Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nic nie bedzie zmieniane w klasach obudzcie sie.

• Juz od dawna trzeba sobie radzic bez teamu. Dlatego tez nie kupuje anty i również odradzam.

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Nie wiedzialem ze mogą sprawdzic ilosc surki wolno leżącej. Przy tak "ogromnym" składzie polskiego teamu to cudowny pomysł

• To bzdura, team tez nie we kto ile ma surki i co ma włączone, nie mają podglądu na konto.

• Co do grania w expy moim zdaniem za pół roku max obecnym topowym flociarzą sie to znudzi i dojdą do wniosku że zniszczyło to gre. Teraz jest podjar bo punkty sie mnożą, flota rosnie pomnażając sie, jest zapał. Za jakis czas jak już oswoją sie z taka iloscia sury dojdzie do nich że jedyny cel w tej grze to dać do slotów wioecej LM lub PC...ze klikaja te wszystkie expy żeby za miesiac miec tam jeszcze wiecej PC i za kolejny jeszcze wiecej....i wtedy bedzie game over. Bo poza tym innego celu nie be…

• Dobrze że im to wyjaśmiłeś bo jak wchodzę na Virgo to widać że ledwo sobie radzą.....

• Cytat od Namaste: „ Gdyby robiono ankiety z całym wachlarzem wszelkich możliwych opcji, warunkujących rodzaj uni, za każdym razem wyszłaby - za przeproszeniem - jakaś kupa. ” spoko tez nie atakuje - ale powyzsze nie jest prawdziwe wtedy za kazdym razem wyszłoby uni jakie chce najwieksza liczba graczy, najbardziej chciane uni.

• Cytat od Namaste: „Wydaje mi się, że nie ma sensu robić ankiet mocno spokojnych, ani mocno agresywnych uni. Jak już po bandzie, to na całego, bez ankiet. Niemcy nie mają ograniczenia prędkości na autostradach i wszyscy są szczęśliwi. ” Wiesz co to znaczy ankieta ? to ludzie wybieraja, mam nadzieje...

• Mimo Twojego dziwnego zainteresowania oszustami i myśleniu ze poza topką nic innego nie istnieje - i tak ciesze się że doszedłeś jednak do wniosku że brak ACS ma jednak znaczenie. Możesz jeszzcze kiedyś pograć na takim uni, polecam. Dla mnie temat wyczerpany.

• Cytat od dexPL: „Wpływ ma - kwestia jak to ma się do topki. No właśnie - ma się tak, jak napisałem ja - topka dość szybko odskoczy i będzie bezpieczna. Pozostali wiadomo, że będą musieli lekko zmienić styl grania (np zbudowanie dwóch dużych bunkrów, aby pomiędzy tymi moonami latać na fsa czy ogólnie - zainwestowanie więcej w obronę). ” No i w koncu zrozumiałes ze brak acs ma znaczenie dla wszystkich W koncu udało Ci sie wyjasnic i to widzisz.

• Cytat od dexPL: „ Ja napisałem, że brak acs to najlepszy prezent dla pusherów i oszustów - i ma znaczenie tak naprawde tylko dla top10 flot. ” Duuuuuży błąd kolego, brak Ci doswiadczenia w tym obszarze. Brak acs ma wpływ na kazdy etap statystyk, graczy grających flotami i jak i bunkrami. Równiez nie masz racji pisząc ze graczy grających obroną jest mało - jest ich dużo. Mylisz temat tej dyskusji pisząc w każdym poście o jakichs puszerach z top 5. Temat jest o acs a nie nieuczciwej grze. Gracze z…

• @dexPL oczywiscie że piszemy o bunkrach, brak acs to dla ludzi z obroną baaaardzo wielki plus. Takich graczy jest cała masa na kazdym i dla nich brak acs to kolosalna zmiana. Dlaczego mamy nie pisac o bunkrach w dyskusji na temat tego jakie zmiany wprowadza brak acs ? Zartujesz prawda ? Powtarzam - nie znam statsów na innych uni. Jak chcesz powklejam Ci baaaardzo duzo ST i sprawdzisz sobie statsy. Czy równiez uwazasz że te wszystkie ST ACS nie swiadczą o tym jak wazny jest to czynnik specyfikacj…

