Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cześć, Jak w temacie. Chce postawić dużo satek pod terraformer. Mam też booster energii. Kiedy mam go użyć ? przed zbudowaniem satek, po, ? moze byc tez w trakcie ? Thx
Mam taką planetkę (bez dopalacza pól) 17.112km (247/394) -164 °C do -124 °C Czy to rekord czegoś ? (głupoty ) Dodam tu dopalacz +20 i będzie zimny kolos.
@Ojczyznoslaw podaj ze swoją flote bo nie ma co robić a ciekaw jestem... chyba ze tajne to tylko pc i gś z ciekawości. co z tego że ktoś sie dowie, co Ci zrobi
Cytat od Qnick: „Opcja darmowa - wszyscy na Quantum Opcja premium - idziesz gdzie chcesz ” Try Virgo mate, Try Virgo Jestem ciekaw co sie bedzie działo. Pl1 niby rosnie (juz 2 mln pkt), ma tam kobiete, jest tez innych kilku graczy groznych....ciekawe czy bedzie AKCJA czy granie urlopami na zmiane.
Może fajnie będzie poklikać na luzie. Skoro nie ma Rynku to nie będzie można kupić pełzaczy / pionierów. Myślę więc że jak ktoś nie planuje grać w ExpGejm to Zbieracz jest lepszą opcją przy eko x10. Idlerów brak więc 75% z Odkrywcy nic nie da.
Fajne uni idzie, eko x 10, flota tylko x3 wiec boto-roboty expów raczej nie poszaleją bo x7 lepsze, bedzie mozna wypić całe piwo bez odświezania że ktos w 8 minuy wleci, do tego brak handlarza wiec to na plus....no i brak rynku więc nie będą się rejestrować złodzieje. Super
Nie ten sam Stało to u mnie kilka dni, poklikać chciałem na uni ale zapał taki że nawet sie kilku kliknięć nie chciało zrobić zeby FS zrobić. Nie chce sie grać, chce sie piwo otworzyć i nie patrzec w te głupoty. Gratki i powodzenia
Dałem urlop za 2 dni pewnie bede miał wieeeeelką ochote pograć zrobie 14 expow i 50 idlaków, znudzi mi sie i bedzie st nr 2 PS: Ivan nie wiem coś tam wrzucił za wojny rosyjskie w pierwszym poście ale puść sobie w YouTube "Russian roads" to Ci wyjaśni
Gratuluje, od jakiegoś czasu wogole nie pilnuję tej gry. Nawet jak flota wraca za kilka minut a chce już wyjść z domu to wychodzę (nie gram na komorce)...zapał do gry zerowy tak więc pilnowanie też zerowe. Gratlki i powodzenia.