Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Spokojnie będziesz miał nowy item "aktywuj handlarza na 7 dni" za 100 000 anty. No i oczywiscie przywołania po 3500. edit - jakie masz magazyny z ciekawosci ??
Jest tak że część osob nie poleci bo zysk minimalny. Jest część co wlatuje na czysto w bunkry. Jest nawet na Q kilka graczy którzy wlecą bo mają 3 mln zysku.....mimo że z idlaka tyle jest. Ja tam jestem mikro graczem...wiec mnie nie do konca ten problem dotyczy.
Cytat od cokolwiek: „Cytat od Muniek: „wbitka bez strat mocniejsza flota i 14 bunkrow od nowa ” 1. Bunkry ciągle są, tylko trochę mniejsze.2. Koszt paliwa na taki lot. 3. Serio bez strat? Serio? 4. A potem władca tego konta, czyli główny flociarz, tak zupełnie przypadkiem poleci na ciebie ... Na jakim świecie ty żyjesz, myśląc, że ktoś będzie specjalnie pilnował i szukał zwady, do tego wychodząc na tym na minus. Szczególnie, że sam może w tym czasie wysłać expy i zarobić. Widocznie przegapiłeś j…