 300 metalu bo jest odesłany.

• Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „@ciap bedziesz musiała oddac, nie dostaniesz rekompensaty mimo ze swoje surowce dostałas legalnie. Mało tego nikogo nie obchodzi ze moze wiązac sie to ze stratą anty. Jak nie bedzie Cie stac na oddanie to dostaniesz bana za posiadanie zbugowanych surowcow. Takie zasady. ” Jak pisałam:Jak nie będę mieć surowcow (astro sporo kosztuje) to mi odpiszą budynek albo obronę albo flotę i po sprawie. Surowce dostałam legalnie ale one nie są legalne bo powstały z błędu gry…

• @ciap bedziesz musiała oddac, nie dostaniesz rekompensaty mimo ze swoje surowce dostałas legalnie. Mało tego nikogo nie obchodzi ze moze wiązac sie to ze stratą anty. Jak nie bedzie Cie stac na oddanie to dostaniesz bana za posiadanie zbugowanych surowcow. Takie zasady.

• Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Dostaniesz bana ? ” "surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę". ” spoko jak kttos dostanie nakaz to sie szybko przehandluje jeszcze, problem spadnie na kolejnego ” Przehandlowanie surowców nie zmienia tego że Ty je nadal masz. Wymieniasz po prostu na inny surowiec - nie zwalnia Cie z obowiązku oddania. ” a co z moimi legalnymi surowcami za ktore kupilem nielegalne ? wroca do mnie ?

• Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Dostaniesz bana ? ” "surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę". ” spoko jak kttos dostanie nakaz to sie szybko przehandluje jeszcze, problem spadnie na kolejnego

• Cytat od ciap: „Cytat od Art: „Uzyskanie surowców od osoby, która pozyskała je z naruszeniem Zasad W momencie stwierdzenia przez Obsługę, że darowane surowce pochodzą z naruszenia Zasad (np. z pushu) otrzymane surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę, nawet gdy zostały one otrzymane zgodnie z Zasadami (tzw. paserstwo). ” ” @Apofis prosze - to post GO, taki przepis jrest. Dostaniesz bana ?

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „@ciap ci powie bo nie wiem ktory po punkt, wklejała chyba wczoraj na forum Szykuj surke albo banik. Sam pisałes ze surke namierzają. Płać ” Jeśli to jest nowy przepis to prawo nie działa wstecz ” Ten przepis był gdy zaczynałes gre. Przygotuj surowce, juz surke namierzają, ponoc bany juz idą

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „w regulaminie jest jasno napisane - jezeli zrabujesz od kogos zbugowane surowce masz nakaz je oddac na planete GO. Taki jest regulamin, potwierdził to GO. ” pokaż w którym pkt ? ” @ciap ci powie bo nie wiem ktory po punkt, wklejała chyba wczoraj na forum Szykuj surke albo banik. Sam pisałes ze surke namierzają. Płać

• w regulaminie jest jasno napisane - jezeli zrabujesz od kogos zbugowane surowce masz nakaz je oddac na planete GO. Taki jest regulamin, potwierdził to GO. i co teraz miszczu ? bedziesz surke oddawał

• Cytat od Das140: „@Apofis Chyba czegoś nie rozumiesz. Jeżeli ty kogoś np. jutro wyfarmisz, a GO za 2 tygodnie ogarnie, że to była surka z bug-u, to dostaniesz nakaz oddania tej surki na planetę GO. Tak samo ze złomem, tyle że nie wiem, czy straty poniesione będziesz mógł sobie odliczyć ze sklonowanej surki (na 90% deuteru za lot Ci nie oddadzą) Jak będziesz miał mniej szczęścia, to jeszcze dostaniesz bana na dzień dobry. ” jego to nie obchodzi, on pilnuje siebie i sobie gra

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „Zostawiam cie w dyskusji z samym soba bo widze ze nie ma to sensu. pozdrawiam ” mnie nie interesuje to że ktoś zkitrał ...... ” To by było na tyle rozmowy z tobą.

• Rynek - dyskusje

Cytat od cerm3r: „ Ja uwazam ze nie powinno byc backupa a poprostu cofniecie wszystkich transakcji jakie odbyly sie na rynku i takie cos definitywnie by rozwiazalo sprawe . ” ale to nie jest wykonalne bo surka jest juz dawno w obiegu i pociągneła za sobą konsekwencje