Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Elkanen: „Cytat od Muniek: „Dawaj na Q, zostawisz flote to zobaczysz tą małość ilosc skanów satelit spokojnie trzymac nie mozna ” Widzisz, jak ja pisalem, bys wbijal na Libre to nie bo masz Q zrozum wiec czlowieka/gracza przez pryzmat wlasnej osoby ” To dlaczego wklejasz mi jakies linki do zysków topki ? Hmm? Porozmawiajmy o wiekszosci graczach. Nie wklejaj topki

• Wersja 7.x - dyskusja

Dawaj na Q, zostawisz flote to zobaczysz tą małość ilosc skanów satelit spokojnie trzymac nie mozna Jak piszesz o top 1-5 z kazdego uni flot to tak....trudno sie nie zgodzic ze mają duze zyski, nalezy im sie, rozwineli konta wysiłkiem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nikt nie mówi o oszukiwaniu, ja pisze o czystej grze, o bugach mozesz popisac gdzie indziej....zaraz zaczniesz znowu pisać ze porownuje gre uczciwą do nieuczciwej bo z twoim rozumowaniem jest różnie... Nic do Was nie dociera, dalej myslicie ze expy z milionami LM wysyła sie od tak, bez wysiłku.....a LMy zostały wygrane z paczki cipsów.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od dexPL: „@Muniek "- wychodzi klasa, która pozwala bez wysiłku (tak, wysyłanie expów to żaden wysiłek) zyskać połowę wartości twojego konta (budowanego 10 lat) w 3-4 miesiące. Warunek - musisz mieć na wstępie flotę (część graczy to spełniało) albo wykorzystać kolejny błąd (generowanie floty w stoczni ... )" ” a skad ta flote wezmiesz ? zeby puszczac expy musisz zbudowac miliony statkow wiec najpierw musi cie na to stac, co ty myslisz ze nagle ci sie to samo za darmo pojawi ? To jest duzy …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Cytat od Elkanen: „Po prostu zanim wszedl odkrywca to i po idlakach bylo sens cisnac. Ale od kiedy jest odkrywca to farmienie idlakow nie ma najmniejszego sensu. ” ja farmie az miło na 75% zysku na odkrywvy, nawet 1 kkk dziennie ” A odkrywca flotowy 20-40kkk tak to wygląda - idlaki to obecnie co najwyżej resztki ze stołu, a nie realny zysk. Nawet jakbyś latał 24h ” Tłumaczyłem Ci juz ile trzeba czasu i surowcow włozyć by być takim odkrywca flotowym ale nic nie …

• Pytanko o gracza z dawnego uni 1

Muniek - - DiD U68

Tak lubiałem klepać te działka mimo że speedsim online kasował mi wszystko po symulacjach z GSiami, nic do mnie nie docierało

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Elkanen: „ Po prostu zanim wszedl odkrywca to i po idlakach bylo sens cisnac. Ale od kiedy jest odkrywca to farmienie idlakow nie ma najmniejszego sensu. ” ja farmie az miło na 75% zysku na odkrywvy, nawet 1 kkk dziennie

Muniek - - DiD U68

ooo Netwars jeszcze było thx za info

• Ja laboratorium lvl 18 na wszystkich planetach bo cena jeszcze niska. MSBN max (wg instrukcji Elkanena - wiedza tajemna)

• Czesc, Bawie sie kalkulatorem (który ma max speed badan x12 a NIE x14 jak to bedzie na Q). Ustawiam Odkrywce (dodatkowy bonus) + 13 planet po 18 lvl labu. Nawet na wysokich badaniach nie opłaca sie maxowac labów do 20 lvlu na planetach (znam takich co tak robili) Róznica to dosłownie 2-4 dni przy łącznym czasie wysokiego badania 1 miesiąc....a koszty labu z 18 na 20 na kilkunastu planetach spore. Na ile rozwijacie u siebie ? Temmat dla badających bez anty pzdr

Muniek - - DiD U68

Siema, Grałem daaaaaawno na uni 1 i pamiętał że był tu gracz któremu nikt, absolutnie nikt nie miał prawa podskoczyć, to jeszcze za czasów starego ogame. Nick: Karbon Pamięta ktos ? Co z tym graczem sie stało ? Jaaka historia ? Na forum miał avka z palącą się czachą. Pzdr

• zyski flociarza latającego na expy SĄ proporcjonalne do nakładu pracy potrzebnej konto od zera zanim bedzie latało na zyskowne expy z LMami....trzeba ogrom czasu i surowców. zyski z tego są nagrodą, proporcjonalnie do wysiłku. Myslisz że klikniesz kilka raz enter ? załóż nowe konto i kliknij przyjdź później tu z wyliczeniem ile zyskałeś.

• Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Przeczytałem tylko pierwsze 3 linijki bo znowu rozpędzałeś się z jakimiś teoriami NASA na pół monitora. Chłopie to tylko gra....tu sie gra dla przyjemności a nie siedzi z kalkulatorem i klika 12h na dobe bo kalkulator wyświetlił LATAĆ NA EXPY. Idz sie leczyć. ” Ja piszę jak jest - wielu graczy po to właśnie gra - aby np wbić w rankingu topkę floty czy topkę ogólną ... i z tego czerpią przyjemność. Tak, na tym to polega. To, że dla ciebie nie ma to znaczenia - t…

• Przeczytałem tylko pierwsze 3 linijki bo znowu rozpędzałeś się z jakimiś teoriami NASA na pół monitora. Chłopie to tylko gra....tu sie gra dla przyjemności a nie siedzi z kalkulatorem i klika 12h na dobe bo kalkulator wyświetlił LATAĆ NA EXPY. Idz sie leczyć.

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja dzisiaj dwa razy ale nie wiem czy po prostu nie miałem ładownosci floty przekroczonej i moze czesc sury została. Ciezko powiedziec bo kwarantanna wirusa to człowiek nie siedzi o suchym pysku

• Zeby to zrozumiec musiałbyś wyjść umysłem poza cyfry.

• Wersja 7.x - dyskusja

Rusek poszedł po całości.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Crvt: „@Wrum @Muniek This certainly does not apply to everyone, but I'm hitting 12 billion profit per small pirate already. My fleet only recently exceeded economy points, and not by a lot. That is about 22 days of mine production from a...single.small.pirate. Yes, there are black hole losses. There's deuterium consumption. Does it matter? No. The main problem is that @dexPL argument of 'more profit' covers everything. It is just that much profit If the lack of limit persists, I'm sure …

• Za duzo roboty z expami i pilnowaniem. Nieopłaca sie.

• Ależ Ci przeszkadzają te zyski Mi sie gra dobrze mimo że nie expie LMami. Uważam że ilość surki i czasu którą trzeba włożyć by zyskownie grać odkrywcą jest proporcjonalna do zysków, Jest zachowany balans. Oczywiście możesz mieć odmienne zdanie.