Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
roboty 0 - dluzsze czasy eko, tobie to wisi mnie nie, nic nie poradzisz lab 9 - ja wole okolice 18, mam szybsze czasy swoich badan o kilka dni na kazdym, warto zainwestowac surke silos - wiesz ze są gracze którzy nie mają 60k GS ? wiesz co tacy gracze robią ? a no jak widza ze nie ma PR to strzelą rakietkami by dobrac sie do 5 kk surki ktora lezy. czary mary. Tak wiec widzisz - kazdy mądry jak umie myśleć tylko o swoim stylu gry i etapie gry. Wtedy wydaje mu sie ze inni grają źle guzik wiedząc o…
-
Ja bym sie nie zmiescił zwłaszcza swoim starym kontem, po prostu miałem za bardzo rozwiniete planety. Podajac swoje wyliczenia i argumentując "mi sie mieści" - ok...po prostu ja widocznie rozwijam mocniej planety, mam wieksze zapotrzebowanie na pola, planety sa wiecej warte punktowo. Miesci ci sie na 200 super mi nie 16.699km (221/341) tu koncie ktore dopiero ma 60 mln pkt.....czyli tak jakby start. Pole widzenia zalezy od miejsca siedzenia
-
@cokolwiekja to pisałem od początku ale ty masz tendencje do negowania wszystkiego bo wg ciebie tylko twoj styl gry jest najlepszy. Jezeli ktos gra inaczej od ciebie np buduje bunkier lub robi duuuuze kolonie - gra zle. Dlaczego ? Ano dlatego że TWOJE budynki zmieszcza sie na tylu polach ile masz ty. Tak wiec ty nie zrozumiesz ze ludzie chca sobie budowac wiecej niz masz ty i maja wieksze wymagania niz nanity 6. Ta gra jest bardziej złozona niz ci sie wydaje.
-
Cytat od NolanColton: „Naszła mnie taka myśl - jak wiemy, innej opcji niż płatna aby stać się baronem deuterowym biggrin.png biorąc pod uwagę rozwinięcie planety/terra i relokacje dopiero na 15. Jak wiemy klasa odkrywcy ma +10% - na uni z +25/+30 pól planetki 211 pól trafiają się dość często o czym przekonałem się na własnej skórze. Myślicie, że jest sens budować takie konto od zera na 15? na pewno amortyzacja znacząco się wydłuży bo bonus z -130'C dopiero zacznie przynosić korzyść zanim wybuduj…
-
NolanColton jak ci wystarczy 200 pól mozesz od razu na 15stki, bedziesz mial troche problem na starcie ale do ogarniecia jak chcesz DUZE planety to tak jak pisze ja - 8 poz, terra, relo tyle w temacie jak chcesz poczytac napinki i wychwalanie swojego top ktore miales przez 3 tyg na nowym uni to pan powyzej konto ktorym gram teraz nie jest jedynym ale brak ci doswiadczenia "cokolwiek" zeby o tym pomyslec pzdr miszu top ogame
-
Nie ma sensu z toba dyskutowac bo masz klepki na oczach odpowiem wiec autorowi postu. twoje top nikogo nie interesuje, nikt cie nie zna, nikt o to nie pyta i nie podnieca sie bzdurami NolanColton jak ci wystarczy 200 pól mozesz od razu na 15stki, bedziesz mial troche problem na starcie ale do ogarniecia jak chcesz DUZE planety to tak jak pisze ja - 8 poz, terra, relo i nie daj sobie narzucac sposobu gry że ci ktos wyliczy co masz zbudowac na ilu polach - nie słuchaj maniakow gimby