• Moge ci wkleic tu bardzo duzo acsów nie ma problemu. Top graczy bedziesz musiał sprawdzic sam. Co do bunkrów co z tego ze są rakiety ? Zostały ci podane konkretne dowody o które prosiłes z wykorzystaniem acs. To że twoim zdaniem dało sie to zrobic inaczej nie ma znaczenia, chciałes dowody, dostałes je - musisz pogodzic sie ze swoim błędem. Mysle ze uni bez acs wymierałoby wolniej (moim zdaniem). Byloby czyms wyjątkowym i nowi gracze chetnie dołączaliby nawet w pozniejszych fazach istnienia uni. …

• Tak jezeli ktos kupił lub sklonował flote do rozmiarów top 1 to tak, reszta uni juz go nie ruszy. Natomiast wszystko od top 2 w dół naadal jest zagrozone. Ponownie - to że oszust wykorzysta brak acs nie powinno byc brane pod uwage by nie wypusszczac takiego uni. Druga sprawa, nie tylko ja chciałem uni bez acs - dużo osob o tym pisało w temacie o otwieraniu uni. Mysle ze ilosc graczy byłaby spora na takim uni. Nie moge wkleic takich st bo nie mam pojecia kto ma jaki top na roznych uni. Nie myslis…

• Brdzo sie myslisz pisząc że jest nieutralny. Gracze (czyli Ci co grają) przy kazdym nowym uni pisali w temacie że nie chcą acs. Tu masz najdokładniejszy obraz sytuacji, sporo chce tak pograć i tylko to sie liczy. Zarówno eko ma korzyści jak i flociarze, hierarchia na uni jest jasna. Co do puszerów o których piszesz - ja nie podporządkowuje gry i ustawien serwera pod to co może lub nie moze wtedy puszer. Takie podejscie to porażka. Rozumiem że Twoja opinia nie jest obiektywna bo sam to nawet wyja…

• Nie bede sie klocił bez sensu bo nie grasz w ogame i umiesz tylko powiedziec "dla oszustów jest łatwiej tak i tak" a jak ci ktos mówi jak jest to kazesz wyszukiwac linków bo inaczej nie uwierzysz...cóż nie musisz wierzyc. Ja pograłbym na uni bez acs bo gra na takim wygląda caaaaałkiem inaczej niz z acs na kazdym etapie gry. Moze masz mało doswiadczenia i wydaje ci sie że przeciez wszystko jedno. Nie jest wszystko jedno.

• Nie, brak ACS nie jest korzystny tylko dla oszustów - mylisz się i staram ci się to wytłumaczyć od kilku postów. Brak acs jest korzystny dla każdego gracza który zostałby zezłomowany w acs a nie mógł zostac zezłomowany bez tego ACS. Takich st jest bardzo dużo - odsyłam do działu ST na forum. Musisz wziąć pod uwagę że top 30 może zostać zezłomowany przez top 45 + top 50 w acs, takie st to standard, gdybyś grał to byś był tego świadomy. Ciezko mi ci odpisywać gdy wymyślasz sobie jakieś % szansy kt…

• Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Brak acs to plus i minus na kazdym szczeblu statystyk - czy gracz jest w top 50, 100, 200, 300. Kazdy taki gracz może byc zezłomowany przez mocniejszego ale nie może przez słabszego. Jezeli acs jest aktywny to ta zasada nie obowiazuje. Jezeli przykładowo bez acs zagraza Ci 30 graczy to z acs zagraza Ci np: 300 graczy przez połączenie flot. Pisanie wiec ze acs jest korzystny tylko dla top 5-10 flot na uni to bzdura. ” Niby jasne - tyle, że to nic nie zmienia. Bę…

• Brak acs to plus i minus na kazdym szczeblu statystyk - czy gracz jest w top 50, 100, 200, 300. Kazdy taki gracz może byc zezłomowany przez mocniejszego ale nie może przez słabszego. Jezeli acs jest aktywny to ta zasada nie obowiazuje. Jezeli przykładowo bez acs zagraza Ci 30 graczy to z acs zagraza Ci np: 300 graczy przez połączenie flot. Pisanie wiec ze acs jest korzystny tylko dla top 5-10 flot na uni to bzdura.