Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 8 pozycja, terra wysoko i dopiero relo. wszystkie moje planety maja po okolo 380 pól. mozesz tu rozpisac książke a ja nadal bede mial 380 pol do twoich 200 pzdr

• Co o tym myślicie gra warta świeczki? nie 8 poz, terra, relo

• w statsach tez sie juz wgl nie ruszają

• Jezeli uwazasz że zapchanie stoczni (bezmyslnie MT), wieksze koszty, wieksze spalanie - jest ok to ciezko mi bedzie cie wyprowadzic z tego błędu. Jasne mozesz grac jak chcesz ale doradzanie tego innym jest złym pomysłem. Nie szkodź innym graczom jak nie do konca wiesz co piszesz Postaraj sie tez trzymać jakis poziom dyskusji, nikt nie lubi internetowych napinaczy, to już się wszystkim przejadło Proponuje pobawic sie kalkulatorem, bedziesz miał wieksze rozeznanie w temacie.

• Znowu te obrażania - jeśli nie dorosłej do normalnej dyskusji to może daruj sobie Ludzie tutaj chcą wejść poczytać i pogadać na poziomie a Ty potrafisz tylko rzucać mięsem. No ale z tym ci juz nie pomoge, natomiast moze w grze coś doradzę. Nie musisz mi nic tłumaczyć bo Twoje założenie jest błędne ale nie zależy mni na tym zeby Ci tłumaczyc grę. Nabierzesz doświadczenia to sam zobaczysz co i jak w razie czego pytaj.

• Cytat od cokolwiek: „Oczywiście wszystko warto policzyć - jeżeli wyjdzie ci jedna fala expów więcej (średnio - bo wiadomo, opóźnienia itp) dziennie - to latasz z mt. Trochę więcej paliwa, trochę większe straty w bitwie (szczególnie z obcymi). Ale jedna fala więcej bez problemu to zrekompensuje. ” Masz tutaj biało na czarnym Nie możesz w ten sposób liczzyć expów. To błąd. Latanie dla uzyskania 3 minut ale za to budowanie MT zamiast DT......serio ? zapchanie stoczni, spalanie, strata surki.....nie…

• Wytłumacze Ci to jeszcze raz bo mnie nie zrozumiałeś. Musisz bardziej skupić się na tym co doradzasz innym. Znowu piszesz o tym że ktos puści 11 fal a nie 10....8 a nie 7 itd....to nie ma nic wspólnego z moim speed uni. Chodzi o to że nie trzeba wyliczac czy puscisz 7 czy 8 fal dziennie bo musiałbys je puszczac jedna za drugą bez strat czasowych na kazdym uni bez względu na speed. Teraz rozumiesz ? "Ważne, że zyskasz jedną falę" - bzdura zrozum to w koncu Takie rozwazania są cudowne jeżeli nie g…

• To nie jest temat o spalaniu więc trzymaj sie tego o czym rozmawiamy. Jezeli ktos wylicza wszystkie fale dziennie co do minuty na zasadzie czy zdąży bo puści 70 a nie 80 to ma powazny problem z głową. To że ty nie rozumiesz problemu to nie znaczy ze inni go nie dostrzegają, pamiętaj o tym to jest forum - nie jestes tu sam. twoj komentarz wprowadza w błąd bo liczysz różnice czasu uwzgledniajac cały dzien puszczania non stop. Pomysl zanim cos napiszesz.

• Zakładajac że jestes typem człowieka który od przebudzenia patrzy na zegarek, otwiera ogame i do wieczora cały dzien w z zegarkiem puszcza ekspy. To juz 1 fala w ta czy tamta Cie nie uratuje...

• Cytat od edes: „Ja nawet nie latałem takim stosunkiem 2:1 a miałem bardzo dużo remisów to jestem ciekaw jak to tu wychodzi ” Jednak domieszka dtków robi robote takze polecam. Ogranicza straty w surce i w czasie odbudowywania. Troche drozsze niz lmy ale opłaca sie je dodawac. edit: zapraszam moderatora na priv.

