Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UFS - dyskusja
PostNo ja akurat konto z flotą bym stracił w 48h bo nie interesowała mnie taka gra nigdy i nie mam pojecia o mechanice takiej gry. Chetnie bym pooglądał żywy dział ST po takiej fuzji i wiadomo kibicowałbym Q, nawt pl1 - trudno no ale jak nikomu sie nie chce to pewnie bedzie nuda tak jak teraz.
-
UFS - dyskusja
PostCzyli nie byłoby ciekawiej jakby jedni i drudzy sprawdzili czy mają jądra i zaczeli grac aktywnie polujac na siebie ?
-
UFS - dyskusja
Posta bedzie fuzja V i Q ? Ciekaw jestem kto kogo pozamiata.
-
Czarne dziury
PostObniżą ekspy bo anty nie bedzie szła. Kwestia czasu.
-
Czy Programiści Ogame wyrównają klasy aby zniwelować przepaść między Odkrywcą a innymi klasami????
Postja latam na idlaki bo nie latam na expy
-
Czy Programiści Ogame wyrównają klasy aby zniwelować przepaść między Odkrywcą a innymi klasami????
Posto świetny temat, to pytanie jeszcze nie padło na forum
-
a1f4341a8c92cc7237580a951a433ea9.png
-
@Art prześlij to dalej.
-
i już pograne.....zamuł
-
Mozesz tak z ciekawości polecic coś zagranicznego w stylu naszego Q @ale cios antynazista ? minimum x5/x7 + dobre idle ?
-
Prędkość serwera
Muniek - - DiD Quantum
Postboard.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8727050#post8727050 Ok czyli nie tylko u mnie. Najpierw zamulanie, wyklinanie i brak sensu gry.....na nastepny dzień odpalam ogame z nowymi nadziejami i ....[ciach]...Metin. Moderator kruszynka:Upominam za pseudoceznurę
-
Raczej kwesta ogame quantum. Poruszyłem temat w soju - tez tak mają.
-
Nie da sie tak grać. Ja sie przyznaje - jestem farmerem idlaków, ilość raportów którą generuje jest duża ale przecież szkoda nerwów jak skanowanie trwa 3x tyle. Niby to są sekundy ale przy setkach klikniec można oszaleć. Otwieram piwo i czekam na dobre nowiny.
-
Jest nowy problem, jak gdzies klikne w ogame to za kazdym razem wyskakuje reklaama Metin2 Jak tyo gówno zablokowac ? chrome, mam w ustawieniach zaawansoowanych "pop up i przekierowania" zablokowane
-
thx Kermito to oogarnałem, nie pomogło. Zara tak Q
-
Witam, Jakie są na to patenty, nie znam sie na komputerach i sofcie wiec nie wiem nic...da sie to jakoś polepszyc ? Od jakiegos czasu mieli....tak ze juz idlaków nie farmie. Pzdr i dzieki