• Wiesz co nie liczyłem dla dolnego ani górnego zakresu. Brałem idealnie % środkowy. Piraci - Event mały (90%): 22-33% pkt strukturalnych naszej floty + 5 Lekkich Myśliwców - Event średni (9%): 44-55% pkt strukturalnych naszej floty + 3 Krążowniki - Event duży (1%): 72-88% pkt strukturalnych naszej floty + 2 Okręty Wojenne Kosmici - Event mały (90%): 36-44% pkt strukturalnych naszej floty + 5 Ciężkich Myśliwców - Event średni (9%): 54-66% pkt strukturalnych naszej floty + 3 Pancerniki - Event duży…

• Przy 20% i uśrednionych flotach piratów na kazdym evencie (srodkowy % z zakresu procentów) 1 000 000 DT + 2 000 000 LM mały pirat uśredniony - 656 mln met + 438 mln krs (1 313) sredni pirat uśredniony- 1 107 mln met + 764 mln krs (2 253) duzy pirat uśredniony- 86 mln met + 86 mln krs (215) maly obcy uśredniony- 874 mln mety + 611 mln krs (1 790) sredni obcy uśredniony- 277 mln mety + 199 mln krs (852) duzy obcy uśredniony- minus 1 107 mln met i minus 578 mln krs (- 1 974) 5 333 333 LM mały pirat…

• Strasznie jestes upierdliwy @cokolwiek Licze od nowa dla 20% bo nie wiedziałem że tyle mają, nie latałem na nich wcześniej. Uśredniłem tez zasięgi możliwej floty malych, srednich, duzych. Jak nie masz konstruktywnej krytyki tylko wyśmiewanie jak dzieciak w szkole to może daruj sobie kolego bo niepotrzebnie mi powiadomienia przychodzą rozumiem żeś młody narwany.

• Przelicze od nowa dla 20% jednak z matematycznego punktu widzenia zmniejszenie debrisu z 70 na 20 dla obu wariantów zmniejsz po prostu zyski......i dalej LMy beda sporo z przodu, po prostu z mniejszym zyskiem. Dodam widełki obcych bo tylko to moze cos zmienic

• Chyba mnie mylisz z dexem ja dopiero zaczynam latac na piratów. Licze od nowa.

• Kwestie szybkosci odbudowy pomijam - chce wyliczyc to pod siebie i pozostałe 90% graczy dla których obecnie tempo odbudowy nie jest jeszcze problemem. Debris 70% bo u mnie na uni jest 70% złomu ze zniszczonej floty (no zakładam że z piratów też...) Gdzie można znalezc info jakie są widełki tych piratów (minimum i max). Coś mi sie jednak wydaje ze kalkulator podaje warosc srednią (byłoby to sensowne).

• Nie ma to znaczenia. Jest info ile dziennie spale z wwszystkich ekspów, po co dzielic to na trafione i nie ?

• Witam serdecznie, Robiłem symulacje w exp kalkulatorze (v3) by porównać expy: same LM vs LM + DT (stosunek 2 do 1). Wcześniej na forum widziałem gdzieś że wklejono tabelki (z forum zagranicznego) ze najszybciej zwracają sie sloty stworzone z LM + DT 2 do 1. Nie rozumiem czemu bo z moich wyliczen wyszło że najbardziej dochodowe są ekspy z samych LM. Zapraszam do komentarzy, może gdzies popełniłem błąd w założeniach....czemu z DTkami miałoby to sie szybciej zwracac ? Liczę to tak, 1 kris to 1,5 me…

• Najbardziej mnie zadziwia że po (ponad ?) pól roku ludzie dalej zadają pytania: - "wystarczyło by aby coś napisali czy kiedyś to zostanie naprawione czy już tak zostanie ? - , czy coś jest robione w kierunku wyrównania klas ? Nic nie zostanie naprawione bo wszystko działa, nie zostanie zmienione bo brak takich planów. Chyba ze masz inne info ?

• spoko pisałem nieco zartem. czy gf straci na tym ? tego nie wiem, widac ruch w grze....kazdy sobie....ale jednak ruch